- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
anladığım kadarıyla eksilme var, hayırlı olsun!!!!!!!!!veeee 94.3 kiloyum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladığım kadarıyla eksilme var, hayırlı olsun!!!!!!!!!veeee 94.3 kiloyum![]()
umarım bi gün 90 85 80 kilo olduğumuz günleride görürüz:)kizzzz ayni kilodayiz![]()
anladığım kadarıyla eksilme var, hayırlı olsun!!!!!!!!!
cnm hayırlı haberlerini bekliyor olacağım...yarından itibaren elma diyetine başlayacam inşallah :) bi hafta deneyecem bakalım nasıl olacak :)
bende forumda gördüm sabah kahvaltı dan sonra acıktıkça bir elma yeniyormuş yeşil olması daha iyiymiş akşama kadar elma ile devam ediliyormuş yeşil çay ve su içilmeliymiş ve biri ayda 19 kilo vermiş
haftada 4 5 kilo veriliyormuş çok şaşırdım bende bi hafta kadar denemek istiyorum
bende forumda gördüm sabah kahvaltı dan sonra acıktıkça bir elma yeniyormuş yeşil olması daha iyiymiş akşama kadar elma ile devam ediliyormuş yeşil çay ve su içilmeliymiş ve biri ayda 19 kilo vermiş
haftada 4 5 kilo veriliyormuş çok şaşırdım bende bi hafta kadar denemek istiyorum
tatlım bu diyete dikkat et uzun süre uygulamamanı tavsiye ederim
neden mi?
bu tek tip beslenmeye dayalı diyetler, az kalorili diyetlerdir ve verdiğin kilolar da tamamen az yemeye bağlıdır
ama diyeti bırakıp normal düzene geçtiğinde aynen geri alırsın
tavsiyem bir hafta yap sonrasında da normal diyetine devam et en azından 1-2kilo vermiş olursun motive eder seni ama daha fazla uygulama tmm tatlım???
bekliyor olacagız emin olabilirsin...bir süre nete giremeyeceğimden burayada yazamayacamumarım en kısa zamanda geri dönerim..