Atesolcer sorunsalı

nurblc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
608
510
33
33
Selam kızlar. Ilk halileligim ve oldukca tecrubesizim. Saticilar neyi overse onu alicak durumdayim. Atesolcere taktigim kadar hicbiseye takmadim nedense. Kullananlar tavsiyeleriniz nelerdir nolur yardimci olun :)

Bunu öneririm çok kullanışlı

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-22-22-55-24.webp
    Screenshot_2017-07-22-22-55-24.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 37
ayni durumdayim marka olarak kesinlikle braun almayi dusunuyorum ama kulaktanmi alindanmi onda kararsizim :(

Braun önermem. Braun popüler ama popülerliği kadar iyi bir marka değil. Alından ölçenlerin çoğu kulaktan da ölçebiliyor. Weewell fena marka değil. Şık ve kullanışlı. beuer pahalıdır ama iyi markadır. omron zaten tıbbi ürünlerde bir kilometre taşı ama fiyat oldukça tuzludur. Plusmed de kullandım. O da iadare eer.

Braun önermem. Braun popüler ama popülerliği kadar iyi bir marka değil. Alından ölçenlerin çoğu kulaktan da ölçebiliyor. Weewell fena marka değil. Şık ve kullanışlı. beuer pahalıdır ama iyi markadır. omron zaten tıbbi ürünlerde bir kilometre taşı ama fiyat oldukça tuzludur. Plusmed de kullandım. O da iadare eer.
Sagol canim bilgi icin. Hala almadik çünkü

yigenlerimde hep braun kulaktan olcen kullandik cok memnunduk bildigim ve guvendigim bir marka digerlerini bilemedigim icin bisey diyemiyorum :(

Back
X