- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
Saol yawruşkam, dostlarla vur patlasın çal oynasın modundayız burda, bekleriz
Bu arada sen ne alemdesin, çalışmalar devam?
beklemedeyim canım ya şimdilik yok çalışma...
keyfiniz bol olsun
yelizim kuzum yeni topik uğur getirsin hepimize kuzum.
Yeliz'cim, yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun. Muhabbetiniz çok güzel, Allah hiiç bozmasın inşallah.Çok teşekkür ederiz hayatım. tüm topikler bizim kuzum, gırgır şamata large large gebe kalmak istiyosan bura, aaa yok ben boyundurluk altına girmek istiyorum diyosan o zaman adres belli, zamanla anlarsınız bizi
Canım Duhanımın anası, saolasın hayatım, elimden geldikçe dostça cesurca yardımcı olurcam canlara. Kasmaya gerek yok
Günaydın kuzum, güzel 1 günün olsun...
Hepimiz iyiyiz kuzum şükür, keyfimiz yerinde.
Sen nasılsın?
gelirim buraya muhabbete arada canım, Barlas'tan fırsat buldukçaAaaay ay ay Ekincim, can dostum, sayfamızı şenlendiriyosunuz yaw. Barlasımı öp
gelirim buraya muhabbete arada canım, Barlas'tan fırsat buldukça
yalnız bizim Sabit Ateş Ölçme Yöntemi topiğinde de kimseye boyunduruk takmıyoruz haa, bunu da belirteyim tekrar, yanlışlık olmasın
bazen topikte muhabbet etmek isterdik de hani konu dağılmasın diye hep ateş yöntemi hakkında konuşurduk ya, burada muhabbet de edebileceğiz.
bu açıdan da çok iyi olmuş bu topik
bu arada öperim zevklekuzumu, kucağımda şu an, uyuyor melek gibi
Sesi duyan gelir canım merak etme reklama ihtiyacı olanlar düşünsün, biz açık oynuyostopik reklamı yokmu ya açtıgınız topigin reklam edin biraz bizde görelim
mericemmmmm bebelerin gircek yarın yuvalarına ve analarının sıcaklığını bi dAaha bırakamıcaklarrryelizim kuzum yeni topik uğur getirsin hepimize kuzum.
ekincimmmmm ateş ölçme topiğini bi mahalle olarak düşünürsek bizim adres tek bi kapı oluyoYeliz'cim, yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun. Muhabbetiniz çok güzel, Allah hiiç bozmasın inşallah.
Boyunduruk altına girmek isteyenlerin adresi Sabit Ateş Ölçme Yöntemi Topiği mi ona bir açıklık getirelim. Oradan çıkıp bu topiği açarak bu lafı edince, açıklık getirmeye de gerek kalmıyor zaten de bir de net olarak duymak istedim bunu senden canım.
Tekrar hayırlı olsun, topik herkese uğur getirsin inşallah
tamam sevgi'cim buna çok sevindimSesi duyan gelir canım merak etme reklama ihtiyacı olanlar düşünsün, biz açık oynuyos
mericemmmmm bebelerin gircek yarın yuvalarına ve analarının sıcaklığını bi dAaha bırakamıcaklarrr
ekincimmmmm ateş ölçme topiğini bi mahalle olarak düşünürsek bizim adres tek bi kapı oluyoüstüne alma ayrıca o topiğide bıraktığımız yok ne yelizin ne bizim hem ordayız hem burda ama inan artık kafa dağıtmaya ihtiyacımız vardı, senide barlasınıda çok öptümm
Lingoooommm sensiz olurmu kuzuuuuulayyyyynnnnnnnn bensiz haaaaaaa
yırtarımmmmmmmm hieyyyyttt
ulayyyyynnnnnnnn bensiz haaaaaaa
yırtarımmmmmmmm hieyyyyttt
yawrımmmmm yirim seni yirimmmmmVay gurban olduğum yiğidim, evlere şenlik, oh beeeeee
daha kaynatma işleri yeni başlıo tanışma tanıtmayla geçti gibi :)yawrımmmmm yirim seni yirimmmmm
eeee ne kaynattınız buralarda okutmayın şimdi özet geçin
yelizim hiç bakmadıydım haberler kısmına sadrce beğeni vardır diye
yeni aldım mesajları gülommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?