Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha sen bar bekliyorsun ben ovu sandım.tablon varsa göndersene bakalımHiç sanmıyorum akıntı ve ovulasyon da tam koyuluk olmasa da gördüm siliklesmeyide gördüm ateş yumurtlamadan sonra yükselip sonra düşünce catlamis olma ihtimali yok mu ben gebelik için demiştim yok diye yumurta m catladi bence ilk defa koyulaşıp siliklesti ve ilk defa bu ay akintim oldu bebek istedim su beş aydan beri
Çok şükür CNm geçti.iyiyim.senin düşük olalı ne kadar olduSelam kızlar. Epeydir yoktum stres yapmamak için takibi de birakmistim
Ise yaradı mi diye sorarsaniz malesef hala bi değişik yok... kimler Allahın izniyle hamis oldu meraklar içindeyim.. Veson sen nasılsın toparlandin mi canım benim
Bekle CNm bir haftaya tırtıl da çıkar meydana.Kızlar kese güzel yolk sac da öyle ama henüz tırtıl ortada yok. Dr 6+3 olmasına rağmen erken dedi ama İzzet Baysal da emriyoyu görmüştük acaba ultrason farkı mı var anlamadım.. serum taktılar grip için.. başka bı yere mi gitsem diye düşünüyorum ne dersiniz?
Allah yardimcin olsun canımKızlar yarin sezeryanla dogum yapacağım. Dualarinizi esirgemeyin...
Sağol canım. Yarın kontrolum var doktora soracam bakalım ne diyecek...ben menogon kullanmadım hiç. benimki gonal-f'ti. onu da kendim göbekten vuruyordum saati saatine. iğne yapmada prof. olmuştum artıkhadi bismillah diyelim hayırlı olsun inşallah. yardıma ihtiyacın olursa bana mutlaka yaz ablacığım.
aaaaaaa bomba haber oldu benım ıcın . demek kararın bu oldu canım. Allah kurtarsın canımKızlar yarin sezeryanla dogum yapacağım. Dualarinizi esirgemeyin...
Canım ya merakımı mazur gör.ne kadara mal oldu acaba?bugün bir arkadaşla konuştum memorial da 18bine yaptırmış.bana çok pahalı geldi.Sağol canım. Yarın kontrolum var doktora soracam bakalım ne diyecek...
çok sevindim canimm. 7 ay oluyoÇok şükür CNm geçti.iyiyim.senin düşük olalı ne kadar oldu
Hem karından hem vajinal baktı canım
Cihaz kaynakli olabilir canim. Az daha sabir bakalim :)
Valla biz sadece tüp için 10 bine anlaştık. 2bin de ilaçlara gider dedi doktor 12bin oldu.. Belkide aşacak bilmiyorum ki canım.. Bizim birde yol var iki güne bir Ankaraya gidiyoz. Kendi arabımızla.. Bize 15bine mal olacak galiba.. Hayırlısıyla tutsunda inşallah..Canım ya merakımı mazur gör.ne kadara mal oldu acaba?bugün bir arkadaşla konuştum memorial da 18bine yaptırmış.bana çok pahalı geldi.
Allah sağlıkla senide yavrunu da kurtarsın canım. Doğuma girerken dua et bizede gülüm...Kızlar yarin sezeryanla dogum yapacağım. Dualarinizi esirgemeyin...
Cihaz kaynakli olabilir canim. Az daha sabir bakalim :)
Yok canim o bilgi yanlis. Ben dusuk yaptim kese sapasaglamdi... Buzusme vs hikaye yani....Bende öyle düşündüm çünkü Bolu da gördü embriyoyu.. düşük olsa kese büzüşme yaparmış..
Yolc sac cok net cnm. Tirtili bilemem ama :)Biraz büyüttüm ultrason kağıdını anlayan var mı ki merak ediyorum yaa sanki üstte görünüyor tırtılım
Eki Görüntüle 2042282
Tam da dr unkesenin yeri burası olacak dediği yerde kese:))Biraz büyüttüm ultrason kağıdını anlayan var mı ki merak ediyorum yaa sanki üstte görünüyor tırtılım
Eki Görüntüle 2042282
Tam da dr unkesenin yeri burası olacak dediği yerde kese:))
Stres yapma haftaya embriyoyu görürsünüz merak etme yolk sac çok net bu da büyük olasılık boş gebelik olmayacağını gösterir![]()
erken öğrenmeye çalışmak mı tövbe dedim bugün