• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşüş devam ederse adet gelir gibi yarın bakalım ateş kaç çıkacak

Bugun test yapma gunumdu ama dususu gorunce onu bile yapmadim sabah. Icimden gelmedi. Belki bu gece yaparim test ama hic umudum yok :( Cok sag ol yanitin icin.
:KK200:

Adet, ovulasyon, ateş, dpo hepsi birbirine girdi. Sıvıya falan dikkat etmeden ovu testi yaptım ne bu şimdi yorumlayacak varsa beri gelsin :KK53: Veson Veson

Eklentiler

• IMG_20171118_165716.webp
    IMG_20171118_165716.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 162
Bende hiç olmadı kuzum yaa.. ne olacaksa olsun artık da önümüze bakalım dedikçe saçmalıyor döngü :KK43:
Pozitif değil bence neden tablona + girdin?pko luyum ben.ben de adet öncesi sonrası hep silik çıkardı.hormonların düzene girmemiş olabilir

Pozitif değil bence neden tablona + girdin?pko luyum ben.ben de adet öncesi sonrası hep silik çıkardı.hormonların düzene girmemiş olabilir

Muhtemelen öyle oldu canım. İçtiğim ilaçta progesteron varmış onu girince tabloya çizgiyi sildi. Birde benim pozitifim ancak bu kadar oluyor piki sadece iğneden sonra gördüm.

Kizlar sorum olcakti,
Ben hic smear testi yaptırmadım. Nerde yaptiriyoruz?? Ucretli mi özel hastanelerde ve can yakiyor mu?? Ha bide dogum sonrasi olabiliyo mu

Kizlar sorum olcakti,
Ben hic smear testi yaptırmadım. Nerde yaptiriyoruz?? Ucretli mi özel hastanelerde ve can yakiyor mu?? Ha bide dogum sonrasi olabiliyo mu
Devlette de yapılıyor,özelde de yapılıyor.özel bir spatula ile Rahim ağzından süprüntü,salgılar alınıp 5cmlik bir camın üstüne konuyor. 15-20sn sürüyor acı ağrı yok.doğumdan 40gün sonra smear yaptırmak gerekiyor.dr un söylemiş olmalıydı.

Devlette de yapılıyor,özelde de yapılıyor.özel bir spatula ile Rahim ağzından süprüntü,salgılar alınıp 5cmlik bir camın üstüne konuyor. 15-20sn sürüyor acı ağrı yok.doğumdan 40gün sonra smear yaptırmak gerekiyor.dr un söylemiş olmalıydı.
Yok canim soylemedi.. ptesi arayip randevu alayim ozmn

Kızlar günaydın bugün aşılamanın 11.gunu kahve rengi akıntı geldi peceteye progeatan kullanıyorum birde test yaptım gölge gibi çıktı ilk 5dk da :KK57::KK23:

Back
X