- 2 Haziran 2015
- 1.658
- 1.568
- 133
- 39
Okurken bile çok can sıkıcı kim bilir sen nasıl sitrestesindir böyle zaman geçmez tatlım ya iliski olmayınca çocuk nasıl olacak ki o evde evliligin temeli bu ne bileyim biz biraz uzak durunca sürekli kavga oluyo haliyle çocuk da etkileniyo ama yatak işi düzgün giderse herşey yolunda gidiyor .....Canım yumurta takibi sıkıntılı benim ya.. burda ilçedeki kadın doğumcu ohss olabilirsin o riski ben alamam diyerek klomen bile vermedibiz aşılama yapmıyoruz diye tutturan kadın hatırlarsın belki. erzincan yakın bana ama ordaki kadın doğumcu da klomene takibe gerek yok git 6 ay daha normal dene ovulasyon testi kullanabilirsin takip istersen dedi. şimdi histereskopiyi trabzonda olucam ama trabzon 3 saat zırt fırt gidemem yani. takip işi yatıyor direk. histereskopi sonrası ben ovu testi artı ateşle denerim birkaç ay daha ama umutsuz olmayayım ama doğrusu doğal yoldan olacağına da hiç umudum yok. 4 ay sonra aşılama mı der tüp mü der trabzondaki ne derse yaparız diye planlıyorum.. çünkü ilişki olayı bitti bizim zoraki zoraki olmuyor artık ben de yoruldum zaten bu zoraki işten
arkadaş arkadaş takılıyoruz evde
![]()
Canım bi psikolojik destek mi alsaniz eşli bir şekilde esin yanasirmi böyle birseye