Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben 10+3 um bugun itibariyle..bulantilarim baya azalmis durumda normal mi? :s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şimdiden kolay gelsin canım

canım serserilerle münakaşası oldu ulu orta fuhuş yapıyorlarmış bizimkide ne oluyor deyince bıçak vs. şükür bir şey yok güvenlik yetişmiş

geçmiş olsun,değerin iyi artmış

inşallah canım çarşamba olsunda hayırlısıyla:)

ben sürekli yerim canım severim hurmayı

kolay gelsin canım ben kaldırmıştım dünde vakumlu hurç almıştım tekrar ona geçirdim daha koyacaklarım var

canım çok sevindim gözün aydın korktuğun gibi olmadı

kolay gelsin canım, bebektir o canım:)

:)) daha ne komik anlarınız olacak, sallamaya alışırsa alışkanlık olacak sende uykunda salladığını göreceksin:) ayakların bir o yana bir bu yana sallanacak:)

aminn canım sağol

geçmiş olsun canım, bende kabızlık olmuştu iki hafta çokkk zordu hiç bu kadar kötüsünü yaşamamıştım:(

günaydın canım sen nasılsın?
ohh bıtmiş sizin işler...bende bitirdim kışlık yazlığı okullar kapanıcada temizliği bitircem..bu işleri bitirince temizlik kolay oluyor..
kolay gelsn canım ben de gecen hafta hallettim bir oh cekebildim halıları fılan da yıkattım bi tek perdelerim kaldı yaa öyle zor geliyor ki ütülemesi :ssz:
ben perdelerimi hiç ütülemem canım makine da skma devrini 400 e getirip 1 -2 dk kadr sıktıktan sonra çıkarıp nemlı nemlı asıyorum...ütü derdi yok...allh kolaylık versin canım ya..
Merhaba fistiklaaarrr..herkes iyidir Insallahhhh...
Ben yemek pisirmeyi ozledim garip sesleniyor ola bilir ama gercekten yemek hazirlamayI ozledim..sbhtan aksama tarifler atiyorum tel.maaa...:37: keske kalksam da 1ni yapsam diyorum..
Bu arada bebek gercekten hickiriyomu ??? Hergun bi kac dklik kalp gibi atiyo karnim sonra sakinlesiyo yani tekme degil donme haraketi degil kalp atisi gibi ardarda pit pit diye cok garip gercekten hickiriyomuuuuuu:53:
inş o günlerde gelecek sen şimid tarif biriktire dönemindesin....
merhaba arkadaslar masaallah hersey ıyı hersey yolunda ne guzel....acaba benımde hayatımda hersey yoluna gırecek mı??

guya bugun tatıle cıkıcaz kavga ettık...bagırdı cagırdı ıkıncı kez gıt boşan dedı bana...morelım cok bozuk...acaba gercekten bosanmak mı ıstıyor...
barısmak ıcın aramızı duzeltmek ıcın ugrasacagına bıde cekıldı kenara oyun oynuyo..acaba ben ıyı mı yaptım evlenmekle dusunmeye basladım...ayda bır kavga edıyoruz normal deıl de mı bu kızlar ya...napıcam bılemedım....

kusura bakmayın basınızı agrıttım ama artık gerceklerı goremıyorum...:43::43::43::43:
canım evliliğin ilk 3 yılında bu tür şeyler yaşanbilir 3 yıla atlatmak çok önemli.yeni evli sayılırısnız birbirinizi tanıyacaksnız ama her defasında boşanma sözünn geçmesi iyi değil.
kızlar benim vücut ısım yumurta yokken 35li değerlerde yumurta oduktan sonra 36.0 36.1 en fazla benim ısım düşükmü ısı tablolarına bakıyorum herkesin 36 lı değerlerde yumurtadan sonra 37 ye çıkmış bendemi bi sorun var bu ısıyla hamile kalınırmı gidip yeni bi ateş ölçer almalıyım yada:44:
benimde ateş seyrim düşük merak etme herkesin ateşi kendine özel...
;))
ben dogurmadan yaptim cnm.

ohh maşallh sana:nazar::nazar:

ya arkadaşlar bu ateş ölçme yöntemi her sitede farklı bilgi veriyor:26:kafam karıştı:26:

