ben de çok sabırsızlanıyorum
ama bir yandan da yavaş olsun ama temiz, tam olsun tedavim diyorum, dinginleşiyorum
Aysonu geliyoooooo, sonra ver elini klomen kardeşliği...
Aklında olsun gülüm yumurtan ne taraftaysa çatlama iğnesini göbişin o tarafına yap.
İnşallah 1 tane çok sağlıklı yumurtan oluşur. Amin
fıs fıs yawrımmm eeeeee daha daha fıs fıs fısLingooooooom fıs fıs fıs fıss
Her döngü yeni umut güzelim. Unut geçmişi. Bu sefer 1 tane olcak ama bizim olcakvalla bi tane olsun sağlıklı kaliteli olsun
zaten ikisinde de hep öyle yapmıştım.
ilkinde yumyum vardı ve çatlamıştı.
ama ikincide yalancı yumyum olmuş amekaaa
Arkamdan konuşanlara fıs fıs fıs fıssfıs fıs yawrımmm eeeeee daha daha fıs fıs fıs
cano ben kaçırmışım yımırta takibi mi yapıyon bebeeemmmvalla bi tane olsun sağlıklı kaliteli olsun
zaten ikisinde de hep öyle yapmıştım.
ilkinde yumyum vardı ve çatlamıştı.
ama ikincide yalancı yumyum olmuş amekaaa
cano ben kaçırmışım yımırta takibi mi yapıyon bebeeemmm
hayırlısıyla turnayı gözünden vuracan inşallah ay sonu yawrımmmmmmlingooom başlayacaz inşallah.
ay sonu adet olunca gidicem
lingooom başlayacaz inşallah.
ay sonu adet olunca gidicem
hayırlısıyla turnayı gözünden vuracan inşallah ay sonu yawrımmmmmm
Adım adım bebek nasıl yapılıyo şahit olcaz
artık nasıl vururum bana anlatacaksınız pozisyon pozisyon
rahim filmim de çekildi yollar temiz ve açık
Benim için bittide kocam için bitemiyo bi türlüSewgi günaşırı bitti mi?
Benim için bittide kocam için bitemiyo bi türlüdolaniyo etrafimda:)))
Ayyy Mericem çok heyecan yaptım ben yaw.
Rabbim kucağına sağlıcakla alabileceğin çocuklarına gebe kalmayı nasip etsin sana...
Hadi 2. ikizide seni bekliyoz
benim de her zaman aklımda her zaman duamdasın canım.
Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hayırlısıyla..
Anaamm heyecanlandırma beni:)))))Son 1 kez ver istersen yakında en az 1 ay yasak yicen
Sesi duyan gelir canım merak etme reklama ihtiyacı olanlar düşünsün, biz açık oynuyos
mericemmmmm bebelerin gircek yarın yuvalarına ve analarının sıcaklığını bi dAaha bırakamıcaklarrr
ekincimmmmm ateş ölçme topiğini bi mahalle olarak düşünürsek bizim adres tek bi kapı oluyoüstüne alma ayrıca o topiğide bıraktığımız yok ne yelizin ne bizim hem ordayız hem burda ama inan artık kafa dağıtmaya ihtiyacımız vardı, senide barlasınıda çok öptümm
Çok teşekkür ederiz hayatım. tüm topikler bizim kuzum, gırgır şamata large large gebe kalmak istiyosan bura, aaa yok ben boyundurluk altına girmek istiyorum diyosan o zaman adres belli, zamanla anlarsınız bizi
Canım Duhanımın anası, saolasın hayatım, elimden geldikçe dostça cesurca yardımcı olurcam canlara. Kasmaya gerek yok
Günaydın kuzum, güzel 1 günün olsun...
Hepimiz iyiyiz kuzum şükür, keyfimiz yerinde.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?