Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız? Çooooook uzun zamandır topiğe gelmiyordum,belki beni hatırlayanlar olur.Ateş ölçme yöntemi sonunda sonuç verdi ve ben şuan 15. haftama girdim,önümüzdeki hafta kontrolumuz var,sıpamın cinsiyetini öğrenirim inşallah

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız? Çooooook uzun zamandır topiğe gelmiyordum,belki beni hatırlayanlar olur.Ateş ölçme yöntemi sonunda sonuç verdi ve ben şuan 15. haftama girdim,önümüzdeki hafta kontrolumuz var,sıpamın cinsiyetini öğrenirim inşallah
hayırlı olsun bebeğin

cutem nerdesin canım

canım egg ten eminmisin onu kaldırsan bir kafam karıştı, ağlama desekte boş canım ağla rahatla ama bebeğim olmayacak diye hiç bir zaman umutsuzluğa düşme lütfen

canım bence başla gün aşırı en iyisi

bencede sağlıklı olması önemli işte emir zayıf doğdu ya sıkıntı yapıyoruz gereksiz

ay duham senin eşle benim eş aynı kafa hayvan merakı dağ bayır merakı, hamilelikte ki ilgisizliği üstüne hamilelik yakıştı hep kal demesi bile:rolleyes: benimkide emirden için bundan 7 tane olsun der şimdi de birde kızımız olsun diyor sen benle kafa mı buluyorsun diyorum bir nazlamadın ya burnumdan getiriyorsun utanmadan istiyorsun diyorum ciddi anlamda sinirleniyorum hatta sezaryanda tüplerimi bağlatıcam dedim eşime düşün halimi tabi delirdi hakkı varmış gibi:KK67: iyi ki sezaryan yoksa sen bir şekilde bana doğurturdun diyorum, benim isteğim üç taneydi aldı götürdü bütün isteğimi hevesimi inan seni çok iyi anlıyorum, işin tuhafı ben napıyorum ki sana diyor:KK62: gayet ilgiliymiş:KK62:

o elti bozunutusuna hala kaynım iyi davranıyor nazlıyor gördükçe zoruma gidiyor ben diyorum haketmeyecek ne yapıyorum bu kocama, bu kadın neler yaptı dokuz ay ve şu iki haftada ama hala kocası sütü kesilir ağlıyor üzülüyor diye nazlıyor.....

inşaallah canım amin

öyle canım bizim anne babamızda böyle dört bacı hep dertliyiz bu konuda maalesef:(
evet.hatta dun sen yazınca da bu kocalar aynı kafadan dedim kendi kendime...oyle daha bir kere ev supurmefi ya da en ufak bi yardimi dokunmadi ki zarari var cokk daginik hep anasinin sucu...daha da nasil kibar hanileymisim cok guzel olmusum hemen hamile kalsaymisim vs.cok hak ettin ya dogururum diyorum...ne olsa naz yapıyorsun diyo gıcık....aksam da mesaj gelmedi bankadan arabanin borcu bitmiş yenisine bakmanın zamanı diyor beni sinir etmek icin.tepemi attirma zaten stresliyim dedim...vee duha ben sana ne yapıyorum ki daha nasıl destek olucam demiyor muuu....
duha - canım Allah kolaylık versin seni şu halinle de üzüyorlarsa pes artık !! sen üzme canım kendini sabret bak çok az kaldı ...
eflal - canım çok büyük geçmiş olsun üzüldüm bir daha olmaz inşş..
cutem - bi sinirle söyleme öyle şeyler Allah korusun canım :(
deryam- aaaa çok sevindim canım iyisiniz maşallah :nazar: Allah analı babalı büyütsün inş Rabbim sizi ayırmasın :)
ve diğer kızlar sizler nasılsınız ?
ins canim sabrediyorum az kaldı diye ama cokk fenalar.
hayirli olsun hatırladım seni.saglikla kucağına alırsın inşaallah.
cutem nerdesin canım
ben yazacaktım aynısını bugun hic gelmedii ins kotu birsey yoktur.

evet.hatta dun sen yazınca da bu kocalar aynı kafadan dedim kendi kendime...oyle daha bir kere ev supurmefi ya da en ufak bi yardimi dokunmadi ki zarari var cokk daginik hep anasinin sucu...daha da nasil kibar hanileymisim cok guzel olmusum hemen hamile kalsaymisim vs.cok hak ettin ya dogururum diyorum...ne olsa naz yapıyorsun diyo gıcık....aksam da mesaj gelmedi bankadan arabanin borcu bitmiş yenisine bakmanın zamanı diyor beni sinir etmek icin.tepemi attirma zaten stresliyim dedim...vee duha ben sana ne yapıyorum ki daha nasıl destek olucam demiyor muuu....

ah canım aynı aynı ne diyeyim pes yani

inşaallah canım çok merak ettim

canım egg ten eminmisin onu kaldırsan bir kafam karıştı, ağlama desekte boş canım ağla rahatla ama bebeğim olmayacak diye hiç bir zaman umutsuzluğa
:KK67::KK62::KK43:
Eminim canım onu kaldırınca 15. Güne çekiyor çizgiyi ama eminim

