olabilir tabiki herkesin kendi hayatı, ama birazcık sabret yinede bunun kazası var belası var
bişey yoktur merak etme 3 ay geçmiş olsa bşy çıkardıYa Cnm sorma zaten Ekim'de sürtünme yolu ile bişeyler yaşadık ardından 3 defa adet oldum ama gene bile soru var aklımda acaba gebelik vs olur mu die
bişey yoktur merak etme 3 ay geçmiş olsa bşy çıkardı
özel hayatın sana kalsa diyorum, farklı bi muhabbet arıyosan yeri bura değilYaşaması keyifli de sonrası :-(
sevgimmmmm bende arada ugrarim artikin
gel tabi canım her zaman muhabbet ederiz bu arada seninde bebişin varmış duymamıştım hayırlı olsun canım bu arada bizim eski topikte gamze vardı o naptı bebiş varmısevgimmmmm bende arada ugrarim artikinya bu kk kafayı yedi bugün
kuzucummm kontrol yarin... Sabahki kotu haberden sonra heyecanimin yerini korku aldı
sagol canimmm darisi sana olsun insss
kuzucummm kontrol yarin... Sabahki kotu haberden sonra heyecanimin yerini korku aldı
kötü düşünme canım iyi olacak herşey, mikmikçi gamzeme selam sölesagol canimmm darisi sana olsun insssgamsem ayni calismaya devam canim
alukumselam
Evet canım çok üzüldük onun için inş.tez zamanda toparlayabilir kendinialukumselam
Filozof ates topiginede yaziodu dimi beni coj etkiledi:26:
ins canim olmamasi kotu de kaybetmek daha fena
Sor gülüm geldim, anca eve geçtimins canim olmamasi kotu de kaybetmek daha fena
Neyse güzel şeyler konuşalımyeliz nereye gitti sorcam ben onaaaa
Kız monbiş üzülme artışı önemli bizim için. Dua edelim katlansın gülüm, ne zaman yumurtladığını bilmiyoz...Ama moralimm sifir... degerim sadece 24 cikti... sat 6 aralikti...
Moralini yüksek tut bakim üzülmek için erken, artacak inş. degerinAma moralimm sifir... degerim sadece 24 cikti... sat 6 aralikti...
kigizzzx biz ark degil miydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?