Kizlar ben 10+3 um bugun itibariyle..bulantilarim baya azalmis durumda normal mi? :s

Normal canım ben günde 5 kez kusuyorsam 10. Haftada günde bire düşmüştü yada 2 günde bire 12. Haftada tamamen biter

3 4 gündür giremedim merak ettim sizi.şöyle bir geçmişi okudum yazmaya anca sıra geldi.kızlar nasipse saatler doğuma gireceğim.sabah 8.30 gibi hastanede olmamızı söyledi doktorumuz.9.30 ta da ameliyata gireceğim.inşallah bu güzel bekleyişi hepiniz tadarsınız.sağ sağlim oğlumu kucağıma alayım,kendime geleyim yine yazarım.hepinizi çok öpüyorum,iyi ki varsınız.dualarınızı esirgemeyin.allaha emanet olun.

3 4 gündür giremedim merak ettim sizi.şöyle bir geçmişi okudum yazmaya anca sıra geldi.kızlar nasipse saatler doğuma gireceğim.sabah 8.30 gibi hastanede olmamızı söyledi doktorumuz.9.30 ta da ameliyata gireceğim.inşallah bu güzel bekleyişi hepiniz tadarsınız.sağ sağlim oğlumu kucağıma alayım,kendime geleyim yine yazarım.hepinizi çok öpüyorum,iyi ki varsınız.dualarınızı esirgemeyin.allaha emanet olun.

Allah yardimcin olsun cnm. saglikla kavusun birbirinize. habersiz birakma.bizi.
ayyy sen cok heyecanlisindir simdi ;)) gecmez o saatler sana.

adetimin
13.günü 36.0
14.günü 36.01
15.günü 36.0
16.günü 36.01)
17.günü 35.8
18.günü 35.8
19.günü 35.8
20.günü(bu sabah) 36.0
arkadaşlar bu son 3 gün içerisindeki sabit düşüş bu sabah tekrar yükselmiş:26: ha bi de pkoluyum diye ümitlenmek de istemiyorum:43:acaba pkoluyum diye mi böyle oldu yoksa yumurta çatlamış olabilir mi?çatlamışsa da hangi gün olablr?
yardımcı olan ve olaca arkadaşlara çok tşk ederim:16:

Eşim sabaha geçince ben de bu sayede erken kalkmayı basarabildim :) ne güzelmiş böyle sabahın erken saatleri;) Hepinize öpücüklerr,mutlu sabahlarr

Vizikocaaannn Hadi selametle git,hayırlısıyla da ogluşunu al gel ;) ayy 3.oglan geliyooo.azeri,cute vee vizikoo:) sizi oğlan analarııııı ;)

Vizikocaaannn Hadi selametle git,hayırlısıyla da ogluşunu al gel ;) ayy 3.oglan geliyooo.azeri,cute vee vizikoo:) sizi oğlan analarııııı ;)

darisi sana kuzum.

buarada azeriden haber alan var mi? ali yasin cikti mi evine?

adetimin
13.günü 36.0
14.günü 36.01
15.günü 36.0
16.günü 36.01)
17.günü 35.8
18.günü 35.8
19.günü 35.8
20.günü(bu sabah) 36.0
arkadaşlar bu son 3 gün içerisindeki sabit düşüş bu sabah tekrar yükselmiş:26: ha bi de pkoluyum diye ümitlenmek de istemiyorum:43:acaba pkoluyum diye mi böyle oldu yoksa yumurta çatlamış olabilir mi?çatlamışsa da hangi gün olablr?
arkadaşlar değerlerim bunlar.bi bakabilirmisinz:(

canim benim Rabbim en hafif sizilarla en agrisiz en saglikli sekilde bebisini kucagina almayi nasip etsin..dklar kalmis minisi kucagina almayaaa..Coookk guzel duyguuu... Insallah bir omur boyu da mutlu yasarsiniz hic kopmassiniz birbirinizden...Oglusunun guzel gunleriyle yaslanmayi gostersin Rabbimmm coookk guzelll yaaa Allahim hherkese nasip et Insallaahhh
simdi siradaki benmiyim???? :52::52::52::52: ayy bana daha varrr sicaklardan kavruldugumuz ay gelicek benim minis pisicek bi yerleriii:52::52::52:

