• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydinnnn
Dun sevgili yumurtam çatladı pm kondurdum tabloma askerleri yumurtaya yolladik dun hahahh haydi tutar insaallahhhh
LeYLa_21 LeYLa_21 leylosum hadi hayirlisi olsun bol embriyo cift bebek insaallah
Benim histeroskopi zimbirtisi cikmasa gecen ay yaptircaktik bizde ara verdik mecburen

Ben cok fazla tedavi gorunce yuzumde tuylenme falan oldu o yuzden pek tup bebek yaptirasim yok

Gunaydinnnn
Dun sevgili yumurtam çatladı pm kondurdum tabloma askerleri yumurtaya yolladik dun hahahh haydi tutar insaallahhhh
LeYLa_21 LeYLa_21 leylosum hadi hayirlisi olsun bol embriyo cift bebek insaallah
Benim histeroskopi zimbirtisi cikmasa gecen ay yaptircaktik bizde ara verdik mecburen
Sonu bebiş olsun inşallah

Hayırlı yolculuklar canım.nerden Ankaraya gidiyorsun sen?bugün ne yapacaklar?

Gel gel. Bekleriz :)

Gunaydinnnn

Kızlar ya hastanedeki hemşireler iğnenin dozunu düşük yapmışlar.. Bu ay iptal ettik. Öbür aya kaldı. Moralim çok bozuk.. 225 yerine 75 lik lik yapmışlar. Reçeteyi hepsinede verdim havaya mı bakıyor Bu hemşireler ya.. 75 lik dozla bile 7 yumurta oluşmuş üç günde. Doktor 225 likle 15 yumurta olurdu rahat dedi. Bundada bir hayır vardır diyorum ne edeyim. Valla eşimde kızdı bana sen hiç bakmadınmı diye.. Hemşireler anlamayınca ben ne bilecem ya.. Çıldırdım sinirden Doktor teselli etti. Üzülme belki böylesi hayırlı olacak dedi. İnş Öbür ayda kist olmaz da tedavi devam eder. Çok üzgünüm çok... :((

Kızlar ya hastanedeki hemşireler iğnenin dozunu düşük yapmışlar.. Bu ay iptal ettik. Öbür aya kaldı. Moralim çok bozuk.. 225 yerine 75 lik lik yapmışlar. Reçeteyi hepsinede verdim havaya mı bakıyor Bu hemşireler ya.. 75 lik dozla bile 7 yumurta oluşmuş üç günde. Doktor 225 likle 15 yumurta olurdu rahat dedi. Bundada bir hayır vardır diyorum ne edeyim. Valla eşimde kızdı bana sen hiç bakmadınmı diye.. Hemşireler anlamayınca ben ne bilecem ya.. Çıldırdım sinirden Doktor teselli etti. Üzülme belki böylesi hayırlı olacak dedi. İnş Öbür ayda kist olmaz da tedavi devam eder. Çok üzgünüm çok... :KK43:(
Aaaa inanmıyorum... neyse CNm böylesi belki daha hayırlı üzülme belki o yumurtalardan 2-3 tanesi çatlar bebek kendiliğinden gelir.bir arkadaş çatlatma iğnesi saatini kaçırmıştı çok üzülmüştü tüp iptal oldu aşılama yaptılar hamile kaldı.belki senin de kendiliğinden olur üzülme.eşin de sana niye kızıyor onu anlamadım.senin ne suçun var hemşirelerin suçu

Kızlar ya hastanedeki hemşireler iğnenin dozunu düşük yapmışlar.. Bu ay iptal ettik. Öbür aya kaldı. Moralim çok bozuk.. 225 yerine 75 lik lik yapmışlar. Reçeteyi hepsinede verdim havaya mı bakıyor Bu hemşireler ya.. 75 lik dozla bile 7 yumurta oluşmuş üç günde. Doktor 225 likle 15 yumurta olurdu rahat dedi. Bundada bir hayır vardır diyorum ne edeyim. Valla eşimde kızdı bana sen hiç bakmadınmı diye.. Hemşireler anlamayınca ben ne bilecem ya.. Çıldırdım sinirden Doktor teselli etti. Üzülme belki böylesi hayırlı olacak dedi. İnş Öbür ayda kist olmaz da tedavi devam eder. Çok üzgünüm çok... :KK43:(
Üzülmeyin lütfen sizin bir sucunuz yok.tupbebek tedavisi ile oldu 3yasindaki oğlum bu süreç belirsizliklerle dolu oluyor yani elimizde olmayan sebeplerden dolayı insaallah hayırlı vakitte gelsin kuzunuz.vaki olanda hayır vardır insaallah tez zaman da hayırlısı ile sevinir bu uzuntunuzu unutursunuz sizi cok iyi anliyorum

Her şer de bir hayir varir canim. Belki kendliginden olur bu ay.

