• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8403BHC 8403BHC benim çizgi doğruysa seni solladım kuzumm :KK70:
Şimdi bak bakalım grafiğime kim kimi solladı şekerim :p senin bu ay baya karışık oldu adet mi gelecek yumurta mı çatladı şaşırdım kalım ff de şaşırmış :p
ben çatlamamın zamanıdan emin değilim açıkçası :( bakalım ne zaman adet gelecek ya da ne zaman testte çift çizgi görcem ;)

Şimdi bak bakalım grafiğime kim kimi solladı şekerim :p senin bu ay baya karışık oldu adet mi gelecek yumurta mı çatladı şaşırdım kalım ff de şaşırmış :p
ben çatlamamın zamanıdan emin değilim açıkçası :KK43: bakalım ne zaman adet gelecek ya da ne zaman testte çift çizgi görcem :KK66:

Ayy ben dpo da değil çizgi günündeki sollamadan bahsetmiştim :D 42. güne çekti baksana :sopa: Ben de 29. gün diye düşünüyordum ff de bugün onaylamış. Valla bu ay senden çok umutluyum ben neden bilmiyorum Tuğba da sende müjde vereceksiniz gibi geliyor bana inşallah yanılmam ;)

Ayy ben dpo da değil çizgi günündeki sollamadan bahsetmiştim :KK70: 42. güne çekti baksana :sopa: Ben de 29. gün diye düşünüyordum ff de bugün onaylamış. Valla bu ay senden çok umutluyum ben neden bilmiyorum Tuğba da sende müjde vereceksiniz gibi geliyor bana inşallah yanılmam :KK66:
inşAllah canım benim şu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine

Ayy ben dpo da değil çizgi günündeki sollamadan bahsetmiştim :KK70: 42. güne çekti baksana :sopa: Ben de 29. gün diye düşünüyordum ff de bugün onaylamış. Valla bu ay senden çok umutluyum ben neden bilmiyorum Tuğba da sende müjde vereceksiniz gibi geliyor bana inşallah yanılmam :KK66:
ayy cnm benim inşşşşş hiç hamile haberi almadık yakın zamanda.hamişlerimiz olsun, hamişlerimizin sağlıklı bebişleri olsun.29 a o çekmedi cnm ben 29a akıntı girip 29 a çektirdim,doğrusu hangi gün bilmediğim için akıntıyı da hatırlamadığım için hemen siliyorum :P inş öbür ay hemen düzene girer cnm senin döngü.

ayy cnm benim inşşşşş hiç hamile haberi almadık yakın zamanda.hamişlerimiz olsun, hamişlerimizin sağlıklı bebişleri olsun.29 a o çekmedi cnm ben 29a akıntı girip 29 a çektirdim,doğrusu hangi gün bilmediğim için akıntıyı da hatırlamadığım için hemen siliyorum :p inş öbür ay hemen düzene girer cnm senin döngü.
baya calısmıssın canım inşAllah sonu bebiş olsun :dua:

ayy cnm benim inşşşşş hiç hamile haberi almadık yakın zamanda.hamişlerimiz olsun, hamişlerimizin sağlıklı bebişleri olsun.29 a o çekmedi cnm ben 29a akıntı girip 29 a çektirdim,doğrusu hangi gün bilmediğim için akıntıyı da hatırlamadığım için hemen siliyorum :p inş öbür ay hemen düzene girer cnm senin döngü.

Hiç farketmez hangisine çekerse çeksin çalışman var miss gibi :21:

hiçbiri planlı çalışmalar olmadı, bu ay çok güzeldi çok beğendim :super: senin grafik çok değişik ilerliyor cnm kesin 2 yum falan çatladı, bebiş olsunlar hem de bir kız bir oğlan :KK66:
amin inşAllah canım pek calısma yok bizde aşılama olduktan snra:KK17:

cnm sen aşılamaları devlette mi özelde mi yaptırdın? kaça mal oluyor?ben adet olursa aşılama için gitmek istiyorum eşim bir ay daha deneyelim diyor tedavi olmadan.
eğitim ve arastırma hastanesinde yaptırdım canım doktor ilaçlar için rapor yazıyor 1.asılamada ilaçlar 255 tuttu 2.de 245 3.de 235 tuttu ben özel muayene oldum ilk asılama ücret ödedim 370 muayene 2. ve 3.de normal asistanlara muayene oldum hoca yaptı asılmayı para ödemedim üçü toplam 1100 falan tuttu

eğitim ve arastırma hastanesinde yaptırdım canım doktor ilaçlar için rapor yazıyor 1.asılamada ilaçlar 255 tuttu 2.de 245 3.de 235 tuttu ben özel muayene oldum ilk asılama ücret ödedim 370 muayene 2. ve 3.de normal asistanlara muayene oldum hoca yaptı asılmayı para ödemedim üçü toplam 1100 falan tuttu
çok maliyetli olmamış cnm çok iyi.bende üniversite hastanesine giderim yaptırırsak.bu kadar çabanın kaşılığını inş bu ay alırsın. çalışmıyosun sanırım değil mi? hastaneye gitgeller benim için çok problem oluyor da.

çok maliyetli olmamış cnm çok iyi.bende üniversite hastanesine giderim yaptırırsak.bu kadar çabanın kaşılığını inş bu ay alırsın. çalışmıyosun sanırım değil mi? hastaneye gitgeller benim için çok problem oluyor da.
calısıyorum canım memurum amin inşAllah yıllık izinlerimi kullandım ben asılama olacagı hafta daha rahat oluyor aynen cok maliyetli olmuyor tüp bebek raporu için yaptırdım bnde 3 tane

Sevgili Veson Veson sanirim bana yine yolun sonu gorunuyor bu ay da. Ne dersin? :(

Eklentiler

• 20171117_163830.webp
    20171117_163830.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 73
Back
X