Günaydın kor tanem...günaydınnnnnnn ateşli hatunlarımmmm
Seni seviyom, dualarımdasın 1tanem, o değerin katlanacak, gör bak şenliği.Gunaydinnnnnnn... Canlar....... guzel bir hafta sonu olsun.. guzel haberler gelsin..
Yeliz usta.. :
bir bardak sut.. bal ekmek.. peynir.. yumurta..
Zorla yanii.. sabah sabah.. hic sevmem yemeyi..
Seni seviyom, dualarımdasın 1tanem, o değerin katlanacak, gör bak şenliği.
Not: Hergün yazılacak ne yenildiği!!!
Anlatcaz tabiii, eniştemin sırtına bile vurcaz
Benim için bittide kocam için bitemiyo bi türlüdolaniyo etrafimda:)))
inşallah kuzum bende çok heycanlıyımmm
sende benim aklımdasın kuzum arkamdan çekicem senide hayırlısıyla
beraber büyütelim göbüşleri inşallah
Monbebişimmmmmm
Şükürler olsun Rabbime.....
Kuzuuuu cokkk güzel ya şükürler olsun balimmmmm gelsin bebisimiiizzzzzEvet.....yaaaaaaa bu cok iyiiiiiiiiiiiiii... cok mutluyummm... gelsin yemekler...
hopaa..
hamisim hihiii...
Hoşgeldin canimm yeliz nereye biz oraya onun olduğu yerde neşe eksik olmuyo
Yelizimmm bebişim bitanem ikizlerimin anası:))) yeni topicin hayırlı olsunn,gzuel haberlerle dolsun, gzuel muhabetler çağlasın aksın gitsin,yeni dostlukalr kurulsun...
kızlar selammmmmmmmmm
29 yaşındayım 1 bucuk senedır denıyorum , her bişeyi yaşadım ama şimdi yelizin arkasından gidiyorum:))ateşte 2. ayım ama
benim tablom kafa karıstırır :)))
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diler hepinizi öperim, sağlıklı mutlu guzel hbaerler, dünya guzeli bebekler, hoş sohbetler bizimle olsun
Hoşgeldin canimm yeliz nereye biz oraya onun olduğu yerde neşe eksik olmuyo
Yelizimmm bebişim bitanem ikizlerimin anası:))) yeni topicin hayırlı olsunn,gzuel haberlerle dolsun, gzuel muhabetler çağlasın aksın gitsin,yeni dostlukalr kurulsun...
kızlar selammmmmmmmmm
29 yaşındayım 1 bucuk senedır denıyorum , her bişeyi yaşadım ama şimdi yelizin arkasından gidiyorum:))ateşte 2. ayım ama
benim tablom kafa karıstırır :)))
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diler hepinizi öperim, sağlıklı mutlu guzel hbaerler, dünya guzeli bebekler, hoş sohbetler bizimle olsun
yelizimmm sewwgimmm nabaysııızzz laaaa
Özzzz, kolay tablolar bozar bizi. Sıkıysa çok bilen senin tabloya yorum yapsın ameka.
Hafif bi kırgınlık var uzerimde boğazım rahatsız onun haricinde iyiyim şükür canimyelizimmm sewwgimmm nabaysııızzz laaaa
Hafif bi kırgınlık var uzerimde boğazım rahatsız onun haricinde iyiyim şükür canim
boooooooooo !!! hortum aticam ben 9 ay sonra.. mavi maviSoktun mu parmağını?
Cok tesekur ederimm.. sende hosgeldin canim bu arada darisi sana ve isteyen herkese insallah...bu arada monbebe hamişmiş saglıkla kucagına alsın inşallah
tilililililililiiiiiiiiiiii.... darisi sana lingoooommmmonbebemmmmmmm bu sefer inşallah kucağına alacağın günleri de görürsün balımmmm
sukurler olsun sevgimmmmmm... halay'a kalkmisken seninkinide cekelimm beaaa... :81::81::81::81::81::81::81:Kuzuuuu cokkk güzel ya şükürler olsun balimmmmm gelsin bebisimiiizzzzz:64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?