• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sukur. Bak bu bahane ile minisi de gormussun :)
Kalp atisi icin erken zaten cnm. Sen dinlen. Guzelce ilaci kullan. Rapor verdi insallah işe gitme diye. Yoksa nasil dinleneceksin...

Yıllık izinle birleştirmiştik bayramı canım o yüzden bu hafta evdeyim :) gerçi kocanın memleketteyiz evde değiliz ama herkes yat dinlen diyor burda da

bununla geçmiş olsun canım yorma kendini progestancılar kervanına hoşgeldin :)

Kendi Dr uma gidene kadar kullanırım canım ne olur ne olmaz. Ayrıca bu hastaneyi çok beğendim ben ya kendimi yabancı Dr dizilerindeymis gibi hissettim. :D Beni direkt oturttular kanimi almaya geldi biri öteki gidip girişi yaptı barkodu getirdi. Telefonla kadın doğum geldi falan.. :)) İstanbul'da surunsen bile al bu kanı götür laboratuvara diyorlar

Çok sevindim canim sağlıcakla devam etsin insAllah!! Kalp atisini da gorursun onumuzdeki hafta insAllah.,.

Amin kuzumm sizde sagsalim alın kucaklariniza inşallah evden çıkarken bı musluğu aç bu su gibi kolay doğum nasip et Allahım de arkandan biri kapatsın sonra sen kapatma. Bir avazda kurtul inşallah :dua:

Dogum arefesi nasil bir hastalıktır:KK43: gribal enfeksiyon + baş ağrısı + reflu.. mahvetti vbeni.. oturdugum yerde ter atıyorum.. kendimi okuyarak biraz daha uyuyum da iyice terliyip uzerimde atayim insAllah... midem nasıl yanıyor anlatamam... saat 13:45 randevum var da bugun de dogurma potansiyeli yok bende :)
Çok geçmiş olsun canım. Herşey yolunda gidecek inşallah. Sağlıkla mutlulukla alacaksın mis kokulu bebeğini kucağına.:KK200:. Rabbim kolay doğum nasip etsin. Sen de bebişin de Allaha emanet olun:dua:

Canımmm çok geçmiş olsun.her şey yolundaymış,sevindim.haftaya kalp atışını duyarız inş.dikkat et yorulma.

Geçmiş olsun canım.insanın çocuğu hasta olunca her şeyden vazgeçiyor.Allah şifa versin.kreş sezonu açılıyor bizimde.şimdiden paniklerdeyim.geçen yıl helak oldu çocuk,her hafta hasta mı olunur ?bebişlere sağlık sıhhat dolu günler diliyorum.
Sağol canım amin inşallh..

Kendi Dr uma gidene kadar kullanırım canım ne olur ne olmaz. Ayrıca bu hastaneyi çok beğendim ben ya kendimi yabancı Dr dizilerindeymis gibi hissettim. :KK70: Beni direkt oturttular kanimi almaya geldi biri öteki gidip girişi yaptı barkodu getirdi. Telefonla kadın doğum geldi falan.. :)) İstanbul'da surunsen bile al bu kanı götür laboratuvara diyorlar
hangi hastane canım?

Kizlar ben bayram sonu ates olcmeye baslayim demistim bu sabah bi olctum ki 36.1 ya ben kesin yumurtlama olmustur diyordum olmamis demekki zaten akintim da kesilmedi gecen ay da 35.gun olmustu 47.gun adet olmustum yine mi uzayacak acaba
Ovulasyon test kullanmayacagim demistim ama siparis verdim simdi
Ya bana koyvermek te yaramiyor yumurtlamıyorum bi turlu :)

Canim beni de zorlayan durum yok allaha şükür. Sadece dedigin gibi sertlesme oluyor bir tarafa toplanip yirtilcak gibi aciyor. Ufaliyorum karnimi azcik geciyor cunku amyer degistiriyor. Elimi cekiyorum biraz geciyor bir bakiyorum yine ayni pozisyona dönmüş. Karnimin sag tarafinda ve orayi delcek gibi karnim da bildigin saga yatik yamuk. Diger taraf bos gibi. 10 gun kvler bende gezip duruyorum onlarla. Yarin da is basi 1 hafta calisip cuma izne cikicam. Kaanda 29 agustosta 2620 olmustu. Benim kiloda 9da kaldi bakalim. Son 2 hafta nolcak. Duygusallik son anlardan dolayi zaten vardir bizimki durumdan dolayi sanki duble oldu. Teselli eslere kaliyor
Kiz masallah ben 18 almistim nasil becerdin valla :)

Kiz masallah ben 18 almistim nasil becerdin valla :)
Canim valla kilo almaya musait yapim var aslinda ama nedense almadim. Ben de sasiriyorum bu duruma ama gercekten hamile istahi hic acilmadi bende. Eski duzen devam ettim. Sadece ara ogun yogurt ceviz badem yememe dikkat ettim onun dışında eskisi gibi yedim ictim. Iyi de oldu almamam bir de vermesi dert olcakti. Insallah dogumla aldigim da gider. 2 hafta var doguma olsa olsa 12 olur gibi.

Canim valla kilo almaya musait yapim var aslinda ama nedense almadim. Ben de sasiriyorum bu duruma ama gercekten hamile istahi hic acilmadi bende. Eski duzen devam ettim. Sadece ara ogun yogurt ceviz badem yememe dikkat ettim onun dışında eskisi gibi yedim ictim. Iyi de oldu almamam bir de vermesi dert olcakti. Insallah dogumla aldigim da gider. 2 hafta var doguma olsa olsa 12 olur gibi.
Olmazsin olmaz :) masallah diyelim. Kaancik bi hayirlisiyla atlatsin da ameliyati sonrasinda insallah emzirirken alirsin kilo :) dua ettim ama kilo alma konusu kotu oldu azcikin :))

Olmazsin olmaz :) masallah diyelim. Kaancik bi hayirlisiyla atlatsin da ameliyati sonrasinda insallah emzirirken alirsin kilo :) dua ettim ama kilo alma konusu kotu oldu azcikin :))
Kaancik iyi olsun ben kilo almaya da raziyim canim. Senin gibi kolayca atlatalim insallah sureci. Kocaman olmuştur seninki de okula basliycak misin? Ucretsiz izne cikicakmisin?

Back
X