ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
koşa koşa eve geldim 3 çeşit yemek yaptım ve de daldım buraya

Cansın kız sen caaaaaaaan, maşallah ellerine sağlık

3 çeşit dediğim de çorba makarna karnabahar
işten gelince anca bu kadar
eşim gelir birazdan sofrayı hazırliyim yine gelirim

ben yumurtlayamadım yine kendi başıma amekaa

kötü düşünme canım iyi olacak herşey, mikmikçi gamzeme selam söle
As canim söylerim :))
gel tabi canım her zaman muhabbet ederiz bu arada seninde bebişin varmış duymamıştım hayırlı olsun canım bu arada bizim eski topikte gamze vardı o naptı bebiş varmı

Topikin adi ilgimi cekto gelem bakam ne var ne yok dedim beni merak eden birini görünce yazmadan gecemedim :)) mikmik var minik yok bu ayda bos geçtik kırmızı kart yedim malesef sen nelwr yaptin nasılsın

koşa koşa eve geldim 3 çeşit yemek yaptım ve de daldım buraya
Becerikli hatunsun maşallah valla bizfe yedik üstüme oyle bi ağırlık çöktü ki kafami kaldiramiyom mutfagi eşime biraktim gectm tv karşısına yattim
Gamzeee valla heyecanlandım srni görünce ilk bebis planlarima sizle baslamistim halada devam,ates ölçüyorum artik yumyumu takip acisindan iyi oluyo. Onun dışında eşimde sperm problemi cikti cok düşük, napalım azla yetinmeyen çoğu bulamaz dedik kürlerle artirmaya calisiyos bende durumlar bu kuzum
Takil burayada laflariz

Ateş ölçmeye başla kuzum

kuzummmm biz iyi düşünelim ne olur üzülme

canım önemli olan değerin katlanması, biliyorsun ki..
bakalım 2 gün sonra ne çıkacak

Sor gülüm geldim, anca eve geçtim

Kız monbiş üzülme artışı önemli bizim için. Dua edelim katlansın gülüm, ne zaman yumurtladığını bilmiyoz...

Moralini yüksek tut bakim üzülmek için erken, artacak inş. degerin

Canlar cok sagolun.. insallah iyi olur bakalimm.. sevinmiyorumm bekliycem gorucemm.. bakalimmm...

canım yaa uzun zaman oldu walla görüşmeyeli bi ateş ölçmeye el atmadım yakında onada atcam gibi bu gisşleiyi yapmıssınız azla yetinmeyen coğu bulamaz ben önümüzdeki ay tekrar gtcem doktora bi arkadaşım o doktor sayesinde 4.senesinde hamşle kaldı ona gidem dedim bakalım artık
Ateş ölçmeye başla kuzum
canım derece alsam başlıcamda kocaya demeye yüzüm yok heray başka şeyle cıkıyorum karşısına bu ay çift çizgi grdüm testte hemen kana gittim negatif tabi bunu bile söylerken zorlandım
NApiyosunuz kiz..
bebegim napalım aynı topikn adı ilgimi cekti bi bakdım tanıdıklar var slm vermeden geçemedim

iyi yapmisin canimm.. nasilsin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…