• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim sınırın bi kaç değer üstündeydi ilk ikincide normal çıktı bide arkadas 70 ken bile yapmış yararini o yüzden bu cesaret :))
daimi prolaktin hastası olarak,:)) bana sadece incirin şu faydası oldu. Prolaktini 120 ye çıkartıp doktorun mr istemesine, böylece beynimde adenom olduğunu öğrendim:) 80 olduğunda bile umursamamışlardı , Bi limit var, bu hormon oynak bir hormon diğer ay düşer kim bilir deyip göndermişlerdi. Ben de o na nazaran rahattım:)

Kızlar nacizane tavsiyem incir kurunu pko ve prolaktin yüksekliği olanlar yapmasın onun yerine civanpercemi aslanpencesi hayit tohumu bunlar hormon dengeliyor ve yumurta kalitesi düzene giriyor incir göz yapayım derken kaş çıkarıyor...insaallah hiçbirine gerek kalmasın hayırlısıyla bebek sahibi olun :emir_bebek:

nasılsın kuzum?bize hiç laf atmıyorsun bu ara sen :p bebişte iyidir inşallah..:emir_bebek:

Stresliyim Leylacım yaa şu hafta sonu gelse diye saat hesabı yapıyorum resmen :işsiz:
Aslında yazdıklarımı görmediğinizi düşünmeye başlamıştım bende ama şimdi Tuğba cevap verince sorun olmadığını anladım :)) Araya kaynıyor bazen ;) Gerçi benimde bu aralar odak noktam kalp atışı ve hafta hesabı olunca daha çok araştırmaya yöneldim kafam dağınık..

Stresliyim Leylacım yaa şu hafta sonu gelse diye saat hesabı yapıyorum resmen :işsiz:
Aslında yazdıklarımı görmediğinizi düşünmeye başlamıştım bende ama şimdi Tuğba cevap verince sorun olmadığını anladım :)) Araya kaynıyor bazen :KK66: Gerçi benimde bu aralar odak noktam kalp atışı ve hafta hesabı olunca daha çok araştırmaya yöneldim kafam dağınık..
aaaa olurmu hiç canım öyle şey...ben bazen yorum yazmaya zaman bulamıyorum...evdede telden giriyorum..akşam giremedim..batarya şişmiş.yenisini sipariş etmiştik.o geldi eşim onu takıyorum diye saatlerce uğraştı.stres yapma hiç..inşallah herşey yolunda gidecek..bebişide strese sokma karnında canım...dualarım seninle ve bebişinle...fazlada araştırma yapma..insan okudukça gerilip stres yapıyor...tevekkül ve dua canım...rahat olmaya çalış..keyfini çıkar...:KK36:

Aslında yazdıklarımı görmediğinizi düşünmeye başlamıştım bende ama şimdi Tuğba cevap verince sorun olmadığını anladım :)) Araya kaynıyor bazen :KK66: Gerçi benimde bu aralar odak noktam kalp atışı ve hafta hesabı olunca daha çok araştırmaya yöneldim kafam dağınık..
CNm progestan kullanıyor musun

aaaa olurmu hiç canım öyle şey...ben bazen yorum yazmaya zaman bulamıyorum...evdede telden giriyorum..akşam giremedim..batarya şişmiş.yenisini sipariş etmiştik.o geldi eşim onu takıyorum diye saatlerce uğraştı.stres yapma hiç..inşallah herşey yolunda gidecek..bebişide strese sokma karnında canım...dualarım seninle ve bebişinle...fazlada araştırma yapma..insan okudukça gerilip stres yapıyor...tevekkül ve dua canım...rahat olmaya çalış..keyfini çıkar...:KK36:

Allah razı olsun kuzumm Mayıs annelerinde benimle aynı şeyi yaşayan bir arkadaş bugün duydu kalp atışını inşallah bende Ctesi rahatlarım. İnan hamileliğe adapte olamadım zaten hiç bir belirtim yok sadece mide rahatsızlığı yaşıyorum yemeklerden sonra gaz doluyor midem. tansiyonum 9-5 civarlarında yukarı çıkmıyor ama rahatsız da etmiyor.
Kurbanlık koyun gibi bekliyorum şimdilik :işsiz:

Back
X