- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Geçmiş olsun CNmhastayım evet gece midem bagırsaklarım her yerim agrıdı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun CNmhastayım evet gece midem bagırsaklarım her yerim agrıdı![]()
Saol canım teşekkürlerGeçmiş olsun CNm
Geçmiş olsun canımhastayım evet gece midem bagırsaklarım her yerim agrıdı![]()
Orasını Allah bilir,bekle ve gör.ancak iltihaplı bir durumun olsa öyle rahat duramazsın,yanma,kaşıntı,baskı,ağrı hemen hissettirir.ben enfeksiyon kaptım dersin zatenGünaydın kızlar ben iki gündür çok sık idrara çıkıyorum afedersiniz iltihaplanma mı oldu diye düşündüm sarımtırak akıntı oluyo arada. ateş ondan yüksek çıkıyor olabilir mi hamileliğe yoramıyorum hiç umudum yok bu ay![]()
Kaşıntı var biraz da araştırdıkça başladı psikolojik mi anlamadım dediğin gibi sıkıntı olursa doktora görünürüm canımGeçmiş olsun canım
Orasını Allah bilir,bekle ve gör.ancak iltihaplı bir durumun olsa öyle rahat duramazsın,yanma,kaşıntı,baskı,ağrı hemen hissettirir.ben enfeksiyon kaptım dersin zaten
Gecmis olsun.Kaşıntı var biraz da araştırdıkça başladı psikolojik mi anlamadım dediğin gibi sıkıntı olursa doktora görünürüm canım
Simdiden sif olsun. Gecmis olsun canim.Kızlar çarşamba günü hem histereskopi hem laparoskopi olacağım haberiniz olsun.
Kızlar çarşamba günü hem histereskopi hem laparoskopi olacağım haberiniz olsun.
Teşekkür ederim canımGecmis olsun.
Şimdiden geçmiş olsun inşallah faydasını görürsün hemenKızlar çarşamba günü hem histereskopi hem laparoskopi olacağım haberiniz olsun.
Simdiden sif olsun. Gecmis olsun canim.
Geçmiş olsun canım şimdiden
Şimdiden geçmiş olsun inşallah faydasını görürsün hemen

Geçmiş olsun canımhastayım evet gece midem bagırsaklarım her yerim agrıdı![]()
Geçmiş olsun inşallah bu şikayetlerin bebiştendir.Kaşıntı var biraz da araştırdıkça başladı psikolojik mi anlamadım dediğin gibi sıkıntı olursa doktora görünürüm canım
Canım Allah yardımcın olsun. Operasyonun kolay ve sorunsuz olsun inşallah.Sonunda da hayırlı sağlıklı bebişlere vesile olsunKızlar çarşamba günü hem histereskopi hem laparoskopi olacağım haberiniz olsun.
şimdiden çok geçmiş olsun.Benim o iki yumurtalı kız2 yumurta çatlatmak için klomene gerek yok cnm sanırım bünye ile alakalı hamile kalan bir arkadaşımız bir ayda iki yumurta çatlatıyordu ve çift yumurta çatlattığı bir ay hamile kaldı.aktardan bir karışım almıştı tam hatırlamıyorum ama M ile başlıyordu adı @MeLoDi miydimissdincer miydi @masmaviyim miydi @Melissa81 mıydı bütün M leri saydım
![]()
Ahanda yakaladım seni.bacım ne yaptın ne yedin içtin bi anlat heleBenim o iki yumurtalı kız![]()
Allah yüzüne baksın,emeklerin bebekle sonuçlansın canım.Kızlar çarşamba günü hem histereskopi hem laparoskopi olacağım haberiniz olsun.
Geçmiş olsun canım.kaşıntıdan nefret ediyorum.geçen ay mahvoldum idrar yolu enfeksiyonu ve mantardan.inş bitmiştir.Şimdiden geçmiş olsun inşallah faydasını görürsün hemen
İnşallah bitmiştir canım geçen sene bu zamanlar bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı ama şikayetlerim daha farklıydı zordu baya acaba mantar mı dedim o yüzden inşallah bebektirGeçmiş olsun canım.kaşıntıdan nefret ediyorum.geçen ay mahvoldum idrar yolu enfeksiyonu ve mantardan.inş bitmiştir.
Saolasin canim Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Orasını Allah bilir,bekle ve gör.ancak iltihaplı bir durumun olsa öyle rahat duramazsın,yanma,kaşıntı,baskı,ağrı hemen hissettirir.ben enfeksiyon kaptım dersin zaten
Saol canım teşekkürlerGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun inşallah bu şikayetlerin bebiştendir.
Canım Allah yardımcın olsun. Operasyonun kolay ve sorunsuz olsun inşallah.Sonunda da hayırlı sağlıklı bebişlere vesile olsunşimdiden çok geçmiş olsun.