• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaancik iyi olsun ben kilo almaya da raziyim canim. Senin gibi kolayca atlatalim insallah sureci. Kocaman olmuştur seninki de okula basliycak misin? Ucretsiz izne cikicakmisin?
Ucretsiz izne ayrilacagim canim, 4 ayimiz bitecek 2 haftaya ama ben birakamiyorum. Sanki en cok simdi ihtiyaci var gibi beni gormeyince bi aglama geliyor cocuga.

Yanlışlıkla yımırtam çatlamış gibi duruyor:rolleyes:
Yok daha belli olmaz anacim :)

Ben surunuyorum. Doktora gittim sonunda grip dedi. 3 gun kullamn diye ilac verdi. Agzimda kocaman iltihapli bir ucuk. Vallahi mahvoldum bu ay. Regl bitti ama hastalik kaynakli calisma da yok :KK70:

Dogum yapan ya da hamile olan arkadaslar. Kiloyu sakinnnnnn takmayin derim. Ben 11 kg almistim. Ozel bisi yapmamistim. 40 ciktigimda 15kg vermistim ve o yuzden vucut direncim dustugu icin hastalanmistim. Toparlamam zaman almisti. Keske daha cok kilo alsaydim demistim. Hic takilmayin kiloya suan. Asil kilo emzirmeyi birkainca aliniyor benden soylemesi :)

Dogum yapan ya da hamile olan arkadaslar. Kiloyu sakinnnnnn takmayin derim. Ben 11 kg almistim. Ozel bisi yapmamistim. 40 ciktigimda 15kg vermistim ve o yuzden vucut direncim dustugu icin hastalanmistim. Toparlamam zaman almisti. Keske daha cok kilo alsaydim demistim. Hic takilmayin kiloya suan. Asil kilo emzirmeyi birkainca aliniyor benden soylemesi :)

Şu elevit den kullansam mı ben acaba değerler iyi çıktı ama ilerde lazım olur gibi geliyor çünkü hala hamilelik psikolojisine giremedim ben öyle yemeye içmeye dikkat edemiyorum :/

Şu elevit den kullansam mı ben acaba değerler iyi çıktı ama ilerde lazım olur gibi geliyor çünkü hala hamilelik psikolojisine giremedim ben öyle yemeye içmeye dikkat edemiyorum :/
Eleviti 12 haftadan sonra verdi bana dr canim. Acele etme sen.

Slm kızlar. Dün itibari ile tüp bebek tedavim başladı.dün ilk iğnemi oldum.dualarınızı bekliyorum canlar..
Tedavin hayırlı olsun canım İnşallah bebişin gelmesine vesile olur.dondurulmuş mu taze transfer mi olacak?hangi hastanede basladın?
Rabbim yüzünü güldürsün

Tedavin hayırlı olsun canım İnşallah bebişin gelmesine vesile olur.dondurulmuş mu taze transfer mi olacak?hangi hastanede basladın?
Rabbim yüzünü güldürsün

Hadi hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah

Hadi hayırlı olsun canımm :KK200::nazar:

Leyla ablaaa olumlu pozitif yazını da okuruz, emeklerin boşa çıkmaz inş:KK200::KK200:
Amin kızlar sağolun.. Taze transfer olacak sanırım canım. Git geller yoracak beni. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah..özel bir klinikte yapıyorum canım..

Veson Veson canim ben ovulasyon testi almistim bugun yaptim pozitif ama esim 2 gundur hasta dun gece ateslendi hastanedeydik yarina iyi olursa ancak yarina iliski olur kalk yapalim desem yapar ama acidim adama penisilin basladilar o derece kötü durumu. Gecen ay da yumurtlama zamani ben hastaydim sistit olmuştum atesli yatıyordum en son iliski de 4 gun once oldu malesef ne bahtsizim :( ovulasyon testi yarin silik cikarsa iliski de olursa sans var mi acaba

Veson Veson canim ben ovulasyon testi almistim bugun yaptim pozitif ama esim 2 gundur hasta dun gece ateslendi hastanedeydik yarina iyi olursa ancak yarina iliski olur kalk yapalim desem yapar ama acidim adama penisilin basladilar o derece kötü durumu. Gecen ay da yumurtlama zamani ben hastaydim sistit olmuştum atesli yatıyordum en son iliski de 4 gun once oldu malesef ne bahtsizim :KK43: ovulasyon testi yarin silik cikarsa iliski de olursa sans var mi acaba
Yarın sabah erken değerlendir CNm kısmet bu işler rabbim ol desin Ovu dan 2 gün sonra hamile kalanlar var

Back
X