Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R Rzg14 yaşasın ateş kardeşliği :KK5:
ikimizinde regli bu gün gelir.
reglim bile bana karşı arkadaş.
gösterip kaçırdı resmen onurumla oynadı.:KK70::KK70::KK70:
2 yıldan sonra ilk defa 28 günde adet olmak nedir ya?
o da bu gün olursam tabi.:işsiz:
Veson Veson
Ff bile çizgiyi kaldırmış desene o bile pes etti ne olacak bu halimiz:işsiz:
Selam arkadaşlar yine ben geldim uzun zaman aradan sonra..Hamile kalan arkadaşları ,doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.Darısı bizlere olsun inşallah.Bende durumlar aynı hala hamile kalamadım.Özel hastanelere gitmek istemediğimden metini çok duyduğum bir devlet hastanesinde tedaviye başlayacağım.Henüz hazırlık aşamasındayız..Bu zamana kadar yaptırmış olduğumuz testleri haliyle kabul etmediler.Hepsini sil baştan yeniden yaptırıyoruz.Kasım sonu aralık başı gibi tedavi yöntemimiz belirlenecek sonuçlara göre.Bu arada ateş ölçmeye başladım. Veson Veson canım linkimi ekleyebilirsen sevinirim.

https://www.fertilityfriend.com/home/6a1b76
bildirim mesajını görünce biran heyecan yaptım.hamile haberi sandım yao_Oama güzel gelişmeler olmuş inşallah sonu da güzel olur CNm

Ateşler de tek tek düşmüş R Rzg14 BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi @zamansız yolcu:işsiz:

M Mother of pearl CNm senin lüteal faz kaç gün normalde?

bildirim mesajını görünce biran heyecan yaptım.hamile haberi sandım yao_Oama güzel gelişmeler olmuş inşallah sonu da güzel olur CNm

Ateşler de tek tek düşmüş R Rzg14 BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi @zamansız yolcu:işsiz:

Canım benim 14 gün. Yarın ola hayrola diyorum. Ne regl belirtisi ne gebelik belirtisi. Ateş de coştu şaşkınım bende.

hala adet olmadım ama çok ağrım var. geçen ay kullandığım geciktiricinin marifeti bence bu dengesizlik.
olan doktor randevuma oluyor. bir gidemedim. bu gün olsam da yarın gitsem bari ya.
valla sinir oldum artık. :kızgın:

ahh nerde keşke öyle olsaydı :)

çörekotu-bal-tarçın hepsinden bir çay kaşığı kahvaltı öncesi yiyorum.
kahvaltı sonrası agnucaston içiyorum.
gün içinde bir adaçayı içiyorum arada çörekotu çiğniyorum.
akşamları havuç yiyorum.

yumurtam inş erken çatlar, incir kürü de istiyorum ama eşim hala almadı.yanlış yaptığım ya da mutlaka yapmam gereken var mı arkadaşlar ???

çörekotu-bal-tarçın hepsinden bir çay kaşığı kahvaltı öncesi yiyorum.
kahvaltı sonrası agnucaston içiyorum.
gün içinde bir adaçayı içiyorum arada çörekotu çiğniyorum.
akşamları havuç yiyorum.

yumurtam inş erken çatlar, incir kürü de istiyorum ama eşim hala almadı.yanlış yaptığım ya da mutlaka yapmam gereken var mı arkadaşlar ???

yumurtayı erken çatlatayım derken yerinde duramayacaksın dur bu ne yahu hahahha:KK70:

R Rzg14 yaşasın ateş kardeşliği :KK5:
ikimizinde regli bu gün gelir.
reglim bile bana karşı arkadaş.
gösterip kaçırdı resmen onurumla oynadı.:KK70::KK70::KK70:
2 yıldan sonra ilk defa 28 günde adet olmak nedir ya?
o da bu gün olursam tabi.:işsiz:
Veson Veson
Aynen seker. Hala olmadim ben de. Hirsimdan 1 saatlik mesafeye yurudum. Oglani attim arabasina tepe yokus duzluk... Ohhh iyi geldi ama regl gelmedi..

Ateşler düşünce testler de yattı sanırım:110:
Aynen cnm.

Ay dusmus hep ateşler.. tühh yaa:KK43:
Kismet canim.

Demin saglik ocagina ugradim. Hasimato var ya hani ilac icin. Gitmisken agnucastonu (hayit hapi) sordum. İcsen de sadece regl oncesi semptomunu azaltir, o yuzden bosver icme dedi. İcerken gebe kalirsan da zarari olmaz ama kullanma dedi. Bilginiz olsun...

Ben daha once pms yuzunden kullanmistuim...

Demin saglik ocagina ugradim. Hasimato var ya hani ilac icin. Gitmisken agnucastonu (hayit hapi) sordum. İcsen de sadece regl oncesi semptomunu azaltir, o yuzden bosver icme dedi. İcerken gebe kalirsan da zarari olmaz ama kullanma dedi. Bilginiz olsun...

Ben daha once pms yuzunden kullanmistuim...

Onu bende bu son dr.a kontrole gittiğimde sordum biz bitkisel türde bir şey öneremeyiz ama faydasını gördüysen bırakma kullan dedi :))

Aynen seker. Hala olmadim ben de. Hirsimdan 1 saatlik mesafeye yurudum. Oglani attim arabasina tepe yokus duzluk... Ohhh iyi geldi ama regl gelmedi..

Aynen cnm.

Kismet canim.

Bende olmadım hala.
6da çıkınca yine test alacağım.
yarın sabah uyandığımda hala olmamışsam testi tekrarlarım.
28.gün bitiyor rekora gidiyor.
ömrümde geciktirici kullandığım zamanlar hariç kendiliğinden hiç 29 günde adet olmadım.

Bende olmadım hala.
6da çıkınca yine test alacağım.
yarın sabah uyandığımda hala olmamışsam testi tekrarlarım.
28.gün bitiyor rekora gidiyor.
ömrümde geciktirici kullandığım zamanlar hariç kendiliğinden hiç 29 günde adet olmadım.
ben de hic gormedim 28. gunu cnm... senle ayniyiz bu ay. 1 kere d.kontrol hapi kullandim o zaman oldu iste 30.cu gunde...

DSC_0088-2880x1620.webp
Hadi bi ekşın olsun dedim:confused: Bi de ne göreyim. Acaba??????:KK17: Sizde görüyor musunuz? Yoksa tüm topic göz doktoruna mı gitmeli

Ayyy bilemedim. Şuan imkansız gibi geliyor. Dün kan testi 2.67 çıkmıştı. Bugün ateş yerlerde..... Kan testi için doktor cuma tekrarlatmamı istemişti. Her ihtimale karşı heparin iğneye başlatmıştı bugün. Cumaya kadar kullan tekrar test yapalım duruma göre bırakır ya da devam ederiz dedi. Cumaya kadar adet gelmezse tekrar kan vereceğim. Ama şuan inanması mümkün değil MeIodi MeIodi L LaleZar86

Back
X