• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin gidebilirsem alicam inşallah yaparım bi kaç gün inşallah dediğin gibi olur tatlım inşallah da bu ay gelir mucizem

ateşin de çok güzel gidiyor canım takipteyim her gün umudumuz dileğimiz duamız böyle devam etsin bugun dpo9 da bıttı epeyde yol aldın az kaldı bu arada kendıne ıyı bak üşütme

ateşin de çok güzel gidiyor canım takipteyim her gün umudumuz dileğimiz duamız böyle devam etsin bugun dpo9 da bıttı epeyde yol aldın az kaldı bu arada kendıne ıyı bak üşütme
Çok saol canım benim inşallah sonu çok güzel olur havalr müthiş sogudu okula gidip gelirken donuyoruz Allah dan çok yakın usutmemeye çalisirim

• Beğen
Reactions: iiz
Dpo kac simdi abla ? Opk cekince kaca geldi??
Dpo 11 canım..
LeYLa_21 LeYLa_21 ablacım hakkında hayırlısı olsun. Sabırla beklemeye devam. Adet olmadıkça umut vardır.

Veson Veson ve iiz iiz selam, canlar. bugün doktora gittim, ama doktor yumurtayı göremedi. Çünkü çatlamış:)
Ben zaten dün akşamki ağrıdan anlamıştım. Dün CD 17 idi. (Cd 14 te yumurtam 14 mm idi) CD 16 ve 17 dolu.hamdolsun.

Şu yumurtlama ağrısını net olarak farkettim. Çok ilginçti.

Bir sorum olacak size. Ağrı akşam üzeri başladı. Gece 3.5 a doğru bitti... Ağrı başlangıcında mı çatlama olmuş oluyor. Yoksa bitiminde mi? Bilginiz var mı?
Amin gülüm inşallah canım..
Leyla abla ben regl den 4.gün önce yaptığım da negatif ti üzüldüm ve hiç ama hiç ümidim yoktu 4.gün sonra gördün abla çok az da olsa silikti ALLAH tan ümit kesilmez abla ALLAH herkezin gönlüne göre versin inş :dua:
Dualarinizi bekliyorum diloşum... Inşallah Rabbim nasip etmiştir canım..

Canim benim Allah güç kuvvet versin belli de olmaz hiç düşünmediğin her şeyi biraktigin anda olur belki bilemeyiz ki Rabbimin takdiri vardır olmayışının bir sebebi bir bilsek bu kadar uzulmesdik ama işte imtihan bu ya .....
Ben çok sevdiğim büyük bir hocaya sormuştum benim acaba bir hatam mi var da bebeğim olmuyor bir yol gosterirseniz diye sormuştum o da Haz. Ayşe annemizin ne suçu vardı da bebeği olmadı Allah ona cennette bebeklerini verecek diye söz verdi sakin Böyle dusunme dedi eğer bu bir ceza yahut da acı cekmemiz gereken birşey olsaydı Yaradan en sevdiği kulunun eşine evlatsizligi tattirmazdi diil mi
Evet canm ne güzelde söylemiş vardır bunda bir hayır gerçekten eskisi gibi üzülmüyorum zaten rabbim hayırlısını nasip etsin herkese inşallah

linkinin arkasına adını yazmak isteyenler için resimli anlatıyorum kızlar . isteyen yapabilir . LeYLa_21 LeYLa_21 böyle canım

yani şu şekilde : http://www.fertilityfriend.com/home/sumbulkokusu

bunu cep telefonları ve tablette yapamıyorsunuz ben çok aradım bulamadım. hepinizin cep tel ve tabletlerde crome gıbı tarayıcılardan gırıs yapılıyor tarayıcıdan girmeniz lazım. 2 dk bile almaz. zaten tarayıcıdan daha kapsamlı ff kullanırsınız.

uzunmuş gibi gelebilir ama tek tek anlattıgım için 2 dk bile sürmez

1------------menü ye tıklayın
Eki Görüntüle 1906182

2--------- Passworld , E maile tıklayın
Eki Görüntüle 1906183

3----------home page setup tıkla

Eki Görüntüle 1906194

4----------- change url tıklayın
not : bu arada buraya kadar gelmişken intro mesajınıda yazıp save basarsanız bir mesajınız d aolmuş olur bakarsanız görürsünüz zaten
Eki Görüntüle 1906195

5-------------- bu çıkan boşluga isminizi/ nickinizi yazın ve save tıklayıp kaydedin
Eki Görüntüle 1906197

6---- son olarak kaydet(save) dedikten sonra yenı acılan yerden url nızı kopyalayın ve Veson Veson a gönderin ki 1. sayfa da ki url yi yenilesin

Eki Görüntüle 1906198
İntroya ben mesaj bırakmıştım banlı iken ama farkeden olmadı :p banlanırsam introma dikkat edin:p

Ben hiç olmayacak geçtim olmuyacak galiba tamamen umudum bitti bir kez olsun gebe kalmaz mı insan 5 senedir kimyasalda olsa kısmet artık çok yoruldum ben hep kızım için çok istiyordum ama garibim oda ümidini kesti sormuyor artık büyüdü zaten 9 oldu hcg 0.1 ben baya tedavi oldum canm tüpte oldu 2 transferim pgt le oldu hatta normal bir sene takipte oldu olmayınca olmuyor işte :KK43:
bide 1. çocuk oluo 2. nasıl olmuo diye düşünüyo insan ya

Back
X