ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yelizim kuzum yeni topik uğur getirsin hepimize kuzum.

Aaaay ay ay Ekincim, can dostum, sayfamızı şenlendiriyosunuz yaw. Barlasımı öp

Yeliz'cim, yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun. Muhabbetiniz çok güzel, Allah hiiç bozmasın inşallah.
Boyunduruk altına girmek isteyenlerin adresi Sabit Ateş Ölçme Yöntemi Topiği mi ona bir açıklık getirelim. Oradan çıkıp bu topiği açarak bu lafı edince, açıklık getirmeye de gerek kalmıyor zaten de bir de net olarak duymak istedim bunu senden canım.
Tekrar hayırlı olsun, topik herkese uğur getirsin inşallah

Aaaay ay ay Ekincim, can dostum, sayfamızı şenlendiriyosunuz yaw. Barlasımı öp
gelirim buraya muhabbete arada canım, Barlas'tan fırsat buldukça
yalnız bizim Sabit Ateş Ölçme Yöntemi topiğinde de kimseye boyunduruk takmıyoruz haa, bunu da belirteyim tekrar, yanlışlık olmasın

bazen topikte muhabbet etmek isterdik de hani konu dağılmasın diye hep ateş yöntemi hakkında konuşurduk ya, burada muhabbet de edebileceğiz.
bu açıdan da çok iyi olmuş bu topik
bu arada öperim zevkle kuzumu, kucağımda şu an, uyuyor melek gibi

topik reklamı yokmu ya açtıgınız topigin reklam edin biraz bizde görelim
Sesi duyan gelir canım merak etme reklama ihtiyacı olanlar düşünsün, biz açık oynuyos
yelizim kuzum yeni topik uğur getirsin hepimize kuzum.
mericemmmmm bebelerin gircek yarın yuvalarına ve analarının sıcaklığını bi dAaha bırakamıcaklarrr
ekincimmmmm ateş ölçme topiğini bi mahalle olarak düşünürsek bizim adres tek bi kapı oluyo üstüne alma ayrıca o topiğide bıraktığımız yok ne yelizin ne bizim hem ordayız hem burda ama inan artık kafa dağıtmaya ihtiyacımız vardı, senide barlasınıda çok öptümm

tamam sevgi'cim buna çok sevindim
biz de sizi öptük canım

Ekinciiiiiiiiii... Nasilsin ???

Barlas bide benim yerime op...

ulayyyyynnnnnnnn bensiz haaaaaaa

yırtarımmmmmmmm hieyyyyttt

yelizim hiç bakmadıydım haberler kısmına sadrce beğeni vardır diye
yeni aldım mesajları gülommmm

Canim nasilsin ?? yaww.. melegin nasil.. ??

Kiz isvicreye geldin ugramadan gitin.. ask olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…