• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben uygulamayı indiremedim telden lg k10 bilen varmı yada kalemle not alıp yazsam olmazmı. Bu arada dr gittim antibyotik kullanmamda sakınca yokmuş klomen verdi bu ilacı kullanan varmı aranızda ilk kullanımında hamiş kalınıyor mu umut bağlamalıyım dr yumuttalıklarımın sağlıklı olduğu söyledi ilk ayda tutarda acaba

Merhaba ben uygulamayı indiremedim telden lg k10 bilen varmı yada kalemle not alıp yazsam olmazmı. Bu arada dr gittim antibyotik kullanmamda sakınca yokmuş klomen verdi bu ilacı kullanan varmı aranızda ilk kullanımında hamiş kalınıyor mu umut bağlamalıyım dr yumuttalıklarımın sağlıklı olduğu söyledi ilk ayda tutarda acaba
İlk başlarda kağıda yaz madem öyle ordan takip edelim.klomen ile hemen hamile kalan da var defalarca kullanıp hamile kalamayan da bu biraz nasip işi inşallah çok uğraşmazsın

Klomenle herkes ilk ayda hamile kalsaydı sanırım burda aylarca ,yıllarca uğraşmaz,hepi topu 11,5tl olan ilacı hemen kullanır,bu amansız bekleyişten kurtulurduk.hele tüp bebek meselesine hiç girmiyorum bile!
İnş senin dileğin gerçek olur,ilk ayda bebişin gelir...

Ben kızıma ilk klomen kullandığım ay kavuşmuştum canım. Rabbim ol desin yeterki. Gerisi hikaye...

Merhaba ben burda yeniyimm @zafrina89 önerdi burayı ateş ölçme yöntmi ile nasıl hamile kalınıyo acaba banada yardimcı olurmusunuz yaklaşık 1.5 yıldırcocuk istiyoruz bizde ama her ay hüsrana uğruyoruz. Bide bi sorum daha olcak
Antibyotik kullanırken klomen yada bu tarz bi ilaç kullanılırmı ben diş için antibyotik kullanıcam ve dişimi çekecekler ama bugun adet oldu yarın dr. Gidcem ve gebelik tedavisine başlıycaz muhtemelen klomen veya o tarz bi ilaç verecek ama bu arada antibyotikde kullnıcam ve 5 gün sonra morfinle cekim olcak yani bi zararı olurmu sizce cok kararsızım gebelik tedavisi için ne yapmaylıyım böyle bişey yaşayan varmı acaba

Doktorun ayagina geldi :))) su garip SaskinAnne klomenden tut gonalf iğnelerine kadar piyasada klomifen yada gnrh analogları olarak adlandirilan butun ilac gruplarini kullandi. Doktorun zaten onaylamış Klomen ile antibiyotik hiçbir şekilde zarar vermez ben aylarca Klomen ve Klomen benzeri haplardan kullandım Adetim düzene girdi o ayrı ama hamile kalamadım aşılama tedavim başarısız sonuçlandı üp bebek ile hamile kaldım kaybettim İkinci tüp bebeğim başarısız sonuçlandı 3 tüp bebeğe başlayacaktım ameliyat olacak dendi en son görüşmemizde son bir ay daha klomen ve Duphaston verdi onunla deneyelim dedi yani olan çok insanı gördüm Bizimki sebepsiz infertilite ama biz de işe yaramadı inşallah sen de işe yarar Sana tavsiyem Klomen kullanıyorum kesin hamile olacağım diye düşünup fazlasıyla umutlanma, Klomen kullanıyorum ama hamile kalamayacağım diye de umutsuzluğa kapılma %50 şans var Allah yolunu açık etsin sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin

Doktorun ayagina geldi :))) su garip SaskinAnne klomenden tut gonalf iğnelerine kadar piyasada klomifen yada gnrh analogları olarak adlandirilan butun ilac gruplarini kullandi. Doktorun zaten onaylamış Klomen ile antibiyotik hiçbir şekilde zarar vermez ben aylarca Klomen ve Klomen benzeri haplardan kullandım Adetim düzene girdi o ayrı ama hamile kalamadım aşılama tedavim başarısız sonuçlandı üp bebek ile hamile kaldım kaybettim İkinci tüp bebeğim başarısız sonuçlandı 3 tüp bebeğe başlayacaktım ameliyat olacak dendi en son görüşmemizde son bir ay daha klomen ve Duphaston verdi onunla deneyelim dedi yani olan çok insanı gördüm Bizimki sebepsiz infertilite ama biz de işe yaramadı inşallah sen de işe yarar Sana tavsiyem Klomen kullanıyorum kesin hamile olacağım diye düşünup fazlasıyla umutlanma, Klomen kullanıyorum ama hamile kalamayacağım diye de umutsuzluğa kapılma %50 şans var Allah yolunu açık etsin sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin
Allah tez zamanda gönlüne göre versin inşallah canım isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinn.
Haklısın aslın cok şartlıuorm kendimi kesin gözüyle bakıyorum bu yüzdende olmayınca daha cok üzülüyorum niye olmuyor diye daha cok sinirleniyorum ama bu kez yapmıycam elimden geldiğince rabbim herkese hayırlısını nasip etsin. Cevap içinde teşkkür ederimmm

Back
X