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun ne oldu ben kacirmisim şimdi iyi misin

Bende hasrtli sürekli hareketlerini bekliyorum maşallah size. Canım ilaç tedavisi başladı daha iyiyim.şükür

Kolay gelsin bitanem . Artık kurtul o lobide bebeğin iyi Allah in izni ile , bende 2 haziranda gorecem inşallah.canım ilk defa bugün kalp atar gibi hissettim 5 sn ye kadar inşallah devamlı hale geçer. Seninle darısı başına kuzum ama ben hâlâ bebeğim sen miydin diyorum
Yavas yavas hissedeceksin yusracim tekmeler falan havada ucusacak :1:

Allah YARDIMCINIZ olsun cnm saglikla sihhatle evinizede donun inş :16::16::16::16:

darisi sana kuzum.

buarada azeriden haber alan var mi? ali yasin cikti mi evine?

Amiiinnn kuzuumm,inşallahh:nazar:
Azeri haber vermişti geçen hafta,eve çıktık diye.Ama hatırladığım kadarıyla tekrar mı götürmüşlerdi,sarılık devam ediyo diye

yok cnm gelmedi sonra..Insallah donmustur evlerineee minik Ali...
ruzgarimizi da kokla doya doya yerime:16: oyy mis kokuluuuuummm
koklarim cnm.
sira sana geldi ;))

Amiiinnn kuzuumm,inşallahh:nazar:
Azeri haber vermişti geçen hafta,eve çıktık diye.Ama hatırladığım kadarıyla tekrar mı götürmüşlerdi,sarılık devam ediyo diye

cnm. sarilik icin yatirmislardi. sonra haber cikmqdi.

ruzgarda da hafif sarikik cikti misal ama dr onemli degil. artik artmaz gexer dedi. emzir bol boo dedi. sipa memeden inmiyr o nedenle ;)

koklarim cnm.
sira sana geldi ;))

cnm. sarilik icin yatirmislardi. sonra haber cikmqdi.

ruzgarda da hafif sarikik cikti misal ama dr onemli degil. artik artmaz gexer dedi. emzir bol boo dedi. sipa memeden inmiyr o nedenle ;)

Hmm doğru hatırlıyorum ozmn,gelmedi daha,görmedim..Umarım iyilerdir:nazar:
Oyyy kurban olduğum yaradan,nasıl bir mucize bahşediyor:16::16: Canım benim yaa,emsin tabii,emsin de büyüsün:emir_bebek:

Canim masallah size simdi kucagindadir oglusun Allah saglik mutluluk versin size
Eşim sabaha geçince ben de bu sayede erken kalkmayı basarabildim :) ne güzelmiş böyle sabahın erken saatleri;) Hepinize öpücüklerr,mutlu sabahlarr
Mutlu sabahlar canim bizdde seni opuyoruz
adetimin
13.günü 36.0
14.günü 36.01
15.günü 36.0
16.günü 36.01)
17.günü 35.8
18.günü 35.8
19.günü 35.8
20.günü(bu sabah) 36.0
Canim bir iki gun daha olcumlere devam et yukselis devam ederse catkamis deriz ama suan kesin konusulmaz
Yavas yavas hissedeceksin yusracim tekmeler falan havada ucusacak :1:

İnsallah kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin

nasılsınız kızlar eşim 2 gündür ankarada yarın gelecek eşim evde yokken cok sıkılıyorum bir o kadar da tırsıyorum siz de öylemisiniz bazı arkadaşlarım eşi evde olmayınca daha huzurlu ve mutluymuslar acaba ben de mı anormallik var :9:

ve benim ateş de yukseldi
bu ay yıne olmadı bılıyorum aksam ruyamda gebelik testim de pozitifti o kadar mutluydum ki sabah kalkınca gerçek oldugunu sandım bir an :52:

