• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben cuma doktora gitmeye çoooook üşeniyorum şimdiden derdi bastı önceden hevesli giderdim şimdi de niyeyse hevesim kaçmış gibi bu ay olmazsa zaten artık ara vericem biraz dinlenmem lazım kilo veririm azcık yorulduğumu hissediyorum enerji depolayıp devam ederim artık
Aynı benim hislerim canım yaaa. Bende haftaya salı gitmeyi düşünüyorum. :işsiz:

@XXYYXXYY dün yumurtayı çatlaşmışsın sanırım. hayırlı olsun

zafrina89 zafrina89 cnm, dpo 9 dasın epey yol almışsın hadi hayırlısı

Melissa81 Melissa81 sen de dpo 9 dasın ovu haftasıda iyi çalışmışsın. bebiş olsun inşallah

@LeYLa_21 leylam bu ay da geçen ay gibi uzun geçmiş anlaşılan ama istikrarlı çalışmışsın . dpo 4 desin. müjdeli haberin gelsin inşallah

@Elcanki ayın başındaymışsın henüz . canımcım doktorlarla şu döngü uzunluğunu konuş bir ne diyorlar

@missdincer cnm, erken ve sık başlamışsın çalışmalara. sonu güzel olsun inşallah

@elmol hayırlı ve mutlu bir ay olsun inşallah ayın başındasın daha

@hapsuu bütün ay iyi çalışmışsın sen de gün aşırı olmuş iyi olmuş bence.başka tablolarını bilmediğim için doğrumu bilemedim ama dpo4-5 te ki ateş düşüşü inşallah yerleşme düşüşüdür bana tablon umut verici geldi. bugün ki yükselişinde çok güzel bence

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi cd10 da çizgi çekmiş ff ama çizginin yeri sanki değişecek gibi geldi bana . bence akıntılarını da takip et hatta ovu testi yapsan iyi olurdu .

tsefem28 tsefem28 dpo6 dasın ve yükseliş çok iyi sonu hayır olsun inşallah

Veson Veson ayın başındasın güzel geçsin ayın inşallah

@passionete ovu inşallah bu ay döngün daha kısa olur da seni yormaz tatlım

@Salliala X xDerinMavix @Themodernmumma bebişleriniz nasıl kızlar ?

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Beni unutmuşsun :KK12:
Bende de bu ay bi saçma sapan şeyler oldu önce bi leke geldi gelmedi felan sonra regl oldum tam bitti dedim ama yok 4 gün kahve leke geldi şimdi bitti ama ne oldu hiç anlam veremedim ilk defa böyle bişey oldu hiç böyle bişey olmazdı Dr gitmedim çünkü arım sızım felan olmadı ne olduğunu bende anlamdım ya senin regl ne zamn
Benimde 2 aydır böyle adetim. Mevsimsel olabilir belki canım.

belki de doktorlar doğru söylüyo ama insan herşeyi görüp emin olmak istiyo zor bişey değil ztn
ama senin dış gebelik kimyasal diğeri neydi sanki grnetikle spermle alakalı değil gibi tutunmayla alakalı değil mi bilmediğimden soruyorum öğrene öğrene doktorlardan fazla yprum yapar duruma geliyoruz
Dış gebelik düşük kimyasal canım ben bişey çıkmayacaksa bile kafam rahatlar diye istiyorum yeniden deneyecegimiz zaman içim rahat olur herseyi batırdık diye yani doktorlara göre gerek yoksa bile benim içim rahat olmasi için gerek var diyorum yani

ilişki de zorlandıysa olmuş dicem ama devamı gelmiş bilemedim ovulaayon lekesi yaşamıyodun dimi aklına kötü bişey getirmiyim de ateş yükselmezse doktora bi görünürsün biraz daha bekle canım ben kist olduğunda lekelenmiştim hep hatta ilişkiden zannetmiştim meğer kist ara kanama lekelenme yaparmış regl de gelmemişti ztn kist oluştuğu ay tarlusal içmiştm
lekelenme ne zaman olmuştu cnm sende ??? ya kan gibi bile değil leke sadece kist mi acaba :O
bitti mi şimdi kist işi?
kaç ay ara vermek zorunda kalmıştın :(

