- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Günaydın hanımlar. Benim kendimce çok zor bi hayatım var bir çok yönden sıkıntım var. Ama normalde sabahları güne iyi uyanırdım kafam rahatlamış, sakinleşmiş şekilde. Bu aralar bi kaç ay önce problem yaşadığım birini görüyorum rüyamda ve sabahları durmadan o olayı düşünüp sinirlerim bozuluyor. Atlatamadım bi türlü. Pencerelerimiz hem ön hem arka cephede dip dibe olan komşumdan bahsediyorum. Başka şehre gelin geldim, eşimin tanıştırdığı arkadaşlarının eşiyle arkadaş olmaya başladım. Bu kişiye hiç bir zaman ısınamadım. Bir kez bile ben görüşme talep etmedim, gelelim gidelim demedim. Sürekli ısrarla gelin diyen biriydi ve gidince doğru düzgün sohbet etmedik. Eşini yanımızda acayip azarlıyordu adam en ufak bişey dese tersleyerek cevap veriyordu. Kadın erkek ayrı otururuz ama işte adam gelip bir şey dese hiç saygılı konuşmazdı. Bana da kimseyle arkadaşlık kurmaya meraklı değilim eşim eşini çok seviyor eşine çok saygı duyuyorum dediği zamanda artık o zorla yaptığım arkadaşlığı tamamen koparmıştım. Ondan önce bi kaç kez eşin çok güzel giyiniyor sen öyle giyinmiyorsun seni bu kıyafetlerle beğenmiyor aslında demişti. Eşini çok beğeniyorum demişti orda çok şaşırdım ama ne diyeceğimi bilemedim kötü niyetli düşünmek istemesem de hiç normal de gelmedi. Pazar günü sizdeyiz, yarın kahvaltıya sendeyiz gibi emrivaki yapardı kabul etmezdim. Bi arkadaşla tanıştırdım bize geldi bir gün, numarasını aldı, arkadaşa mesaj atmış giymediğim kıyafetler var sana veriyim. O arkadaşımın da hem durumu iyi ihtiyacı yok hem kimsenin bir şeyini giymez. O kadar ısrar etmiş ki başından savmak için en sonunda bakarız demiş. Kıyafetler vermiş sonra da arkasından mesaj atmış evde, gönlünden ne koparsa verir misin 70 lira verir misin filan çok acayip bunla arkadaşlığı kes dedi. Ben salak gene kırılmasın diye bitirmedim ama hiç te adım atmadım hep kendisi ısrarla gel gel veya gelelim diyordu hep geçiştirdim. Misafirim gelse bizi niye çağırmadın aklına gelmedi mi diye mesaj atıyor, mesajı görmem hemen cevap vermem için defalarca çağrı atıyordu wp dan.camda görse yarın gelelim diyor müsait değilim diyorum ertesi gün o zaman diyor. En sonunda dedim ki seni kırmak istemiyorum ama eşlerimiz görüşsün ben gidip gelmek istemiyorum he yolda filan selamlaşırız ama evlere gidip gelmeyelim. Bu başladı selam bile verme, "?ÇOK ÇİRKİN VE İĞRENÇ BİR İNSANSIN EŞİNİ HAK ETMİYORSUN ONUN GİBİ BİRİNİ" bu sözleri o kadar canımı sıktı ki ben de aklıma geleni yazdım senin eşine acıyorum asıl senin gibi biriyle ömrünü çürütüyor diye. Eşi diyormuş çocuklar olmasa 50 kere boşardım. Baya birbirimize saydırdık bu kadar zor muydu yani arkadaşlık istemediğimi anlamak, kimsem yok diye iyilik ediyormuş ben anlamıyormuşum ondan iğrençmşim. Sonra gidip kayınpederine kocamda gözün var dedi demiş. Eşimle o zaman baya canımız sıkıldı. Aylar geçti ama bugünlerde rüyamda görmeye başladım canım çok sıkılıyor hatırladıkça. O sözlerini atlatamadım. Cama balkona gittikçe nefret hissi geliyor. Bu evden taşınmayı çok istiyorum ama hiç kolay değil. Siz ne düşünürsünüz nasıl kendinizi rahatlatırdınız bu durumda?