Canım ates olcmeyi şiddetle tavsiye ederim bi tablo yapacaksin hrr sabah atesini gireceksin ve hangi gun yumurtladin ne zmn adet olacaksin hepsini anlarsin. Baslican zmn yaz yardimci oluruzcanım yaa uzun zaman oldu walla görüşmeyeli bi ateş ölçmeye el atmadım yakında onada atcam gibi bu gisşleiyi yapmıssınız azla yetinmeyen coğu bulamaz ben önümüzdeki ay tekrar gtcem doktora bi arkadaşım o doktor sayesinde 4.senesinde hamşle kaldı ona gidem dedim bakalım artık
canım derece alsam başlıcamda kocaya demeye yüzüm yok heray başka şeyle cıkıyorum karşısına bu ay çift çizgi grdüm testte hemen kana gittim negatif tabi bunu bile söylerken zorlandım
bebegim napalım aynı topikn adı ilgimi cekti bi bakdım tanıdıklar var slm vermeden geçemedim
canım sağlıkla al kucagına değerinin artması için dua edicem üzülme allaha sıgın herşeyin doğrusunu bilen odur kuzucum
Canım ates olcmeyi şiddetle tavsiye ederim bi tablo yapacaksin hrr sabah atesini gireceksin ve hangi gun yumurtladin ne zmn adet olacaksin hepsini anlarsin. Baslican zmn yaz yardimci oluruz
Amin allah razi olsun... hayirlisi bakalimm.. sen sevgii dinle bak.. bende bi kac kere demistim sana olc atesini diye ama ...
Ben yumurtlamami biliyorum ki :) 4 aydie beklediğim tarihte gelio adetim ama alcam ve olccem atesimi biliyosunuz ben biraz atesliyim :)))
Kız okyanus
eve geldiğimden beri burdayım
bi O'rdayım bi burdayım
Sewgi açar sabah topiği
Yawru sen ateş ölç daha neler öğrencen, dinle bizi... Bu bildiklerim hiçbişiymiş dicen...
Canım gaza geldim kocama dedim napcan dedi lazim dedjm dereceyi aldircam ona nezaman baslicam olcmeye bello bi zamano varmı baslamak icin
Yeliz im hayırlısı olsun yeni topic in :))
Bol hamişli olsun inşallah :)
hayırlı olsun yeni topiğiniz herkes burda oh ne güzell uğrarım arada her zaman yazmasamda takip ediyorum sizlerimonbebe hayırlısı olsun cnm çok sevindim inşallah artıcak değerin darısı bizlerin başına İNŞALLAHHHHHH
Tabikiher zmnki görevimSewgi açar sabah topiği
Alinca basla canim hemenCanım gaza geldim kocama dedim napcan dedi lazim dedjm dereceyi aldircam ona nezaman baslicam olcmeye bello bi zamano varmı baslamak icin
Aldığın sabah başlıyosun kuzum, hiç fark etmez, elimizde veri olur.
Günaydın canlarTabikiher zmnki görevim
Alinca basla canim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?