- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 35
Amin canım benim inşAllah yarın kan testi verebilirim ancakYa ne testi daha git kan ver koşayy kuzum çok sevindim Rabbim sağlıklısini nasip etmiştir inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim inşAllah yarın kan testi verebilirim ancakYa ne testi daha git kan ver koşayy kuzum çok sevindim Rabbim sağlıklısini nasip etmiştir inşallah
![]()
3-5 gün daha bekle CNm inşallah düzene girerÇarşamba canım 3 gün oldu.
Sağlık ocağına sor.ben tsm de yaptırmıştımKizlar sorum olcakti,
Ben hic smear testi yaptırmadım. Nerde yaptiriyoruz?? Ucretli mi özel hastanelerde ve can yakiyor mu?? Ha bide dogum sonrasi olabiliyo mu
Ay hadi inşallah inşallah:))Kızlar günaydın bugün aşılamanın 11.gunu kahve rengi akıntı geldi peceteye progeatan kullanıyorum birde test yaptım gölge gibi çıktı ilk 5dk da![]()
Gördüm gördüm:))
Amin inşAllah canım çok heyecan yaptım progestan kullanırken böyle leke olması normal mi kiAy hadi inşallah inşallah:))
Kocam göremedi bi türlüGördüm gördüm:))
Cnm progestan ı kanama olunca veriyorlar.sen dikkat et gebelik varsa düzenli kullan kendini şakın yorma.hala var mı lekelenmeAmin inşAllah canım çok heyecan yaptım progestan kullanırken böyle leke olması normal mi ki
ben pek göremem ama bunu gördüm:)Kocam göremedi bi türlü![]()
Sabah koydum hemen kesildi ama sarı renk var şuan düzenli koyuyorum doktor önlem amaçlı vermistiCnm progestan ı kanama olunca veriyorlar.sen dikkat et gebelik varsa düzenli kullan kendini şakın yorma.hala var mı lekelenme
ben pek göremem ama bunu gördüm:)
Hahaaaaaa.hamileeeeeeee varKızlar günaydın bugün aşılamanın 11.gunu kahve rengi akıntı geldi peceteye progeatan kullanıyorum birde test yaptım gölge gibi çıktı ilk 5dk da![]()
InşAllah canım benim ya yarın sabah vereceğim inşAllahHahaaaaaa.hamileeeeeeee varGit hemen kan ver bence.ay çok süper.maş maşşşş
bi günde çok farketmiyo testler kanda görürüz güzel sonucu inşallah :)Ayy ins canim ya valla kaç test yaptım yarın sabah daha koyu çıkar ins
Amin canim inşAllahbi günde çok farketmiyo testler kanda görürüz güzel sonucu inşallah :)
Bende gordum
InşAllah canımBende gordum
Yarın müjde vereceksin inşallah
Tsm ‘nin açılımı ne canim:)))Sağlık ocağına sor.ben tsm de yaptırmıştım
Toplum sağlığı merkezi olabilirTsm ‘nin açılımı ne canim:)))
Ayy ne mutlu oldum ;-) bende gördüm cizgiyi.kan değerini bekliyorum merakla.bugun sarı akıntı geldi bende de, ama çok erkenInşAllah canım