ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin insallah cnm.. senin bebisinin resimlerini gordummm.. allah'im yiriimmm yirimmm..

Aminnn.. seninde kadilin mubarek olsun canimm.. allah'im gonlunden ne geciyosa onu versin insallah..

Canımm amin hepimizin inşallah, çok net bilmiyorum ama hamileliğin hayırlı olsun sanırım dgerın gzuel katlandı katlanarakta devam etsın miniğin sağlıkla kucagına gelsin inşallah

Teşekkürler banada cevap verdiğin için

canim senin ne sorunun vardı ben cvpliyim istersen

Sağol canım ilgin için sendemi klomenle hamile kaldınn
klomen kullandım haftaya bugün bat işe yaradımı merak ediyorumm
belirtiler etkiler filan bilgi alcaktım

rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine ne derdiniz ne sıkıntınız varsa hepsini mutluluga huzura cevirsin canlar
dualarımızın kabul olması dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Hayatım benim Klomeni 3. kullanmamda hamile kaldım. İlk 2sinde 3er tane yumurta oluşmasına rağmen gebelik oluşmadı. Ama bu son seferde 1 tane oluştu ve çok sağlıklı olduğunu söylemişti dr.um. Çatlama iğnesi sonrası 36. saatte tek gecelik ilişki ile gebe kaldım. Sonradan döllenen yumurtam bölünmüş ve tek yumurta ikizlerime gebeyim. Belirtilerim çok yoktu, sen kaçıncı günündesin?

rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine ne derdiniz ne sıkıntınız varsa hepsini mutluluga huzura cevirsin canlar
dualarımızın kabul olması dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Lastım saolasın kuzumn, Rabbim dualarını kabul etsin, seninde kandilin mübarek olsun...

Bende ilk kez kullandımm çok fazla yumurta vardı dr korun dedi beşiz bile olabilir ama ben denemek istedimm
sağda solda en az 5 er yum. Vardı ptesi iğnemi vurdu 23. Mm civarındaydı
haftaya bugün bat
çok sabırsızlanıyorummm
kist olmasından korkuyorum karnım taş gibi batmalar var

sağlıklı olduğunu görebiliyormu:44:

bende bırakim o halde çalışmayı dr, dediği gibi yaptık çatlamışsa çatlamıytır artıkk

haaa bu arada normalde akıntım olurdu o dönem bu ilaçla hiç olmadı peki sende

Miniklerini sağlıkla bekle ve doğur inşallah

Akıntım benimde olmadı kuzum, göğüslerimde hassasiyet olmuştu, gazım çok olmuştu ve çoook çok uyum vardı, yeni yeni geçiyo o uyku hali. Bu arada çatlama iğnesinden 7-8 gün sonra gidip kanda progesteron baktırırsan çatlayıp çatlamadığını anlarsın. Kist olursada korkma, 1 ay soğan kürüyle için tertemiz olur. Rabbim gönlüne göre versin şu mübarek günde. Amin...

offff bendede uyku acaip hatta gece sızmışım dua edicektim mübarek gecede
göğüslerimde hiçbişey yok :26: sanırım sabredip 3-5 gün beklemeliyim o zaman anlarım hamilemiyim değilmiyim yalnız çok heyacanlıyımmm dr. çok kesin konuştu ilk kez bu kadar çok yumurta görüyorum klomenle dedi

soğan kürü daha önce yaptım evet hemen ona başlarımmm

Günaydın kuzucuklarımmmm...
Sewgim, tazebaharım göreyim sizi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…