- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.353
- 398
sana basarilar canim simdiden basla sen baskiya

aminn insallah ablacimamin gülüm inşallah..Rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana basarilar canim simdiden basla sen baskiya
aminn insallah ablacimamin gülüm inşallah..Rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah...
umudum pek yok..ateş bugün dip yapınca umudum kalmadı ama hayırlısı gülüm...duanızı eksik etmeyin..
sana basarilar canim simdiden basla sen baskiyaöyle kolay mi leyla ablaya test yaptirmak
aminn insallah ablacim![]()
Ev test kaynıyo işin aslıda.. Yarın ateş yükselişe geçerse umutlanacam...Vardır kıyıda köşede senin testin canım yaa boşver beklemee
LeYLa_21 tek kaldım
herkes pes etmiş valla
![]()
Ev test kaynıyo işin aslıda.. Yarın ateş yükselişe geçerse umutlanacam...
Leyla abla nasilsin neler yapiyosun? Dua topiginde de sordum ama görmedin sanirimaynen...
insallah sonu iyi olur ablacim. senin günün baya gecmis insallah adet belirtisi degil bebek belirtisidir. dualarim seninle insallah kendiliginden gelir bebegin hayirla saglikla.
leyla ablaya test yaptirmak ne mümkünsonuna kadar direnir
Sağol pınarcım görmedim canım kusura bakma. Zaten fazla takılamıyorum işler yoğun biraz. Malum yılsonu.akşam eve gelincede yemek iş sonrada kızıma ders çalıştırıyorum.okuma yazma işi.kaanımız nasıl canım? İnşallh daha iyidir..Leyla abla nasilsin neler yapiyosun? Dua topiginde de sordum ama görmedin sanirim
Canim hakkinda hayirlisi olsun seninde insallah
Teşekkürler canım Allah razı olsun inşallahLeyla abla nasilsin neler yapiyosun? Dua topiginde de sordum ama görmedin sanirim
Canim hakkinda hayirlisi olsun seninde insallah
Kaan iyi abla büyüyor sıpa. Doktora git gel zaman geciyor.Sağol pınarcım görmedim canım kusura bakma. Zaten fazla takılamıyorum işler yoğun biraz. Malum yılsonu.akşam eve gelincede yemek iş sonrada kızıma ders çalıştırıyorum.okuma yazma işi.kaanımız nasıl canım? İnşallh daha iyidir..
Sağlıkla büyüsün inşallah gülüm... 41 kere maşallah kuzucuğa...Kaan iyi abla büyüyor sıpa. Doktora git gel zaman geciyor.
Adet oldum....![]()
Evet canım haklısın.. Elde değil üzülüyor insan.. Bu ay yumurta çoktu o yüzden çok umutlandık. Eşim çok üzüldü. Yapacak bişey yok. Takdiri ilahi. Bende sağlığımız yerinde çok şükür diye teselli ettim Eşimi. Artık kendi üzüntümü bile belli edemiyorum. O daha çok üzülüyor çünkü...Bu ay birlikteyiz kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah üzülme ben 71 gün sonra oldum inan olabilmek nimetmiş
Sağol canım amin inşallah.. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah kuzum...
Evet canım haklısın.. Elde değil üzülüyor insan.. Bu ay yumurta çoktu o yüzden çok umutlandık. Eşim çok üzüldü. Yapacak bişey yok. Takdiri ilahi. Bende sağlığımız yerinde çok şükür diye teselli ettim Eşimi. Artık kendi üzüntümü bile belli edemiyorum. O daha çok üzülüyor çünkü...
Sağol canım amin inşallah.. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah kuzum...
ne güzel olur :)Anca beraber kanca beraber kuzumm. Ne güzel olur bizde ikinci furya olsak hep birlikte hamile kalsak.
bu ayda normal deneyecez..iki vitamin yazdı doktorum..onları kullancam canım..kısmet bakalım..sen ne yapacaksın?Sen ne yapacaksın canım bu ay tedaviye devam mı?
bu ayda normal deneyecez..iki vitamin yazdı doktorum..onları kullancam canım..kısmet bakalım..sen ne yapacaksın?
doktor mu yazdı cnm yumurta geliştirici dimi femara? ben doktora gittiğimde geçde olsa yumurtan çatlıyorsa geliştirici hap çatlatma iğnesi veremem dedi.kafama göre bir doktor bulamadım gittiFemara başlıyorum cuma günü canım. Sonra bakalım duruma göre yine çatlatma iğnesi olucam sanırım.
doktor mu yazdı cnm yumurta geliştirici dimi femara? ben doktora gittiğimde geçde olsa yumurtan çatlıyorsa geliştirici hap çatlatma iğnesi veremem dedi.kafama göre bir doktor bulamadım gitti![]()