• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iiz iiz geldi bir yorum yaz ...deli olacam ya? gelen giden yok test negatif...ovulasyon geçmi oldu acaba...?:KK43:
bugun ki ateşi girince mi 24 çekti çizgiyi ? yani düşüş olmuş canım. bu ay olmasa bile yakındır senin haberin sabırlı olmalıyız ne yapalım. yine de belli olmaz hala umut var. Allah bilir onu

anestezisiz olacak ama hep ağrısız oldu yazıyo sitesinde ne bileyim ya korkuyorum kapalı çıkmaz inşallah

ben anesteziyi tercih etmem her şeyi ekrandan gözümle görme şansım varken biraz agrı ekmemek için bu fırsatı kaçıramam. bu ağrılar dayanılmayan ağrılar olsa zaten anestezizi hiç tercih etmezler . bence kaygılanacak bir şey yok bu kadar şeye dayanılır kızlar ya zaten bır çok kişi ağrısız oldu da diyor olsa bile ne olacak bu agrıdan

bugun ki ateşi girince mi 24 çekti çizgiyi ? yani düşüş olmuş canım. bu ay olmasa bile yakındır senin haberin sabırlı olmalıyız ne yapalım. yine de belli olmaz hala umut var. Allah bilir onu
hayırlısı canımcım...opk+ ve high kaldırınca 24 üne çekiyor..kaldırdım gitti..bakalım ne olacak?

elmol elmol ateş yerlerde kontrolün vardı dün yanlış hatırlamıyorsam yumurtalar da büyümüş inşallah bebiş olurlar

Canım inofolic folik asit içeriyor zaten biliyorsun ama içinde metformin eş benzeri bir madde olduğu için pcos tedavisinde etkili. ben kullandım bende pcos yok ama insüline direnç var fayda gördün mü dersen görmedim glifor dan daha çok verim aldım.
He benim doktora sorsan d vit eksikliği de infertiliteyi etkilemez diyor mesela ama birçok yerli yabancı kaynakta eetkilediğine dAir makale mevcut.
İnofolic hakkında ne düşünüyorsun desem eminim o sadece folik der geçer.
Bazı doktorlar mmalesef ki yeniliğe açık değiller. bu doktorunun kötü olduğu anlamına gelmiyor

Canım her kadının idrara karışan hormon farklı oluyor. mesela benim beta 15 falandı erken gebelik testinde ve uyduruk testte çıktı şu clearblue dijital olanda çıkmadı. normalde implantasyon 8 ve 9 gün arası olur bu normalde böyledir ama bazılarının erken olur dpo 11 test için erken sen dpo 13 u bekle
implatasyon ilk 7 günde oluyormus canım

implatasyon ilk 7 günde oluyormus canım
Ben şöyle anlatayım daha açıklayıcı olur tüp bebek yaptırdım ayın 7 sinde yumurtalar toplandi o gün normalde çatlama günüydü ve 10una dollendi ve transfer edildi çatlama günü ile 4 gün oldu bana bir liste verildi ve listede transfer günü hariç 5.gün implantasyon başlar yazıyordu toplamda 9 oluyor yani.

• Beğen
Reactions: iiz
Kızlar istanbula geldim hsg korkusu almaya başladı beni fena korkuyorum.yarın çekilecek inşallah ağrılı olmaz ya
ecomar da çektirecektin değil mi canım? inan hiç ağrı olmadı rahat ol sen. 5 dakikada olup bitiverek işlem zaten

Back
X