- 12 Ocak 2016

- 593

- 623

- 103

Aynı benim hislerim canım yaaa. Bende haftaya salı gitmeyi düşünüyorum.kızlar ben cuma doktora gitmeye çoooook üşeniyorum şimdiden derdi bastı önceden hevesli giderdim şimdi de niyeyse hevesim kaçmış gibi bu ay olmazsa zaten artık ara vericem biraz dinlenmem lazım kilo veririm azcık yorulduğumu hissediyorum enerji depolayıp devam ederim artık

Beni unutmuşsun@XXYYXXYY dün yumurtayı çatlaşmışsın sanırım. hayırlı olsun
zafrina89 cnm, dpo 9 dasın epey yol almışsın hadi hayırlısı
Melissa81 sen de dpo 9 dasın ovu haftasıda iyi çalışmışsın. bebiş olsun inşallah
@LeYLa_21 leylam bu ay da geçen ay gibi uzun geçmiş anlaşılan ama istikrarlı çalışmışsın . dpo 4 desin. müjdeli haberin gelsin inşallah
@Elcanki ayın başındaymışsın henüz . canımcım doktorlarla şu döngü uzunluğunu konuş bir ne diyorlar
@missdincer cnm, erken ve sık başlamışsın çalışmalara. sonu güzel olsun inşallah
@elmol hayırlı ve mutlu bir ay olsun inşallah ayın başındasın daha
@hapsuu bütün ay iyi çalışmışsın sen de gün aşırı olmuş iyi olmuş bence.başka tablolarını bilmediğim için doğrumu bilemedim ama dpo4-5 te ki ateş düşüşü inşallah yerleşme düşüşüdür bana tablon umut verici geldi. bugün ki yükselişinde çok güzel bence
ismetbeyinbiricikhanimi cd10 da çizgi çekmiş ff ama çizginin yeri sanki değişecek gibi geldi bana . bence akıntılarını da takip et hatta ovu testi yapsan iyi olurdu .
tsefem28 dpo6 dasın ve yükseliş çok iyi sonu hayır olsun inşallah
Veson ayın başındasın güzel geçsin ayın inşallah
@passionete ovu inşallah bu ay döngün daha kısa olur da seni yormaz tatlım
@Salliala X xDerinMavix @Themodernmumma bebişleriniz nasıl kızlar ?
Benimde 2 aydır böyle adetim. Mevsimsel olabilir belki canım.Bende de bu ay bi saçma sapan şeyler oldu önce bi leke geldi gelmedi felan sonra regl oldum tam bitti dedim ama yok 4 gün kahve leke geldi şimdi bitti ama ne oldu hiç anlam veremedim ilk defa böyle bişey oldu hiç böyle bişey olmazdı Dr gitmedim çünkü arım sızım felan olmadı ne olduğunu bende anlamdım ya senin regl ne zamn