- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
hosbulduk canim
bende zaten günlük acsam mi diye düsünüyordum:26: inan ben o kadar tembel bi insanim ki, ben verdiysem 5 kiloyu sen hay hay verirsin canim
allah kolaylik versin bize:124:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaahosbulduk canimbende zaten günlük acsam mi diye düsünüyordum:26: inan ben o kadar tembel bi insanim ki, ben verdiysem 5 kiloyu sen hay hay verirsin canim
allah kolaylik versin bize:124:
hadi yaa
ben diyetisyene gittim 2 ayın ilk 15günü 2.5 kilo verdim diğer 1,5ay o verdiğimi geri aldım
ama sporu cok ihmal etmiştim ondan oldu
ben de günde 30dk leslie yapıyorum şu son 4 gündür sekmiyor çok şüküraww öylemii..evet spor cok önemli, ben son 3 haftadir her gün 40 dk yapiyorum:84: insallah devam ederim bikmadan![]()
ben de günde 30dk leslie yapıyorum şu son 4 gündür sekmiyor çok şükür
olmaz mı? yiyerek zayıflama günlüğüne bakLeslieyi arastirdim zaten burda, bence cok faydali biseysenin günlügün yokmu liliy?
![]()
olmaz mı? yiyerek zayıflama günlüğüne bak
Canım benim bende buyıl göreve başlamış a grup memurum. Kilo işinden anlamam pek ama dersler konusunda yardımcı olabilirim sana. Takıldığın konuları sorabilirsin. Elimden geldiğince yönlendiririm. KPSS yi gözünde büyütme ben 1 çocukla hallettim hemde o 6 aylıkken karar verdim hazırlanmaya düşün şartlarım nekadar ağırdı. Ben yapabildiysem sende yaparsın olumlu düşün ve çalış
günlügün hayirli ugurlu olsun atessu
ben yeniyim bu forumda, özellikle diyet bölümünü okuyorumbende diyetdeyim, 10.10.2011de basladim ve tam 5 kilo verdim bir ayda
allah sana kolaylik versin canim, hep beraber basaririz, zaten istek varsa bu is tamamdir
bu arada lilly, evet ben varim
![]()
inşallah hep birlikte başaracaz:)
ayda 5 kiloda çok iyi :)inşallah verdiğimiz dhaa nice 5 ler olur:)
kız bu ne? açlık grevinde misin?sabah 9
1 bardak neskafe şekersiz
saat 16
1 tabak makarna 3 4 kaşık yoğyurt bi kaç kaşık tatlı
saat 20
bir kase süt mısırı
2 mandalina yarım ayva
arada bir bardak daha neskafe ve bir bardak elma sirkesi+su
dün geçen sene aldığım kabanımın içine giremedim bugün de geçen sene aldığım eteğin içine giremedimkız bu ne? açlık grevinde misin?
sabah kahvaltı yap tatlım
öğlen de ztn sırf karbonhidrat
tatlım bu ne biçim liste acaba ayıptır sorması???????
tatlım o zaman daha sık beslendün geçen sene aldığım kabanımın içine giremedim bugün de geçen sene aldığım eteğin içine giremedimo kadar bozulduki moralim geçen sene boldu hepsi şimdi ise dar
buna bozuldum sanırım bundan etkilendim galiba sabah yetişemedim öğlene kadarda hiç fırsatım olmadı o yüzden kahvaltı yapamadım. ama şu etek ve kaban acayip canımı sıktı
aynını ben de yaptım dedim hiç ben 80 olmam oldum işte daha ötesi mi var?!!!!haklısın. tabiki sağlığım ama insan ister istemez üzülüyorçünkü geçen sene o kadar mutlu olmuştum ki. ama kıymetini bilememişim 87 kiloya nasıl sevineyim gibi düşünmüştüm bi ara meğer o günleri arayacakmışım
![]()
aynını ben de yaptım dedim hiç ben 80 olmam oldum işte daha ötesi mi var?!!!!
ama ac kalarak verilmiyor kilolar
bn dun az yemişim mesela kalp çarpıntısı yasadım
dikkat et
sen de gel bnm topiğe anlıcan ne demek istediğimi...
ben teşekkür ederim cnm her zaman beklerimuğrayacam mutlaka günlüğüne. desteğn ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim:)