ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ates olcmeyi şiddetle tavsiye ederim bi tablo yapacaksin hrr sabah atesini gireceksin ve hangi gun yumurtladin ne zmn adet olacaksin hepsini anlarsin. Baslican zmn yaz yardimci oluruz

canım sağlıkla al kucagına değerinin artması için dua edicem üzülme allaha sıgın herşeyin doğrusunu bilen odur kuzucum

Amin allah razi olsun... hayirlisi bakalimm.. sen sevgii dinle bak.. bende bi kac kere demistim sana olc atesini diye ama ...

Canım ates olcmeyi şiddetle tavsiye ederim bi tablo yapacaksin hrr sabah atesini gireceksin ve hangi gun yumurtladin ne zmn adet olacaksin hepsini anlarsin. Baslican zmn yaz yardimci oluruz

Amin allah razi olsun... hayirlisi bakalimm.. sen sevgii dinle bak.. bende bi kac kere demistim sana olc atesini diye ama ...

Ben yumurtlamami biliyorum ki :) 4 aydie beklediğim tarihte gelio adetim ama alcam ve olccem atesimi biliyosunuz ben biraz atesliyim :)))

Ben yumurtlamami biliyorum ki :) 4 aydie beklediğim tarihte gelio adetim ama alcam ve olccem atesimi biliyosunuz ben biraz atesliyim :)))

Yawru sen ateş ölç daha neler öğrencen, dinle bizi... Bu bildiklerim hiçbişiymiş dicen...

Yawru sen ateş ölç daha neler öğrencen, dinle bizi... Bu bildiklerim hiçbişiymiş dicen...

Canım gaza geldim kocama dedim napcan dedi lazim dedjm dereceyi aldircam ona nezaman baslicam olcmeye bello bi zamano varmı baslamak icin

Yeliz im hayırlısı olsun yeni topic in :))
Bol hamişli olsun inşallah :)

Canım gaza geldim kocama dedim napcan dedi lazim dedjm dereceyi aldircam ona nezaman baslicam olcmeye bello bi zamano varmı baslamak icin

Aldığın sabah başlıyosun kuzum, hiç fark etmez, elimizde veri olur.

hayırlı olsun yeni topiğiniz herkes burda oh ne güzell uğrarım arada her zaman yazmasamda takip ediyorum sizleri monbebe hayırlısı olsun cnm çok sevindim inşallah artıcak değerin darısı bizlerin başına İNŞALLAHHHHHH

Oooy slm güzelim, tek atış ürünü benim veletler evet. Darısı bebek hasreti gönlüne düşmüş tüm dostlarıma inşallah cnm. Amin.

iyi akşamlar kızlar hayırlı olsun topiğiniz
artık diğer topiğe gelmeyecek misiniz burdan mı devam edeceksınız canlar

selam topikcannn
yeni topikin hayırlı uğurlu ve bol hamişli olsun.
sendeki azimle insanlara umut dağıtacağına eminim canım.
çok çok iyi etmişsin.
herkese söylüyorum : yelizin peşini hiç bırakmayınnnnnnnnnnnnn.

Gunaydin CANlar..
Yaşasın bugün cuma

yelizim dün yazmışsın ben görmedim dün sitede ciddi sorun vardı...
herkes iyi mi herşey yolunda mı canlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…