• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm ya hiç gerek yok ne desem kız yapıyor zaten ben de bunları deneyeceğim.gerçekten neden çizgi o güne çekmiyor anlamadım
Son dediklerinide yaptim canim olmadi yine 1.sayfadaki gibi kendim cekeyim eniyisi cizgiyi :)) ugrastiriyorum seni..beyin firtinasi oldu..arkadaslar kusura bakmayin sayfayi oyaladigim icin..

Son dediklerinide yaptim canim olmadi yine 1.sayfadaki gibi kendim cekeyim eniyisi cizgiyi :)) ugrastiriyorum seni..beyin firtinasi oldu..arkadaslar kusura bakmayin sayfayi oyaladigim icin..
Sorun şuki gerçekten çizgiyi neden çekmedi onu merak ettim bu sayfa bunun için var cnm adı üstünde ateş topiği.biz burda dedikodu bile yapıyoruz bırak tablo ile uğraşmayı:KK48:o Yüzden lütfen o şekilde Düşünme biz pes ettik ff pes etmedi.

Sorun şuki gerçekten çizgiyi neden çekmedi onu merak ettim bu sayfa bunun için var cnm adı üstünde ateş topiği.biz burda dedikodu bile yapıyoruz bırak tablo ile uğraşmayı:KK48:o Yüzden lütfen o şekilde Düşünme biz pes ettik ff pes etmedi.
aslında progedteron girişinden çekmemesi olasıydı bence çünkü ateşi yükselten progesteron ilaç etkisiyle yükseldi sayıyo ff ama ofa olmadı diyosunuz

babamın 2. biyopsi raporu çıktı tam boyama sağlanamamıştır şüphe de kalınırsa biyopsinin tekrarlanması gereklidir diyo kafayı yicez ztn 3 hafta sürüyo bi biyopsi moralim sıfır

aslında progedteron girişinden çekmemesi olasıydı bence çünkü ateşi yükselten progesteron ilaç etkisiyle yükseldi sayıyo ff ama ofa olmadı diyosunuz
Evet cnm özelden bir arkadaş yazdı Sağolsun kendisine de aynı şey olmuş pc den giriyormuş ff ona uyarı vermiş.progestan ları kaldırınca ff çizgi çekti diyor.bana da çok mantıklı geldi aslında ama yine de çekmedi neyse artık mavi çizgi olsun ne yapalım

babamın 2. biyopsi raporu çıktı tam boyama sağlanamamıştır şüphe de kalınırsa biyopsinin tekrarlanması gereklidir diyo kafayı yicez ztn 3 hafta sürüyo bi biyopsi moralim sıfır
Allah Allah yeniden mi biyopsi :( Rabbim babana şifa versin inşallah

Canim benim Allah acil sifalar versin babacigina..

Merhaba kızlar benim yarın regl günü sonunda geldi ve çatı ama bugün evim de test vardı onu yapmak istedim sabah yaptım ve tek çizgi silik çıktı tekrar test yapmak istemiyorum nede olsa yarın regl günü test kesin sonuç değildir değilmi ? Kızlar

Canim benim Allah acil sifalar versin babacigina..
amin Allah tan ümit kesilmez ama gitgide ümidimiz tükeniyor daha tedaviye başlayamadı bile kemikten biyopsi yaptılar sıçrama var mı diye bu biyopside karar veremedik bida yapıcaz dediler 2. kere aynı yerden bida yaptılar şimdi raporda yşne tekrarlanması önerilir gibi bişey yazıo pzt doktoruna göstericek bakalım ne dicekler aslında akciğer kanseri teşhisi konuldu

amin Allah tan ümit kesilmez ama gitgide ümidimiz tükeniyor daha tedaviye başlayamadı bile kemikten biyopsi yaptılar sıçrama var mı diye bu biyopside karar veremedik bida yapıcaz dediler 2. kere aynı yerden bida yaptılar şimdi raporda yşne tekrarlanması önerilir gibi bişey yazıo pzt doktoruna göstericek bakalım ne dicekler aslında akciğer kanseri teşhisi konuldu
Allah şifa versin çok. Dediğin gibi biyopsi zaten sonuçlanması uzun bir süreç. Doktor inşaallah tedaviye yönelik iyi birşey söyler

ben bişey danışıcam size hem diğer kızlara da bilgi olur belki hamileler çiğ ete dokunmaz diye bişey var ya toksoplazma mı oluyo şimdi et doğradım da orfan aklıma geldi henüz belitlenmiş bi hamilelik yok ama hamile kaldıysam zararı olmuş mudur yani bu duruma ovulasyon sonrası dikkat etmek mi lazım bide toksoplazma olunca ne oluyo

ben bişey danışıcam size hem diğer kızlara da bilgi olur belki hamileler çiğ ete dokunmaz diye bişey var ya toksoplazma mı oluyo şimdi et doğradım da orfan aklıma geldi henüz belitlenmiş bi hamilelik yok ama hamile kaldıysam zararı olmuş mudur yani bu duruma ovulasyon sonrası dikkat etmek mi lazım bide toksoplazma olunca ne oluyo
çiğ ete dokunmama olayini ilk defa duydum :işsiz: ben sadece yenmez diye biliyordum

Arkadaşlar klomene adetin kaçıncı günü baslaniyodu 3. Gunmu 5. Günmüydü yarın 5. Gunu bu ay çatlatma iğnesi denemek istiyorumda

Zor donemler bunlar moral cok onemli biliyorsun..akcigerde cok hassas gercekten rabbim tedavi edecek sifa verecek iyi insanlarla karsilastirsin..metastaz yapmasinda dedikleri gibi tekrar isteniyorsa vakit kaybetmeden yaptirin canim..insallah rabbim sifasini versin tez zamanda.

Back
X