Atessizprenses'in Diyet Günlüğü

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
Günaydınlar Sevgili Sağlıklı Yaşam Günlüğüm...
Bu bölüm sayesinde defter tutmama gerek kalmadan burada hem gün içinde yediklerimi paylaşıcam,ona göre hatalarımı da görmüş olucam.Hem de bana yoldaş olmuş olacaksın. KK arkadaşlarım da bana yediklerim hakkında yorum yapar,çok yemişsin ya da bunu yememeliydin vs derse bu iş tamamdır.Kesin çıtırlaşırım:66:

Evet efendim hoşgeldiniz;
Misafir kabul ederiz
Ee misafirlik için davette bekleriz

:)

Son düzenleme:
Evet...
Bu arada ben 5.takım cuma yarışmasındayım. Ben çok faydasını gördüm.İnanılmaz motive ediyor insanı grup şeklinde zayıflamaya çalışmak.Sizlere de tavsiye ederim.

Dün kilom 55 çıkmıştı. Fakat reglim yaklaşıyor sanırım,çünkü bu sabah tartıldım ki ne göreyim; 56.200 Yok artık ya,bir gecede 1.200 kilo nasıl alabilirim.Çok canım sıkıldı:43: Ama inşallah regldendir.

Başlangıç Kilom: 56.200
Hedef Kilom: 52

Bu arada yediklerimi yazayım.

Kahvaltım
_1 kase yoğurtlu nesfit
_1 haşlanmış yumurta
_1 tatlı kaşığı bal

Şimdilik bu kadar.İnşallah gün içinde abartmam....

Son düzenleme:
kilo gayet iyi boyun kaç peki :61:
gerçekten dediğin gibi burası insanı çok motive ediyor..
başarılar diliyorum sana bu yolda :))
bu arada kahvaltın gayet iyi bence :34:

Başarılar dilerim ama 167 boy 55 kilo. BKI 20 yapıyor .. gayet güzel bi fiziğiniz var o zaman :81:
en başında kaç kiloydunuz acaba ne kadar verdiniz ?

Başarılar dilerim ama 167 boy 55 kilo. BKI 20 yapıyor .. gayet güzel bi fiziğiniz var o zaman :81:
en başında kaç kiloydunuz acaba ne kadar verdiniz ?

Canım ben çok kilo alıp veriyorum.İnatçıyım,o yüzden vermek kolay benim için ama bazen zayıflamam duruyor işte.En son 61'dim.5. takıma girdiğimdeyse 57 kiloydum ve şu an 56.200 kiloyum.Dün 55 çıkmıştım oysa ki:14::14::14: Sanırım reglden dolayı.Yani anlayamadım 55 miyim 56 mı:53:

Öğlem yemek yiyemedim.En büyük sorunum bu sanırım,zaman bulamıyorum yemeye.Şimdi biraz fırsatım oldu.

Akşam yemeğim
_1 kase mercime çorba
_Ton balıklı salata
_1 kase yoğurt

Gece yarısına kadar uyumayacağıma göre devamı da gelecek sanırım:47::47::47:

Canım ben çok kilo alıp veriyorum.İnatçıyım,o yüzden vermek kolay benim için ama bazen zayıflamam duruyor işte.En son 61'dim.5. takıma girdiğimdeyse 57 kiloydum ve şu an 56.200 kiloyum.Dün 55 çıkmıştım oysa ki:14::14::14: Sanırım reglden dolayı.Yani anlayamadım 55 miyim 56 mı:53:

Boy ve kilomuz yaklaşık olarak aynı
Ben bu elektronik tartıları anlamış değilim aynı gün içerisinde 2.kere tartıya çıktığımda 1 kilo kadar farkettiği oluo 1 gün içinde nasıl alınır ki 1 kilo :31:
En doğrusu sabah uyanıldığında tartılınca çıkan kiloymuş.

kesinlikle çok iyi olduğunu düşünüyorum kilona göre boyunun ama bu şekilde mutlu değilsen o başka.bende 56.1 kiloydum geçen hafta bu haftada aynı kilodayım sanıyorum:( ama gelecek hafta daha dikkatli davranacağım.

seni takipteyim:24::21:

hedefin kaç peki ? şu an gayet iyi görünüyor çok az zamanın kalmış olmalı :)
ah bende bi 52 olabilsem ekime kadar :69:

Aynen canım.Benim hedefim de 52.Daha önceki deneyimlerimden biliyorum ki;benim ideal kilom 52.Yoksa bu kiloda basenlerim daha belirgin oluyor:(

Boy ve kilomuz yaklaşık olarak aynı
Ben bu elektronik tartıları anlamış değilim aynı gün içerisinde 2.kere tartıya çıktığımda 1 kilo kadar farkettiği oluo 1 gün içinde nasıl alınır ki 1 kilo :31:
En doğrusu sabah uyanıldığında tartılınca çıkan kiloymuş.