Zaten doktorlar yüzünden vermiyor eşimle gittik doktora senin vermen gerek yok tahlil 3 kere gebelik olmuş falan dedi eşimde vazgeçti ayrıntılı bakan bi yerde veririz demiştim tamam demişti şimdi gerek yok diyo
yeni doktora söyle sen de benim içim rahat etmiyor bilmek istiyorum hem değerler değişebiliyor siz kendisine önerirseniz kabul eder diye rica et eminim söyler doktor ne de olsa kadın doktoru artık bu durumlar cok tanıdıktır doktora

Dış gebelik düşük kimyasal canım ben bişey çıkmayacaksa bile kafam rahatlar diye istiyorum yeniden deneyecegimiz zaman içim rahat olur herseyi batırdık diye yani doktorlara göre gerek yoksa bile benim içim rahat olmasi için gerek var diyorum yani
evet bende onu dedim zor bi işlem değil sonuçta ameliyat fln değil neden inatlaşıyosa doktor gereksiz görse de bazı şeyleri biz kafayı rahatlatmak için aklımıza takılmasın diye istiyoruz ztn işin özü kafa rahatlığıysa bunu sağlamak lazm bence de

Beni unutmuşsun :KK12:

yok tatlım seni neden unutayım sen adetten yeni çıkmışsın ya o yüzden bir şey demedim tablo boş ya henüz:KK68:her zaman bakıyorum senin tablona takipteyim tatlım :KK68:
[/QUOTE]
kushi kushi

lekelenme ne zaman olmuştu cnm sende ??? ya kan gibi bile değil leke sadece kist mi acaba :O
bitti mi şimdi kist işi?
kaç ay ara vermek zorunda kalmıştın :KK43:
evet geçti çok şükür benim ki çok büyüktü 6.5 cm soğan flnda yapmadm ilk kendi haline bıraktık sdetle atılsın diye baktık olmuo küçülüp tekrar büyüyo bi ay da doğum kontrol kullandım diğer aya gitmişti toplam 3 ayım gitti ama passionetteydi sanırım bi ay da soğanla kurtulmuştu atıyım sana kistli tablomu lekelerigirmiştim diye hatırlıyorum

evet geçti çok şükür benim ki çok büyüktü 6.5 cm soğan flnda yapmadm ilk kendi haline bıraktık sdetle atılsın diye baktık olmuo küçülüp tekrar büyüyo bi ay da doğum kontrol kullandım diğer aya gitmişti toplam 3 ayım gitti ama passionetteydi sanırım bi ay da soğanla kurtulmuştu atıyım sana kistli tablomu lekelerigirmiştim diye hatırlıyorum
Seninki nasıl kisti canım çikolata kisti mi normal kist mi bende bi ara oldu ama adet atıldı ve leke felan olmamıştı hiç bu ay leke oldu 4 gün adetten sonra

Benimde 2 aydır böyle adetim. Mevsimsel olabilir belki canım.
Ya biz eşimin işi dolasıyla doğuya geldik taşınma işleri oldu burda lojman felan yaptırdık çok berbatti 1 ayda iki kez taşındım eşim küçük bi kaza atlattı bayağa stresli bi aydı benim için ona yoruyorum şimdilik ama bakalım önümüzdeki ay anlarız heralde canım ya

Eklentiler

• 20161025_180140.webp
    20161025_180140.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 38
Seninki nasıl kisti canım çikolata kisti mi normal kist mi bende bi ara oldu ama adet atıldı ve leke felan olmamıştı hiç bu ay leke oldu 4 gün adetten sonra
yok folikül kisti idi yumurta çatlayamamış kist olmuş bi ay adete bırakalım dedik 2 cme düşmüştü doktor dedi iyi küçülüyo önümüzdekş ay da bakalım bida gittim sonraki ay 4 cm e çıkmıştı dedi dk kullanalım bi ay haptan sonra geçmişti

Ya biz eşimin işi dolasıyla doğuya geldik taşınma işleri oldu burda lojman felan yaptırdık çok berbatti 1 ayda iki kez taşındım eşim küçük bi kaza atlattı bayağa stresli bi aydı benim için ona yoruyorum şimdilik ama bakalım önümüzdeki ay anlarız heralde canım ya
geçmiş olsun

yok folikül kisti idi yumurta çatlayamamış kist olmuş bi ay adete bırakalım dedik 2 cme düşmüştü doktor dedi iyi küçülüyo önümüzdekş ay da bakalım bida gittim sonraki ay 4 cm e çıkmıştı dedi dk kullanalım bi ay haptan sonra geçmişti
Hmm anladım canım iyi en azından folikul kistin çözümü var. Yani anladığım kadarıyla oda leke yapabiliyor öyle mi inşallah bi daha tekrarlamaz canm

X xDerinMavix ovulasyon koyu çıkıyorya şuan gebelik testi yapılsa pozitifmi çıkar negatifmi acaba?daha adet dönemi bile gelmedi?23 günde gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı...

