- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 35
leylacım cok saol inş senden de güzel haberleri bekliyorum Allahım herkese nasip etsingözün aydın tuğbacım..darısı başımıza inşallah...çok sevindim tatlım...katlanarak artsın sağlıkla doğsun inşallah...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leylacım cok saol inş senden de güzel haberleri bekliyorum Allahım herkese nasip etsingözün aydın tuğbacım..darısı başımıza inşallah...çok sevindim tatlım...katlanarak artsın sağlıkla doğsun inşallah...
Amin canım..Allah razı olsun..inşallah hayırlısıyla bizlere de nasip olur canımcım..leylacım cok saol inş senden de güzel haberleri bekliyorum Allahım herkese nasip etsin![]()
aminnn canımmmmAmin canım..Allah razı olsun..inşallah hayırlısıyla bizlere de nasip olur canımcım..
amin canım isteyen herkese Rabbim nasip etsin en kısa zamandaTgbptn canım tebrik ederim sağlıkla artsın değerin inşallah. darısı başımıza.
maşallah bir günde ikiye katlamış, büyüyor annesi büyüyorkızlar gene kan verdim 47 olmus degerim iyimi sizce![]()
Dünden bugüne iki kattan fazla artmış bence çok güzel maşallahkızlar gene kan verdim 47 olmus degerim iyimi sizce![]()
saol canım içim rahatladı vallamaşallah bir günde ikiye katlamış, büyüyor annesi büyüyor![]()
saol canım sizlerinde görelim en kısa zamanda inş kat kat artan degerleriniziDünden bugüne iki kattan fazla artmış bence çok güzel maşallah
saol canım sizlerinde görelim en kısa zamanda inş kat kat artan degerlerinizi![]()
Fazla artmış,katılıyorum : ikiz.maşşşş maşşşkızlar gene kan verdim 47 olmus degerim iyimi sizce![]()
Ayyy ağzınız bal yesin inşFazla artmış,katılıyorum : ikiz.maşşşş maşşş
benim ateş düşmeye başladı![]()
cd 29 da çatlamışsa dpo 11 olur o da erken olmaz sanki cnm.doktordan randevu alıp aşılama için gitsek mi?eşim bir ay daha deneyelim diyor, çok üzülüyorum hem kendime, hem sizlere.rabbim nasip et mevlam.Dpo9 daha erken
Amin inşallah CNm.yine de erken umarım aşılamaya gerek kalmaz.cd 29 da çatlamışsa dpo 11 olur o da erken olmaz sanki cnm.doktordan randevu alıp aşılama için gitsek mi?eşim bir ay daha deneyelim diyor, çok üzülüyorum hem kendime, hem sizlere.rabbim nasip et mevlam.