"ateşsu"nun zayıflama çabaları burda:)

bugün elma diyetine pek uyamasamda çok mutlu oldum:) bugün fark ettim ki ben kendimi tutuyorum ve yemiiyorum :) önümde yaş pasta börek makarna ve baklava vardı ve ben yemedim :) sabah bir tost yemek beni doyurdu :) çok mutlu oldum :) irademe sahip olmak beni çok güçlendrecek buna inanıyorum :)

sabah 1 tost çay
öğlen bir dilim börek
akşam 1 dilim yaş pasta ve bir dilim börek
arada bir sürü elma yedim :) 5 6 bardak yeşil çay

bende forumda gördüm sabah kahvaltı dan sonra acıktıkça bir elma yeniyormuş yeşil olması daha iyiymiş akşama kadar elma ile devam ediliyormuş yeşil çay ve su içilmeliymiş ve biri ayda 19 kilo vermiş:53::53::53::53::53::53:
haftada 4 5 kilo veriliyormuş çok şaşırdım bende bi hafta kadar denemek istiyorum

bende forumda gördüm sabah kahvaltı dan sonra acıktıkça bir elma yeniyormuş yeşil olması daha iyiymiş akşama kadar elma ile devam ediliyormuş yeşil çay ve su içilmeliymiş ve biri ayda 19 kilo vermiş:53::53::53::53::53::53:
haftada 4 5 kilo veriliyormuş çok şaşırdım bende bi hafta kadar denemek istiyorum

eeee elmedan başka bişi yokmu
öyleyse çok sağlıksız
elmeyle gün geçermi hiç

tatlım bu diyete dikkat et uzun süre uygulamamanı tavsiye ederim
neden mi?
bu tek tip beslenmeye dayalı diyetler, az kalorili diyetlerdir ve verdiğin kilolar da tamamen az yemeye bağlıdır
ama diyeti bırakıp normal düzene geçtiğinde aynen geri alırsın
tavsiyem bir hafta yap sonrasında da normal diyetine devam et en azından 1-2kilo vermiş olursun motive eder seni ama daha fazla uygulama tmm tatlım???

tatlım bu diyete dikkat et uzun süre uygulamamanı tavsiye ederim
neden mi?
bu tek tip beslenmeye dayalı diyetler, az kalorili diyetlerdir ve verdiğin kilolar da tamamen az yemeye bağlıdır
ama diyeti bırakıp normal düzene geçtiğinde aynen geri alırsın
tavsiyem bir hafta yap sonrasında da normal diyetine devam et en azından 1-2kilo vermiş olursun motive eder seni ama daha fazla uygulama tmm tatlım???

evet bencede canim, cok sagliksiz böyle diyetler, verdigin kilolari kat kat geri alirsin, cok tehlikeli:18:

Back
X