• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bugun diger doktora gittim kontrole.. uzun bir annesin ve oldukca hareketlisin gordugum kadariyla dedi; bebekte cillop gibi suyun guzel asagiya inmemis dedi.. nst yorumu icin gec kaldik sali kontrole gitcem bugunun nstsinden bahsetcek. Hemsireler whatsappdan yolladi fotosunu. Ve bana idrar ve kan testi yaptirdi ayrica onunda sonuclarini sali vercek ve cati muayenesi yapacakmış.. son hasta olunca oyle oldu.. nst de hafif hafif sancilar gozlemleniyor ve kendim de kasiklarimda belimde hissetmeye basladim.. kendi doktorumu haftaya sali gorecegim, umarim o zamana kadar uslu durabiliriz...

Veson Veson canim anneme birisi meryem ana otu vermis, dogumu kolaylastiriyor diye verdiler bana dedi.. bunu dogum vaktinde nasil kullaniyorduk? Dogum cantama ona gore koyacagim.. bircok kez anlattiniz ama ilgimi cekmemisti acikcasi bulamam meryem ana otunu diye :)

Arkadaşım ve eşi kaza yapmışlar 2 çocukları vardi 15 aylik oğullarının durumu ağırmış karısı vefat etti çok gençti çok moralim bozuk kızlar :KK61::KK61:

Arkadaşım ve eşi kaza yapmışlar 2 çocukları vardi 15 aylik oğullarının durumu ağırmış karısı vefat etti çok gençti çok moralim bozuk kızlar :KK61::KK61:
Başınız sağolsun canım
Çok acı durum ya..Allah yakınlarına sabır versin. Bayram için mi gidiyorlarmışki?

Canım başın sağolsun. Allah bebişe en kısa zamanda acil şifalar versin. Çok zor. Rabbim sabır versin:dua:

Testi yaptım malesef yok negatif :kızgın::KK61:
Hakkında hayırlısı olsun canım...
Ufff ufffg çok üzücü çok acı.Allah rahmet eylesin,taksiratı affolsun.bebeğe de acil şifalar diliyorum

mekanı cennet olsun..Allah sabır versin ailesine ve sevdiklerine...İnşallah yavrucak kurtulur

Back
X