• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 senedir korunmuyor musunuz? Yaş kaç
Bende de dra gittim klomen verdi. Bir de kan verdim hormon testi için. Aslında klomene gerek yok ama acele ediyosum madem yazayım dedi. Ben de bu sefer kullanmasam mı diye düşündüm. Sakıncası var mı acaba. Reçete de siklusün 5. Günü diyor ama dr bugün yani 3. Gün başla dedi.5 gün kullan 5 gün ara ver gel dedi. Randevu da 10 gün sonraya yoktu ve 9. Güne aldım. Kafamı karıştırdı dr ya sanki boş yere zorluyorum gibi hissettirdi. Evliliğimizin 5. Yılına girdik kaygılarım da haksız mıyım ki:KK64:

5 senedir korunmuyor musunuz? Yaş kaç
Yaşım 30 aslında korunuyorduk 6 ay sonra hamile kaldım. Şimdi de kürtajdan sonra 6 ay oldu.tabi bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bilseydim hemen başlardım çalışmalara çok da düşünmezdim.

Son düzenleme:
Kızlar hala oldum, yengem Doğum yapmış bir kaç gündür hastanede yatıyordu suyu az olduğu için sonra bakmışlar bebeği besleyen damarlarda iyi değil bebeği sezeryanla almışlar gece, bebek 31 haftalıktı 2 hafta da geriden geliyormuş yani çok düşük kiloda ama akçiğerleri iyi demiş doktorlar şu an küvezdeymiş, dua edin kızlar :dua:

Kızlar hala oldum, yengem Doğum yapmış bir kaç gündür hastanede yatıyordu suyu az olduğu için sonra bakmışlar bebeği besleyen damarlarda iyi değil bebeği sezeryanla almışlar gece, bebek 31 haftalıktı 2 hafta da geriden geliyormuş yani çok düşük kiloda ama akçiğerleri iyi demiş doktorlar şu an küvezdeymiş, dua edin kızlar :dua:

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin :dua:

Rabbim şifa versin inşallah.

Peki bu pozitif mi?

Eklentiler

• IMG_20171123_201050.webp
    IMG_20171123_201050.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 157
Sen daha adet olmadın mı? İlaç bitti mi? Yeni mi yumurtluyorsun ben anlamadım?:110:neyseki dr randevun varmış ne oluyor içerde anlarsın

Sorma canım önceki hafta ilaç vermişti 5 gün içtim yok.

Salı günü devlet hastanesine gittim simir testi için hormon testlerini yaptı birde kanama başlıyor gibi dedi çubuğa kan gelmiş hehh oluyorum dedim ama o gün sadece lekelenme oldu yine gelen giden yok.

Bu defa özeldeki dr.u aradım ne oluyor böyle diye ctesi gel bakalım belki de yum istediğimiz gibi gelişmiştir dedi. Eve gittiğimde ovu testi yaptım böyle çıktı.

Gerçi ben yapışıklıktan iyice şüphelenmeye başladım. Onu da sadece hsg ile görebiliyorlarmış. Bakalım yarın ne diyecek.

Back
X