sonra da anladım ruyaymış meğerse
ben eşim 5 dk geç gelse bile sıkılıyorum:) anormal olan sen değilsin canım.
neden karamsarsın bu kadar ateşin güzel gidiyor. birkaç güne belli olur:) inşallah rüyan gerçek olur;)
Merhaba fistiklaaarrr..herkes iyidir Insallahhhh...
Ben yemek pisirmeyi ozledim garip sesleniyor ola bilir ama gercekten yemek hazirlamayI ozledim..sbhtan aksama tarifler atiyorum tel.maaa...:37: keske kalksam da 1ni yapsam diyorum..
Bu arada bebek gercekten hickiriyomu ??? Hergun bi kac dklik kalp gibi atiyo karnim sonra sakinlesiyo yani tekme degil donme haraketi degil kalp atisi gibi ardarda pit pit diye cok garip gercekten hickiriyomuuuuuu:53:
yemek yapmayı seviyorsan özlersin tabi canım gayet normal.
ama az kaldı sabret. sonra hep yapacaksın nasılsa tadını çıkar;)
hıçkırığı da mi hissettin:))))) ay çok güzelmiş bu:)
merhaba arkadaslar masaallah hersey ıyı hersey yolunda ne guzel....acaba benımde hayatımda hersey yoluna gırecek mı??

guya bugun tatıle cıkıcaz kavga ettık...bagırdı cagırdı ıkıncı kez gıt boşan dedı bana...morelım cok bozuk...acaba gercekten bosanmak mı ıstıyor...
barısmak ıcın aramızı duzeltmek ıcın ugrasacagına bıde cekıldı kenara oyun oynuyo..acaba ben ıyı mı yaptım evlenmekle dusunmeye basladım...ayda bır kavga edıyoruz normal deıl de mı bu kızlar ya...napıcam bılemedım....

kusura bakmayın basınızı agrıttım ama artık gerceklerı goremıyorum...:43::43::43::43:
canım eşin kızgınlıkla senin canını yakmak için söylüyor bence ama yanlış.
eşinle sakin bir zamanda konuş. acaba tartışırken ikiniz de alttan almıyor mu? bu raddeye kadar gelmiş:(
umarım aranız düzelir. soğuk durma eşine gidin tatilinizi yapın mis gibi.
biz de kavga ediyoruz eşim kincidir, hiç unutmaz ama ben hemen unuturum ve yanaşırım eşime:) kavga biter.

kızlar benim vücut ısım yumurta yokken 35li değerlerde yumurta oduktan sonra 36.0 36.1 en fazla benim ısım düşükmü ısı tablolarına bakıyorum herkesin 36 lı değerlerde yumurtadan sonra 37 ye çıkmış bendemi bi sorun var bu ısıyla hamile kalınırmı gidip yeni bi ateş ölçer almalıyım yada:44:
vücut ısısı kişiden kişiye değişir. bir anormallik yok ve hamile kalmanıza engel değil.
ya arkadaşlar bu ateş ölçme yöntemi her sitede farklı bilgi veriyor:26:kafam karıştı:26:
siz bilirsiniz karışmak gibi olmasın ama farklı bilgilerle kafanızı bulandırmayın derim.
ilk sayfadaki bilgiler doğru ve çoğu kişi hamile kaldı bu tablolarla.

ben henüz normal mi bilemiyorum :) yakalamışken sorayım dedim; bulantıların kaçıncı haftada başladı?
Allah yardımcın olsun canım, sağ sağlim kucağına al bebişini:)
haberlerini bekliyoruz.
adetimin
13.günü 36.0
14.günü 36.01
15.günü 36.0
16.günü 36.01)
17.günü 35.8
18.günü 35.8
19.günü 35.8
20.günü(bu sabah) 36.0
iki-üç güne belli olacak. sabırla ateşinizi ölçün. ve gün aşırı ilişkiye devam edin.
canim benim Rabbim en hafif sizilarla en agrisiz en saglikli sekilde bebisini kucagina almayi nasip etsin..dklar kalmis minisi kucagina almayaaa..Coookk guzel duyguuu... Insallah bir omur boyu da mutlu yasarsiniz hic kopmassiniz birbirinizden...Oglusunun guzel gunleriyle yaslanmayi gostersin Rabbimmm coookk guzelll yaaa Allahim hherkese nasip et Insallaahhh
simdi siradaki benmiyim???? :52::52::52::52: ayy bana daha varrr sicaklardan kavruldugumuz ay gelicek benim minis pisicek bi yerleriii:52::52::52:
sıra sende ece hakikaten. çok heyecan verici:) ne kadar çabuk geçti günler, daha dün gibi aklımda pozitifi gördüğün gün:))

Back
X