Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim hafta içine müsait olmuş kızlar hastaneyi aradım hafta içine randevuyu değiştirmek için adam demesin mi 29 ekim resmi tatil o güne hiç randevu görünmüyor diye :KK57: iyiki aramışım boşu boşuna gidecektim ya :KK70: pazartesine aldım randevuyu hem de eşim de gelebilecek:KK9:
Sevindim canim istedigin oldu herseyde var bir hayir..insallah olumlu gecer muayenende :)

Elcanki Elcanki huuuuuu nerdesin tatlım?temizlikmi yapıyorsun...?:KK66::KK4:
Ablacım,
Gecmiş olsun.. kızcene Rabbim şifa versin.
Çalışıyorum bende miniklerle.. 1 saat önce geldim eve. Salgın var yaa, çocukların hastalık sezonu açıldı.. dikkat edin ablacim..
Benim leke yine geliyo ya, ona canım sıkkın. Kusret nari yedim harput pekmezi bi de normal pekmez yedim birer kaşık.. :D kafayı yicem herhalde abla.. belden asagi rahmim ucuşta:D yanıyor belim.. bi de folikasit.. yaniii herhalde boyle devam ederse benim yumoşlar patlıcak.. insallah leke kesilir yumurtam
Minnos minnos buyuuurrr amiiiin

Ayy benim öyle söküldü ki geçen ay kimyasalda doğru dürüst gelmemişti progestandan dolayı galiba şimdi çok fena oldum parça parça bide kaç aydır hiç sancılı olmuyordum çokta sancım oldu yarın doktora bide muayene edermisiniz diyecem
Yaa o zaman bu ay güzel yumurtlarsin insallahh

Ablacım,
Gecmiş olsun.. kızcene Rabbim şifa versin.
Çalışıyorum bende miniklerle.. 1 saat önce geldim eve. Salgın var yaa, çocukların hastalık sezonu açıldı.. dikkat edin ablacim..
Benim leke yine geliyo ya, ona canım sıkkın. Kusret nari yedim harput pekmezi bi de normal pekmez yedim birer kaşık.. :KK70: kafayı yicem herhalde abla.. belden asagi rahmim ucuşta:KK70: yanıyor belim.. bi de folikasit.. yaniii herhalde boyle devam ederse benim yumoşlar patlıcak.. insallah leke kesilir yumurtam
Minnos minnos buyuuurrr amiiiin
Sağol canım ya.salgın var Evet ama okul soğuk olduğu için üşüttü benim kuzucuğum.. Bugün biraz daha iyi ablası inşallah hemen iyileşir gülüm ya...o hasta olunca ben moralman çöküyorum... Sanada Allah şifa versin canım.. Stres yapma gerekirse bir doktora görün tatlım...

Yaa al benden de o kadar... 2 gun hic gelmedi dunden beri de geliyo deli olcammmmmmmm
Gerçekten çok sinir ben arada yaşıyorum bu lekelenmeyi acaba çok yumurta gelisirken falan yapabiliyo mu diye düşündüm hamile olduğum ay da yaşadım ilişki sonrası da olmuştu 4 yumurta vardı o zaman da

Bilmem ki iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim içerde bişey mi kalmıştı da onu mu atıyorum diye takıldı aklıma
Canım bende kimyasalda bir buçuk gün kanama yaşadım hep lekeydi bu ay fena oldum dediğin gibi bayağı yoğun sancılı geçti

Gerçekten çok sinir ben arada yaşıyorum bu lekelenmeyi acaba çok yumurta gelisirken falan yapabiliyo mu diye düşündüm hamile olduğum ay da yaşadım ilişki sonrası da olmuştu 4 yumurta vardı o zaman da
Reglin kacinci günü büyümeye baslar ki

bu akşam topic ne kadar sessiz kızlarr çalışmalar son hız mı yoksa :KK8:
bat bekleyenler eleğini asmışlar nerde peki

Back
X