Geçen ay değil ondan önceki ay adet olacağım zaman doktorum gel klomen tedavisine başlayalım dedi. İzmirde medical park hastanesinde de yumurta rezervime baktırmıştım. Ordaki doktorda çatlatma iğnesi önermişti. Ama klomen bittikten 6 gün sonra yumurtam kendiliğinden çatladı. Fakat döllenme olmadı. Şimdi bu ay adetimin 3 cü günü fsh, lh, e2 ve amh değerlerine baktırıcam. Evimize yakın olan özel bir hastane var. Oraya gidip aşılama yöntemi için görüşücem. Tabi bide eşimede semen testi yaptırıcam. Spermleri kuvvetli olsun diye onada soğuk sıkma keçiboynuzu pekmezi yediriyorum. Bide soya fasülyesinden üretilmiş 200 lük e vitamini içiriyorum. Devlet hastanesindeki doktorum 3 ay önce sadece fsh değerime baktı ama adetimden 15 gün sonraydı. Değer 26 çıkmıştı. Ben sonradan araştırdım ki yanlış değer olurmuş o şekilde. Mutlaka adetin 3 cü günü doğru sonuç çıkarmış. İşte o sebeple soğan kürünü yaptıktan sonra fsh ımda düzene girsin diye her gün testere dişli aslan pençesini içmeye başladım. 1 ay dolunca 1 hafta ara verip sonra tekrar sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra içicem. Kan değerlerimi alınca sizinle paylaşıcam. Ateşimi kaydetmeye devam edicem. Ben başaracağıma inanıyorum. Daha öncede dediğim gibi Allahın yardımıyla tabi. Eğer hak ediyorsam versin bana. Vermezsede bir sebebi vardır.