insss sıkı sıkı tutunacak yawrucunnnn
Amin insallah cnm.. senin bebisinin resimlerini gordummm.. allah'im yiriimmm yirimmm..insss sıkı sıkı tutunacak yawrucunnnn
Aminnn.. seninde kadilin mubarek olsun canimm.. allah'im gonlunden ne geciyosa onu versin insallah..Kıslar kandiliniz mübarek lsun, bütün dualarınız kabul olsun inşallah
Amin insallah cnm.. senin bebisinin resimlerini gordummm.. allah'im yiriimmm yirimmm..
Aminnn.. seninde kadilin mubarek olsun canimm.. allah'im gonlunden ne geciyosa onu versin insallah..
uykucu tembelin teki teysesi yaa iki ayrı dr giyim ikisindede kicini devirmis uyuyodu
canim senin ne sorunun vardı ben cvpliyim istersen
canim senin ne sorunun vardı ben cvpliyim istersen
canim ben bi çok tedavi gördüm pkoluyum hap iğne aşılama en son hsg ardindan ikinci ay ikinci kutu klomenle hamile kaldım... Inss seninde olur canım ya
Yxliz merhaba ben sosyalin arkadaşı diğer topicten
senden bahsetti klomenle ilgili
bende beklemedeyim meraktan kuduruyorum oldumu diye
ilk mi kullandığında tuttu birde belirtin oldumu ne zaman öğrendin..
bir umut işte yardımcı olursan çok mutlu olurumm
Aaaa yelizcimmmm sende mi klomenle hamile kaldin
rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine ne derdiniz ne sıkıntınız varsa hepsini mutluluga huzura cevirsin canlar
dualarımızın kabul olması dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.
Evet hayatım, yaşasın klomen kardeşliği
Hayatım benim Klomeni 3. kullanmamda hamile kaldım. İlk 2sinde 3er tane yumurta oluşmasına rağmen gebelik oluşmadı. Ama bu son seferde 1 tane oluştu ve çok sağlıklı olduğunu söylemişti dr.um. Çatlama iğnesi sonrası 36. saatte tek gecelik ilişki ile gebe kaldım. Sonradan döllenen yumurtam bölünmüş ve tek yumurta ikizlerime gebeyim.Belirtilerim çok yoktu, sen kaçıncı günündesin?
Bende ilk kez kullandımm çok fazla yumurta vardı dr korun dedi beşiz bile olabilir ama ben denemek istedimm
sağda solda en az 5 er yum. Vardı ptesi iğnemi vurdu 23. Mm civarındaydı
haftaya bugün bat
çok sabırsızlanıyorummm
kist olmasından korkuyorum karnım taş gibi batmalar var
sağlıklı olduğunu görebiliyormu:44:
bende bırakim o halde çalışmayı dr, dediği gibi yaptık çatlamışsa çatlamıytır artıkk
haaa bu arada normalde akıntım olurdu o dönem bu ilaçla hiç olmadı peki sende
Miniklerini sağlıkla bekle ve doğur inşallah
İnşallah ben de geleceğim peşinizden klomen kardişlerim benim
Akıntım benimde olmadı kuzum, göğüslerimde hassasiyet olmuştu, gazım çok olmuştu ve çoook çok uyum vardı, yeni yeni geçiyo o uyku hali. Bu arada çatlama iğnesinden 7-8 gün sonra gidip kanda progesteron baktırırsan çatlayıp çatlamadığını anlarsın. Kist olursada korkma, 1 ay soğan kürüyle için tertemiz olur. Rabbim gönlüne göre versin şu mübarek günde. Amin...
Günaydın güzel bayanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?