- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Bir de 13-14 teki östrojeni de sil bakalım 11 deki discardı kaldırarak da deneHayir canim malesef yine cekmedi cizgi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de 13-14 teki östrojeni de sil bakalım 11 deki discardı kaldırarak da deneHayir canim malesef yine cekmedi cizgi![]()
Yok cnm ya hiç gerek yok ne desem kız yapıyor zaten ben de bunları deneyeceğim.gerçekten neden çizgi o güne çekmiyor anlamadımŞifreni değiştiripVeson a verde o bir baksın belki senin gözünden kaçan bişey vardır canım?
Aklima geldide benim sifrem yokki tel.e yukledigim gibi kaldi kac defa mailime link geldi kabul etmiyo..yeni sifre olusturmayiŞifreni değiştiripVeson a verde o bir baksın belki senin gözünden kaçan bişey vardır canım?
Son dediklerinide yaptim canim olmadi yine 1.sayfadaki gibi kendim cekeyim eniyisi cizgiyi :)) ugrastiriyorum seni..beyin firtinasi oldu..arkadaslar kusura bakmayin sayfayi oyaladigim icin..Yok cnm ya hiç gerek yok ne desem kız yapıyor zaten ben de bunları deneyeceğim.gerçekten neden çizgi o güne çekmiyor anlamadım
18 e çekiyordu sabah onu da yapmamışAklima geldide benim sifrem yokki tel.e yukledigim gibi kaldi kac defa mailime link geldi kabul etmiyo..yeni sifre olusturmayi
18 i de discard etsen çekmeyecek sanırımSorun şuki gerçekten çizgiyi neden çekmedi onu merak ettim bu sayfa bunun için var cnm adı üstünde ateş topiği.biz burda dedikodu bile yapıyoruz bırak tablo ile uğraşmayıSon dediklerinide yaptim canim olmadi yine 1.sayfadaki gibi kendim cekeyim eniyisi cizgiyi :)) ugrastiriyorum seni..beyin firtinasi oldu..arkadaslar kusura bakmayin sayfayi oyaladigim icin..
aslında progedteron girişinden çekmemesi olasıydı bence çünkü ateşi yükselten progesteron ilaç etkisiyle yükseldi sayıyo ff ama ofa olmadı diyosunuzSorun şuki gerçekten çizgiyi neden çekmedi onu merak ettim bu sayfa bunun için var cnm adı üstünde ateş topiği.biz burda dedikodu bile yapıyoruz bırak tablo ile uğraşmayıo Yüzden lütfen o şekilde Düşünme biz pes ettik ff pes etmedi.
Evet cnm özelden bir arkadaş yazdı Sağolsun kendisine de aynı şey olmuş pc den giriyormuş ff ona uyarı vermiş.progestan ları kaldırınca ff çizgi çekti diyor.bana da çok mantıklı geldi aslında ama yine de çekmedi neyse artık mavi çizgi olsun ne yapalımaslında progedteron girişinden çekmemesi olasıydı bence çünkü ateşi yükselten progesteron ilaç etkisiyle yükseldi sayıyo ff ama ofa olmadı diyosunuz
Allah Allah yeniden mi biyopsibabamın 2. biyopsi raporu çıktı tam boyama sağlanamamıştır şüphe de kalınırsa biyopsinin tekrarlanması gereklidir diyo kafayı yicez ztn 3 hafta sürüyo bi biyopsi moralim sıfır
Canim benim Allah acil sifalar versin babacigina..babamın 2. biyopsi raporu çıktı tam boyama sağlanamamıştır şüphe de kalınırsa biyopsinin tekrarlanması gereklidir diyo kafayı yicez ztn 3 hafta sürüyo bi biyopsi moralim sıfır
amin Allah tan ümit kesilmez ama gitgide ümidimiz tükeniyor daha tedaviye başlayamadı bile kemikten biyopsi yaptılar sıçrama var mı diye bu biyopside karar veremedik bida yapıcaz dediler 2. kere aynı yerden bida yaptılar şimdi raporda yşne tekrarlanması önerilir gibi bişey yazıo pzt doktoruna göstericek bakalım ne dicekler aslında akciğer kanseri teşhisi konulduCanim benim Allah acil sifalar versin babacigina..
Allah şifa versin çok. Dediğin gibi biyopsi zaten sonuçlanması uzun bir süreç. Doktor inşaallah tedaviye yönelik iyi birşey söyleramin Allah tan ümit kesilmez ama gitgide ümidimiz tükeniyor daha tedaviye başlayamadı bile kemikten biyopsi yaptılar sıçrama var mı diye bu biyopside karar veremedik bida yapıcaz dediler 2. kere aynı yerden bida yaptılar şimdi raporda yşne tekrarlanması önerilir gibi bişey yazıo pzt doktoruna göstericek bakalım ne dicekler aslında akciğer kanseri teşhisi konuldu
inşallahAllah şifa versin çok. Dediğin gibi biyopsi zaten sonuçlanması uzun bir süreç. Doktor inşaallah tedaviye yönelik iyi birşey söyler
çiğ ete dokunmama olayini ilk defa duydumben bişey danışıcam size hem diğer kızlara da bilgi olur belki hamileler çiğ ete dokunmaz diye bişey var ya toksoplazma mı oluyo şimdi et doğradım da orfan aklıma geldi henüz belitlenmiş bi hamilelik yok ama hamile kaldıysam zararı olmuş mudur yani bu duruma ovulasyon sonrası dikkat etmek mi lazım bide toksoplazma olunca ne oluyo
ben sadece yenmez diye biliyordumZor donemler bunlar moral cok onemli biliyorsun..akcigerde cok hassas gercekten rabbim tedavi edecek sifa verecek iyi insanlarla karsilastirsin..metastaz yapmasinda dedikleri gibi tekrar isteniyorsa vakit kaybetmeden yaptirin canim..insallah rabbim sifasini versin tez zamanda.amin Allah tan ümit kesilmez ama gitgide ümidimiz tükeniyor daha tedaviye başlayamadı bile kemikten biyopsi yaptılar sıçrama var mı diye bu biyopside karar veremedik bida yapıcaz dediler 2. kere aynı yerden bida yaptılar şimdi raporda yşne tekrarlanması önerilir gibi bişey yazıo pzt doktoruna göstericek bakalım ne dicekler aslında akciğer kanseri teşhisi konuldu
Bende sadece tavuk etine dokunulmaz diye duymustum..nekadar dogru bilmiyorum..çiğ ete dokunmama olayini ilk defa duydumben sadece yenmez diye biliyordum