• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Verdim ablacım sonucum 20,58 çıktı. Baya üzüldüm ağladım aklıma bin türlü şey geldi. Drum aradı sekreteri üç gün önceye vermiş test gününü cuma senşn gümün cuma tekrarla dedi. Şimdiden hayırlı olsun sonucun pozitif dedi. Biraz rahatladım cuma tekrar kan vereceğim inşallah yüksek çıkar
Benim de adete 3 gün var ken 21 çıkmıştı yukseldi şükürler olsun hayırlı olsun canım üzme kendini:)

Verdim ablacım sonucum 20,58 çıktı. Baya üzüldüm ağladım aklıma bin türlü şey geldi. Drum aradı sekreteri üç gün önceye vermiş test gününü cuma senşn gümün cuma tekrarla dedi. Şimdiden hayırlı olsun sonucun pozitif dedi. Biraz rahatladım cuma tekrar kan vereceğim inşallah yüksek çıkar
Ay masallah. Bence super :)
Regle 3 gun kala deger genelde 20lerde cikiyor :)

Kizlar imdat yani... benim cocuk 45 gunluk oldu. Aman allah im 2 gundur susturamiyoruz bu çocuğu ara ara geliyolar buna. Doktora goturuyorum gaz diyo ama gazinida çıkarıyoruz ilacta kullaniyoruz. Cocuk disarda susuyo evde agliyo ya

Kizlar imdat yani... benim cocuk 45 gunluk oldu. Aman allah im 2 gundur susturamiyoruz bu çocuğu ara ara geliyolar buna. Doktora goturuyorum gaz diyo ama gazinida çıkarıyoruz ilacta kullaniyoruz. Cocuk disarda susuyo evde agliyo ya
Koliktir kesin.ilaç milaç hak getire.3.5-4 aylık olana kadar sabret.kesin çözüm yok.en iyisi battaniyeye koyup salla,tabi alışmasını göze alıyorsan...:KK53:ya da salıncak kur eve.

Koliktir kesin.ilaç milaç hak getire.3.5-4 aylık olana kadar sabret.kesin çözüm yok.en iyisi battaniyeye koyup salla,tabi alışmasını göze alıyorsan...:KK53:ya da salıncak kur eve.
Otomatik aldim. Cingen salincagi yaptik sallanan besik aldik anadizi aldik yok susmuo xock yine aglio bak aksam 4den beri kesntisz

Cok uzgunum ama yapacak birsey yok... Gaz sancisi icerde burkar bebegi. Maksimum 4ayda gecer. Ben kolik annesiydim. Ne yaparsan yap kar etmez ne yazik ki.

Ne BATım var ne SATım nasıl iştir bu yaa :( Soğan suyuna başladım.. Dönem belli olsun da yapayım diyordum ama 67 gün oldu hiç bir şey belli değil.. İnşallah duphaston ile birlikte yapılması zararlı değildir.

Bu arada ateş takibi yapan kalmamış neredeyse. :işsiz:

Ne BATım var ne SATım nasıl iştir bu yaa :KK43: Soğan suyuna başladım.. Dönem belli olsun da yapayım diyordum ama 67 gün oldu hiç bir şey belli değil.. İnşallah duphaston ile birlikte yapılması zararlı değildir.

Bu arada ateş takibi yapan kalmamış neredeyse. :işsiz:
Ben de kaç kez soğan kürü yap diyecektim .ben kürtajdan sonra yapmıştım içeriyi temizlesin diye

Ben de kaç kez soğan kürü yap diyecektim .ben kürtajdan sonra yapmıştım içeriyi temizlesin diye

Midem zaten hassas diye güvenemiyordum ama göze aldım bakalım sorun çıkana kadar devam etmeyi düşünüyorum canım. Faydası olur inşallah :silah:

Senden ne haber hala beklemede misin?

Midem zaten hassas diye güvenemiyordum ama göze aldım bakalım sorun çıkana kadar devam etmeyi düşünüyorum canım. Faydası olur inşallah :silah:

Canm mide sorunun varsa sogan kuru kotu olabilir. Benmde midem hassas sogan kuru yapmistim 2.gun aksami midemden hastalandım biraktim ama ne hikmetse o ay hamile kalmistim

İnşallah iyi gelir.

Evet CNm ben hala bekliyorum bşr değişiklik Yok şimdilik.:)

Back
X