- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Amin inşallah ya..İnşallah sonuna dek sağlıkla ilerler canım benim hiç endişelenme :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah ya..İnşallah sonuna dek sağlıkla ilerler canım benim hiç endişelenme :)
Amannn vallahi ne yordu seni bu surec canim ya....Ne BATım var ne SATım nasıl iştir bu yaaSoğan suyuna başladım.. Dönem belli olsun da yapayım diyordum ama 67 gün oldu hiç bir şey belli değil.. İnşallah duphaston ile birlikte yapılması zararlı değildir.
Bu arada ateş takibi yapan kalmamış neredeyse.![]()
Sen nasilsin hastaliklari atlattin mi?Amannn vallahi ne yordu seni bu surec canim ya....
Amannn vallahi ne yordu seni bu surec canim ya....
aminn insallah cok tesekkür ederim.Hadi gözün aydın kat kat artsın inşallah sağlıcakla :))
insallah cok tesekkür ederim.Kat kat artsın inşallah...
Teşekkürler canım... Tüp bebek..papatyamrm canım hamileliğin hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Tüp bebek mi aşılama ile mi hamile kaldınız acaba?
Teşekkürler canım... Tüp bebek..
tesekkür edrim inslalah saglikla devam ederHayırlı olsun sağlıcakla devam etsin inşallah.![]()
Ben vesonun yardımıyla bana yapılan işlemleri girdim. Ama yalnışım varsa düzelteyim...Tablonuzda aşılama gibi görünüyor ?
Ben vesonun yardımıyla bana yapılan işlemleri girdim. Ama yalnışım varsa düzelteyim...
Tablonuzda aşılama gibi görünüyor ?
Ivı tüp bebek değil miydi?Ben vesonun yardımıyla bana yapılan işlemleri girdim. Ama yalnışım varsa düzelteyim...
Retrievel yumurta toplama.o doğru kalsın öyle. de tüp bebek ıvı gir demiştim oraya da transfer girsin olmazsa15.gün transfer yapıldıysa Retrieval kısmı yerine transfer kısmını işaretlerseniz daha uygun olur diye düşünüyorum.
@Tugbanusta hayırlı olsun hamileliğinşöyle geçmişine bir baktım da 3.aşılama da hamile kalmışsın.Sanırım devlet hastanesinde yaptırdın aşılamayı.Bende bu ay devlette aşılamaya tedavisine başladım.Geçen sene de iki kez aşılama yaptırdım ama negatif olmuştu.Ve o zaman gonol f günlük 75 lik doz haline kullanmıştım iğneleri.Ama bu doktor bana gonol f günlük 37,5 dozlar şeklinde yaptırıyor iğneleri.Doz düşük geldi bana siz günlük kaç doz olarak yaptınız iğneleri? Birde tedavi sürecinde nelere dikkat ettiniz acaba yardımcı olursan sevinirim.