:KK48:kızlar iyi geceler. Herşey çok ani oldu, yazamadım size. Ben doğurdum .
13kasım perşembe akşamı rutin kontrolüm vardı. Nst pek hoş çıkmadı, acil yatışımıvyaptı doktor. Aynı Akşam 20:34'te acil sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Çok şükür herşey çok güzel ve yolunda. İğnelerden kurtulamadım ama. 40ım çıkana kadar kullanıcam. Çok güzelduygular bunlar. Rabbim isteyen, bekleyen herkese tattırsın inşallah. Herşey çok ani oldu, şoktaydık, yazamadım size hiç, kusura bakmayın. Özledim hepinizi.
Deryossss cok sevindim kuzum.allah anali babali buyutsun.adi ne prensimizin.cooook opuyorum sizi.
adım hala tabloda duruyorsa bebişi ekler misiniz :)
:KK46:
Cok sevindim canim sen de uzun zaman bekledin sabretttin.allah tamamina erdirsin.

hayırlı olsun bebeğin Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin...

ay duham bunların hepsi aynı cins.emin ol benimkide böyle.
arada bi tek tük gıpta edilicek adam çıkar.onuda eflalin eltisi gibi uyuz tipler bulur :KK48:

bugün duha süresini ezberledim aklıma sen geldin.
anlamını öğrenince ne güzel nick bulmuş kendine dedim:KK68:

Nasilsiniz kizlar.cadidan firsat bulup bakayim dedim.sira kimde simdi acaba.herkes saglicakla kucagina alsin yavrusunu ins.

canım nasılsınız prensesin napıo :) sanırım sıra ben ve pınarda 1 gün var aramızda bakalım ilk önce hangimiz doğurucas :) sonra eflal duha boran geliyorlar :)
Amin canım

ay duham bunların hepsi aynı cins.emin ol benimkide böyle.
arada bi tek tük gıpta edilicek adam çıkar.onuda eflalin eltisi gibi uyuz tipler bulur :KK48:

bugün duha süresini ezberledim aklıma sen geldin.
anlamını öğrenince ne güzel nick bulmuş kendine dedim:KK68:
aynen aynen hepside bir.gipta edilcek diye başlyn cumlene bittim:):).....sagol canim evet cok severim o sureyi.kizim olsaydi adini duha koyardim....maşallah demek o dualara geldin benim öğrenciler tembel mi ne;)

Nasilsiniz kizlar.cadidan firsat bulup bakayim dedim.sira kimde simdi acaba.herkes saglicakla kucagina alsin yavrusunu ins.
iyiyim cok şükür diyeyim.sen nasılsın dora hanim nasıllar

aynen aynen hepside bir.gipta edilcek diye başlyn cumlene bittim:):).....sagol canim evet cok severim o sureyi.kizim olsaydi adini duha koyardim....maşallah demek o dualara geldin benim öğrenciler tembel mi ne:KK66:

iyiyim cok şükür diyeyim.sen nasılsın dora hanim nasıllar

yok kız bizim kurstakilerde daha yeni rabbenalara geçtiler.:KK48:
sınıfın seviyesi çok düşük herkes kekeleyerek okuyo şuan.
ama ben hocama esktra ezber yapmak istediklerimi söyledim
oda sağolsun kabul etti.
benim hedefim hocalık olduğu için merdivenleri ikişer ikişer atlamam gerek :KK66:
çooook çalışmam lazım çoooook:KK17:

canım hayırlı olsun ne kadar zamndır ateş ölçüyorsun neler yaptın anlatırmısın biraz rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini :)
amin canım teşekkürler.Tabi bahsediyim ,yaklaşık 2.5 senelik evliyim pko ve triod hastasıyım.yaklaşık 1-1.5 sendir ateş ölçüyordum.3 kere klomen ve 2 kerede çatlatma iğnesi kullandım ve maalesef olmadı.Yumurtlama tembelliğim vardı matofin kullandım bir süre,adet düzensizliğim yoktu ama yumurtlayamıyordum.Çok ağladım,burda bir doktora gittim, önce aşılama sonrada tüp bebek önerdi,çünkü pko ve tiroidin başlı başına ayrı birer sorun oldgunu söyledi.Bir ay soğan kürü yaptım ve artık umudumu kesmiştim bir ay daha bekleyip aşılamaya gitmeyi düşünüyordum ki ramazanın ilk haftası hamile oldugumu öğrendim ama maalesef öğrendiğimizin ertesi gunu düşük yaptım,yani kimyasal gebelik geçirmiştim.Düşükten sonra sakinlemiştim ve oluruna bırakmıştım,olursa olur diyordum.4 temmuzda düşük yapmıştım,4 ağustos son adetim oldu :KK15:Eylül ayında izne çıkacaktık eğer olursa nasıl uzun yola cıkarım diye düşünürken.2 eylülde test yaptım ve negatifti,ohh kafam rahat ,rahat rahat gezerim diye düşündüm ve izne çıktık,ama benim adet gelmek bilmedi,düşükten sonra adetlerim mi bozuldu diye düşünürken,battan 6 gün sonra yani 10 eylülde test yaptım ve meleğim tekrar benimleydi :anneadayı: ve şuan 15. haftamıza girdik,meleğim rabbime emanet,inşallah hepimiz sağlıkla meleklerimize kavusuruz ve isteyen herkese rabbim nasip eder.Çok uzun oldu ama benim hikayem böyle .Evet herkes diyor ki kafandan çıkar bu çok kolay birşey değil bunu en iyi bilenlerden biri benim çünkü etrafımdakilerin daha nasılsın iyi misin demedn bebek yok mu,olmuyor mu istemiyor musun sorularından çok bunaldıgım için eve kapanıp komşularımla falan görüşmeyi kesmiştim.Kolay olmasada biraz işi oluruna bırakmak lazım

1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7 dün çatlamış olblrrmi kii kafam karıştııı kızlar kesin çatlamış tarihii nedir sizce

Back
X