Onu pek bilmiyorum abla ama ben battan önceki gün gebelik testinde silik gördüğümde ovü testinde de peak olmasa da koyuydu.

@XXYYXXYY dün yumurtayı çatlaşmışsın sanırım. hayırlı olsun

zafrina89 zafrina89 cnm, dpo 9 dasın epey yol almışsın hadi hayırlısı

Melissa81 Melissa81 sen de dpo 9 dasın ovu haftasıda iyi çalışmışsın. bebiş olsun inşallah

@LeYLa_21 leylam bu ay da geçen ay gibi uzun geçmiş anlaşılan ama istikrarlı çalışmışsın . dpo 4 desin. müjdeli haberin gelsin inşallah

@Elcanki ayın başındaymışsın henüz . canımcım doktorlarla şu döngü uzunluğunu konuş bir ne diyorlar

@missdincer cnm, erken ve sık başlamışsın çalışmalara. sonu güzel olsun inşallah

@elmol hayırlı ve mutlu bir ay olsun inşallah ayın başındasın daha

@hapsuu bütün ay iyi çalışmışsın sen de gün aşırı olmuş iyi olmuş bence.başka tablolarını bilmediğim için doğrumu bilemedim ama dpo4-5 te ki ateş düşüşü inşallah yerleşme düşüşüdür bana tablon umut verici geldi. bugün ki yükselişinde çok güzel bence

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi cd10 da çizgi çekmiş ff ama çizginin yeri sanki değişecek gibi geldi bana . bence akıntılarını da takip et hatta ovu testi yapsan iyi olurdu .

tsefem28 tsefem28 dpo6 dasın ve yükseliş çok iyi sonu hayır olsun inşallah

Veson Veson ayın başındasın güzel geçsin ayın inşallah

@passionete ovu inşallah bu ay döngün daha kısa olur da seni yormaz tatlım

@Salliala X xDerinMavix @Themodernmumma bebişleriniz nasıl kızlar ?

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Bu ay yapmadım ama eğer adet olursam ki inşallah olmam övünen testi alacağım. 10 u değilde sanki 11 12 gibi geldi bana o dönemlerde akıntım olmuştu

canım sana ben dpo6 dasın diye yazmışım ama değilsin ki karıştırdım mı ne
elki doktordan sonra çatladı o bilmek için
zaten çatladıysa eğer cumartesi çatlamıştır bu ateşe göre. bunu bılmek için yarını beklemek lazım. yarına değer gir bakalım ff çizgi çekiyor mu ... ama çatlamadıysa da bugün yarın çatlaması lazım. çatlatma iğnesi vurulduysan 24 saat içinde çatlaması gerek miyor mu ? iğne konusunu hiç bilmiyorum

hayırlısı olsun inşallah
36 saat sonra çatlar deniliyor genelde ama nasip bakalım inşallah olur bu ay ya

• Beğen
Reactions: iiz
zafrina89 zafrina89 canim bende sivilcelendim sanirim klomen yapti.kasiklarimda hep bir agri var.belim kopuyor kram giriyor.daha 9 gunde boyle belirtilerin olmicagini soyluyorlar arkadaslarim.mens olursamda cok siddetli gecircem heralde.akintim var surekli ama oda progestandandir diye dusunuyorum.bezdim valla psikolojimi bozdu bu donem..simdi asilama etabina gecicemizi bilmek beni geriyooo:bicak:

canım benim yorucu süreçler bunlar bir de seni üzen başka sorunlar var tabi. boşver sivilceyi geçer onlar. inşallah Melissa81 Melissa81 ve sen beraber sürpriz yaparsanız
Kuzum insallah..hakkimizda hayirlisi..tablon yoktu baktim hep derecen yoktu tabi..ne yaptin bu ay basliyor musun yeniden calismaya..

• Beğen
Reactions: iiz
Back
X