Evet canım,sabah aç karnına tartılmak gerke ve ben hep bu şekilde tartılırım.Bir de sadece 1 tek tartıyı baz alıyorum.Evdeki tartım ne derse o:) Regl şişkinlik yapıyır ama bu kadar yapar mı sence???

kesinlikle çok iyi olduğunu düşünüyorum kilona göre boyunun ama bu şekilde mutlu değilsen o başka.bende 56.1 kiloydum geçen hafta bu haftada aynı kilodayım sanıyorum:( ama gelecek hafta daha dikkatli davranacağım.

seni takipteyim:24::21:

Teşekkür ederim canım fakat gerçekten idealim 52.Yoksa 55'lerde falan basen sorunum oluyor...

Arkadaşlar destek ve ilginiz için çok teşekkür ederim.Ben böyle gerçekten çok kolay zayıflarım.
Ama tam da bu saatte artık birşeyler yedim
_Kepekli yoğurt 1 kase
_1 elma
_1 şeftali

Ama çok geç yatıyoruz,çok acıktımm:14:

Hem de eşime sigara böreği yaptım ama elimi bile sürmedim:66:

İşte geldimmm....
Sabah

_1 kase yoğurtlu nesfit
_1 haşlanmış yumurta

Öğlen

Yiyemedim yine:(

Akşam
_1 kase şehriye çorbası
_1 tabak bezelye yemeği
_1 kase cacık

Az öncede
_1 dilim irmik tatlısı yedim
Deli miyim neyim yaaa? Moralim bozuldu şimdi ama canım çok tatlı çektii:43::43::43:

Neyse ben tek başıma devam edeyim:(

Sabah
kahvaltı yapamadım

Öğlen
yemek yiyemedim

SONUÇ
Akşam
1 kase çorba
Koca bir tabak ton balıklı salata
3 tane soğan halkası
1 kase sakızlı muhallebi

Bu kadar aç kalıp akşam yemeğine yüklenirsem böyle kurt gibi ne varsa indiririm mideye.Off kendime çok kızdım şimdi:47::47::47:

Evet canım,sabah aç karnına tartılmak gerke ve ben hep bu şekilde tartılırım.Bir de sadece 1 tek tartıyı baz alıyorum.Evdeki tartım ne derse o:) Regl şişkinlik yapıyır ama bu kadar yapar mı sence???

Ama çok geç yatıyoruz,çok acıktımm:14:

Hem de eşime sigara böreği yaptım ama elimi bile sürmedim:66:

Bilmem ki canım
Olsun sen en yükseği baz al daha da azimli olursun :1:

Evet yaz aylarında uyku dengesi kaçtığı için diyet de bi garip oluo,insan daha çok acıkıo
6'dan sonra yemek yemeyin denir mesela ama ben yaz aylarında bunu 8'e çıkarıyorum çünkü geç yatıyoruz :31:

Neyse ben tek başıma devam edeyim:(

Sabah
kahvaltı yapamadım

Öğlen
yemek yiyemedim

SONUÇ
Akşam
1 kase çorba
Koca bir tabak ton balıklı salata
3 tane soğan halkası
1 kase sakızlı muhallebi

Bu kadar aç kalıp akşam yemeğine yüklenirsem böyle kurt gibi ne varsa indiririm mideye.Off kendime çok kızdım şimdi:47::47::47:

O kadar da yüklenmemişsin bence
Sakızlı muhallebiden bikaç kaşık alsaydın daha iyi olurdu tabi :1:

topiğin hayırlı olsun :3: arkadaşımın topiğini ararken rastladım acaba kaç kilosun ki ne diyeti falan diye bakayım dedim ki ne göreyim :26: kim bilir ne çıtır hatunsun da işte daha da çıtırdamak istiyorsun belli ki.. ama anlıyorum.. ben 56ya ilk çıktığımda kendimi şişko sanmıştım :9: ahh ahh şimdi bu halimizle biz napalım :106: neyse.. ben çok az yemeye, fazla yemekten daha karşıyım.. öğlenleri hiç yemiyorsun ama sen de biliyorsun doğru olmadığını.. akşamları da çok abartmış değilsin.. bence öğle yemeği yememen ve ara yapmaman olumsuz.. neyseki kilo sorunun yok fakat sağlıklı bir çıtır olmak için daha düzenli beslenmen gerektiğini düşünüyorum :121:

bence öğlen yemeği yiyememe sorununu çözmelisin Atessizprensescim , ne biliyim süt içebilirsin bir elma yiyebilirsin ,3-4 kuru kayısı ,bir avuç kadar kuru üzüm fındık badem karışımı falan atıştırabilirsin.. diğer şekilde akşama kadar çok acıkmış olup fazla kaçırıyoruz.. benim de öyle oluyo :)) bunu çözersen de bence gayet iyi gidiyorsun

Back
X