Yok cnm soyundum ameliyat önlüğünü giydim bekliyorum

İnşallah sorunsuz geçer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm soyundum ameliyat önlüğünü giydim bekliyorum
benimde içim biraz kıpırdıyor...dua et canım ya...inşallah müjdeli haber verebileyim sizlere ve kendime eşime kızıma..Rabbim inşallah nasip etmiştir kuzum...Leylosss beni hryecanlandirdin kizzz insallah guzel haber gelirrrr
inşallah bunlar son olur canım..Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin çok zor gerçekten..yaşamayan bilemez bunu...Allahım artık yüzümü güldürsün cümlemizin inşallah...3 oldu canım 1 dış gebelik 1 düşük 1 kimyasal
Aslında 1 yas ve uzeri bebek evlat edinmek cok daha kolay canim. 0-1 yas cok bekleyen var. Bu tamamen tercihe bağlı olarak degisiyor..hamile kalma da zor evlat edinmek de zorhalbuki evsiz yurtsuz ne kadar cocuk var aç susuz
Aminnn kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin..bizim gibi bekleyenlere saglikla sihatle bebislerini nasip etsin insallahbenimde içim biraz kıpırdıyor...dua et canım ya...inşallah müjdeli haber verebileyim sizlere ve kendime eşime kızıma..Rabbim inşallah nasip etmiştir kuzum...
inşallah bunlar son olur canım..Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin çok zor gerçekten..yaşamayan bilemez bunu...Allahım artık yüzümü güldürsün cümlemizin inşallah...![]()
aminnnnnnnn canım inşallah...Aminnn kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin..bizim gibi bekleyenlere saglikla sihatle bebislerini nasip etsin insallah
Evet betaya da bakalım demişti sanki .. simdi sonuc almaya gidiyorUm.. senin kactaydi heris.??Elcanki cnm betaya da bakılacak mı?
Evet cnm histereskopi çık SağolVeson operasyon mu olacaksın canım ALLAH yardımcın olsun acısız geçer inşallah amin
Atesim hic yukselmedi ki kuzum.. yumurtlama yoktu:) kahve leke gelmeye basladigi ilk gun de ultrasona girmistim.. temiz demisti.. zannetmiyor yaainsallah olumsuz bu durum yoktur. canim sen kahve leke gelirken hic gebelik testi yapmis miydin? küçük bi ihtimal.acaba kimyasal gebelik mi oldu diye geldi aklima
Bekliyorum cnm henüz almadılar
Canım Allah yar ve yardımcın olsun.. insAllah sonucu guzel olsunnEvet cnm histereskopi çık Sağol
Kızlar hala bekliyorum
Canım inşallah kolay ve güzel geçsin sonucu güzel olsun Allah yardımcın olsunBekliyorum cnm henüz almadılar
hic cocugum olmasa bende 0-1 yas arası isterdim heralde o bebek kokusunu duyabilmek, bebek masumlugunu yasayabilmek icin sanirimAslında 1 yas ve uzeri bebek evlat edinmek cok daha kolay canim. 0-1 yas cok bekleyen var. Bu tamamen tercihe bağlı olarak degisiyor..
ne bileyim artik her ihtimal geliyo insanin aklina :)))Atesim hic yukselmedi ki kuzum.. yumurtlama yoktu:) kahve leke gelmeye basladigi ilk gun de ultrasona girmistim.. temiz demisti.. zannetmiyor yaa
temiz çıkar inşallah canım tüm sonuçların....Evet betaya da bakalım demişti sanki .. simdi sonuc almaya gidiyorUm.. senin kactaydi heris.??
ammada beklettiler yahu...Bekliyorum cnm henüz almadılar
İnşaallah kolay geçsin sorunsuz bir şekilde çıkarsın umarım bebişe vesile olurEvet cnm histereskopi çık Sağol
Kızlar hala bekliyorum
ne kadar çok bekelettiler 9 du güya bide geç kaldık diyodun :) ağrısız sızısız hayırlı haberlerle gel inşallahBekliyorum cnm henüz almadılar
Veson inşallah hayırlı bir sonuç alırsın.
İnşaallah kolay geçsin sorunsuz bir şekilde çıkarsın umarım bebişe vesile olurAllah kolaylık versin.
Sağolun kızlarammada beklettiler yahu...![]()
Eşim ortalığı karıştırdı hemen gelip açıklama Yaptılarne kadar çok bekelettiler 9 du güya bide geç kaldık diyodun :) ağrısız sızısız hayırlı haberlerle gel inşallah