- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Direk "bu yemek sırası işini bozuyoruz kimse baştan konuşalana uymuyor. Herkesin kendi bütçesi kendi derdi var. Kimse kimseyi idare etmek zorunda değil" yaz ve geç tartışıp dursunlar.
Affedersin bir deyim vardır eşek olana semer vuran çok olur. Uyanık dolu ortalık. Sen ses çıkarmadıkça dahası da olur.
Atılganlık kursu, psikolog hepsini uygulayın mutlaka. Devir çakalların devri. Çakal olamayız ama başedebiliriz sanırım..
Sıcak yemek istiyorlar aslinda buna katilma sebebim bile uyumsuz olmayayim zihniyetim yuzunden
Atılganlık dersi alınmaz yaşanır,
şuan yaşın küçük sanırım zaman sana öğretecek güçlü olmayı,hakkını savunmayı,kendini ezdirmemeyi. .
emin ol senden beterdi şimdi değil beni kırmak ayağını şuraya çek bike diyemiyor kimseBen ogrenemem ya kucuklukten beri boyleyim.
Ben hayatta yapamam ya boyle birsey ama onlar olsa okulu feryad figana verir eminim ki
Doğum günü konusunda çok iyi yspmışsınNe olacak ki benim bu halim ya.
Okulda öğlen yemek yapan bir ablamız var. Yemek malzemelerimizi de her ay iki öğretmen arkadaş para toplar, alır getirir. Benim sıram bitti şimdi üzerimde kaldı parada malzeme alma işi de gelip kimse sormuyor. Bende listedeki arkadaşa söyledim, benim ismimin yazılmamış olması lazım dedi( listeyi sene basinda kendileri yapti cunku). Ben yaptım zaten sıramı savdım dedi ama yapmadı yani diger arkadaslara sordum yapmadi dediler. Ben kime vereyim peki simdi dedim. Bilemiyorum artık dedi hiiç oralı bile olmadı. Diger kisinin de ders saati cok az haftanin bitimine gelecek ;ama malzemeler eksik yine kolay olmuyor sonucta otuz kisilik yemek malzemesi aliniyor her hafta kolum kalmıyor. Bende idare edeyim artik dedim. Ilk basta soylemeden once mesaj atmistim ,liste sirasinin resmini gondermistim alinmamisti sonra yuzyuze soylemistim. Simdi o gitmis bana trip atiyor. Ver bana tamam ben alırım bilmem ne. Bende birsey diyemedim attigi triplere.
Oturdum sinir oldum kendime simdi aman huzursuzluk cikmasin diye diye eski esimde de ayni seyi yasadim hep boyle oluyor ezdikce eziyorlar. Onceki okulumda da bir yil boyunca tum dogumgunlerine katildim benim dogum gunum kutlanmayinca ertesi yil katilmadim adim cimriye cikmisti. O zaman da kendimi savunamadim hic. Cikar icin mi yaptin demek demislerdi. Alakasi bile yoktu, bana deger vermedikleri icin bende onlara deger vermedim onlarin yaptigi gibi yaptim ama kavga cikartmislardi okulda
Hakikaten de öyle oldu şimdi bi mazi yapayım dedim de konulara göz atıyordum. Şimdi böyle bir şeyi kim nasıl yapacak bana iki yüzlerine gülsem tebessüm etti diye sevinen insanlar. Zaman öğretiyor vallaAtılganlık dersi alınmaz yaşanır,
şuan yaşın küçük sanırım zaman sana öğretecek güçlü olmayı,hakkını savunmayı,kendini ezdirmemeyi. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?