Ha sen bar bekliyorsun ben ovu sandım.tablon varsa göndersene bakalım
Tablom yok canım ama durum şöyle birazcık karışık baştan soyliyim :)) bende pcoc var adetten bi hafta on gun sonraki günlerde dilaltindan ateş 36.2 3 cikiyordu ovulasyon testlerinde umut olmayınca bıraktım ölçmeyi 34.gun falan akintim geldi tekrar başladım ovu koyulasti ama pozitif olmadan silindi iki gün sipsilik çıktı ateşte 35 8 35 9 gibi çıktı silindikten bi gün sonra olcemedim sonraki gün 36.3 çıktı sonra bayram girdi bayramda yine olcemedim uç gündür olcuyorum 35 6 35 7 35 8 işte böyle canım inşallah anlatabilmisimdir ibe catladigni düşünüyorum yani umut ediyorum ilk defa akıntı ve koyulaşma gördüğüm icin ve bu ateşle gebelik olur mu onu merak ediyorum :KK43:

Tablom yok canım ama durum şöyle birazcık karışık baştan soyliyim :)) bende pcoc var adetten bi hafta on gun sonraki günlerde dilaltindan ateş 36.2 3 cikiyordu ovulasyon testlerinde umut olmayınca bıraktım ölçmeyi 34.gun falan akintim geldi tekrar başladım ovu koyulasti ama pozitif olmadan silindi iki gün sipsilik çıktı ateşte 35 8 35 9 gibi çıktı silindikten bi gün sonra olcemedim sonraki gün 36.3 çıktı sonra bayram girdi bayramda yine olcemedim uç gündür olcuyorum 35 6 35 7 35 8 işte böyle canım inşallah anlatabilmisimdir ibe catladigni düşünüyorum yani umut ediyorum ilk defa akıntı ve koyulaşma gördüğüm icin ve bu ateşle gebelik olur mu onu merak ediyorum :KK43:
Ya CNm ateş çok düşük ilerliyor net tablo olmadığı için yorum yapmak da yanıltabilir bizi .yumurtan çatlamamış da olabilir adet döngüsü De bayağı uzamış bir dr a da görün istersen test yaptın mı

Ya CNm ateş çok düşük ilerliyor net tablo olmadığı için yorum yapmak da yanıltabilir bizi .yumurtan çatlamamış da olabilir adet döngüsü De bayağı uzamış bir dr a da görün istersen test yaptın mı
işte pcos olduğu için böyle benim gecikiyor yapmadım çünkü yumurtlama olmuşsa daha 9 gün önce oldu 6 gün sonra yapıcam dra gittim geçen aylarda inofolic kullanıyorum bu yüzden yumurtlamadan bu ay umitliyim dedim yailk defa şeffaf akintim ve testte koyulugum oldu bidahaki adetimde günü gününe olcucem (inşallah olmam tabi ). ilk ümit olmayınca ateşten testlerden akıntıdan vs saldim gitti sonra pat akıntı geldi test koyulasti silindi

Son düzenleme:
Vardır bunda da bir hayır abla .Ama hemşirelere çok kızdım nasıl böyle dikkatsiz olabiliyorlar ya sen zaten 75 lik doz deyince ben şaşırmıştım ben 225 lik vuruyordum herkesin ki farklıdır diye bir şey demedim .Belli olöaz bu ay belki normal olur .

işte pcos olduğu için böyle benim gecikiyor yapmadım çünkü yumurtlama olmuşsa daha 9 gün önce oldu 6 gün sonra yapıcam dra gittim geçen aylarda inofolic kullanıyorum bu yüzden yumurtlamadan bu ay umitliyim dedim yailk defa şeffaf akintim ve testte koyulugum oldu bidahaki adetimde günü gününe olcucem (inşallah olmam tabi ). ilk ümit olmayınca ateşten testlerden akıntıdan vs saldim gitti sonra pat akıntı geldi test koyulasti silindi
Anladım cnm ben bu ay için dr a gittin mi demek istedim.neyse sen bşr hafta daha bekle sonra duruma göre hareket edersin olmadı

Back
X