kigizzzx biz ark degil miydik
kuzummmm biz iyi düşünelim ne olurAma moralimm sifir... degerim sadece 24 cikti... sat 6 aralikti...
kigizzzx biz ark degil miydikhiii ben mi yanlis hatirliom :26:
nasil kiydin banavicdansiz gaci
himm bence seninde iki oglusun olcak
Ama moralimm sifir... degerim sadece 24 cikti... sat 6 aralikti...
koşa koşa eve geldim 3 çeşit yemek yaptım ve de daldım buraya
Cansın kız sen caaaaaaaan, maşallah ellerine sağlık
As canim söylerim :))kötü düşünme canım iyi olacak herşey, mikmikçi gamzeme selam söle
gel tabi canım her zaman muhabbet ederiz bu arada seninde bebişin varmış duymamıştım hayırlı olsun canım bu arada bizim eski topikte gamze vardı o naptı bebiş varmı
Becerikli hatunsun maşallah valla bizfe yedik üstüme oyle bi ağırlık çöktü ki kafami kaldiramiyom mutfagi eşime biraktim gectm tv karşısına yattimkoşa koşa eve geldim 3 çeşit yemek yaptım ve de daldım buraya
Gamzeee valla heyecanlandım srni görünce ilk bebis planlarima sizle baslamistim halada devam,ates ölçüyorum artik yumyumu takip acisindan iyi oluyo. Onun dışında eşimde sperm problemi cikti cok düşük, napalım azla yetinmeyen çoğu bulamaz dedik kürlerle artirmaya calisiyos bende durumlar bu kuzumAs canim söylerim :))
Topikin adi ilgimi cekto gelem bakam ne var ne yok dedim beni merak eden birini görünce yazmadan gecemedim :)) mikmik var minik yok bu ayda bos geçtik kırmızı kart yedim malesef sen nelwr yaptin nasılsın
As canim söylerim :))
Topikin adi ilgimi cekto gelem bakam ne var ne yok dedim beni merak eden birini görünce yazmadan gecemedim :)) mikmik var minik yok bu ayda bos geçtik kırmızı kart yedim malesef sen nelwr yaptin nasılsın
kuzummmm biz iyi düşünelim ne olurüzülme
canım önemli olan değerin katlanması, biliyorsun ki..
bakalım 2 gün sonra ne çıkacak
Sor gülüm geldim, anca eve geçtim
Kız monbiş üzülme artışı önemli bizim için. Dua edelim katlansın gülüm, ne zaman yumurtladığını bilmiyoz...
Moralini yüksek tut bakim üzülmek için erken, artacak inş. degerin
canım yaa uzun zaman oldu walla görüşmeyeli bi ateş ölçmeye el atmadım yakında onada atcam gibi bu gisşleBecerikli hatunsun maşallah valla bizfe yedik üstüme oyle bi ağırlık çöktü ki kafami kaldiramiyom mutfagi eşime biraktim gectm tv karşısına yattim
Gamzeee valla heyecanlandım srni görünce ilk bebis planlarima sizle baslamistim halada devam,ates ölçüyorum artik yumyumu takip acisindan iyi oluyo. Onun dışında eşimde sperm problemi cikti cok düşük, napalım azla yetinmeyen çoğu bulamaz dedik kürlerle artirmaya calisiyos bende durumlar bu kuzum
Takil burayada laflariz
canım derece alsam başlıcamda kocaya demeye yüzüm yok heray başka şeyle cıkıyorum karşısına bu ay çift çizgi grdüm testte hemen kana gittim negatif tabi bunu bile söylerken zorlandımAteş ölçmeye başla kuzum
bebegim napalım aynı topikn adı ilgimi cekti bi bakdım tanıdıklar var slm vermeden geçemedimNApiyosunuz kiz..
Canlar cok sagolun.. insallah iyi olur bakalimm.. sevinmiyorumm bekliycem gorucemm.. bakalimmm...
iyi yapmisin canimm.. nasilsin ??canım yaa uzun zaman oldu walla görüşmeyeli bi ateş ölçmeye el atmadım yakında onada atcam gibi bu gisşleiyi yapmıssınız azla yetinmeyen coğu bulamaz ben önümüzdeki ay tekrar gtcem doktora bi arkadaşım o doktor sayesinde 4.senesinde hamşle kaldı ona gidem dedim bakalım artık
canım derece alsam başlıcamda kocaya demeye yüzüm yok heray başka şeyle cıkıyorum karşısına bu ay çift çizgi grdüm testte hemen kana gittim negatif tabi bunu bile söylerken zorlandım
bebegim napalım aynı topikn adı ilgimi cekti bi bakdım tanıdıklar var slm vermeden geçemedim
bol bol dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?