- 11 Temmuz 2015
- 409
- 104
- 53
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Haklısınız zaten suan kızla konusuyolar kesinleşti. Bunlarla karşılaşınca napıcam bunu düşünüyorum.Bence tekrar konusup kendini daha fazla degersizlestirme,seven erkek kovsan yine gitmez.
Ne kadar dogru yazmissin. Evet umut birakmiycak bir konusma belki herseyin cozumu olur. Yoksa aklinda hep soru isaretleri oluyor. Ayrica konusunca olmayinca da pisman olma. Insan cok kotu oluyor. Bunu yapan ilk kisi sen olmicaksin neticede. Keske deme hic bi zaman.Çok üzüldüm ben bu duruma. İçime oturdu. Zor olduğunu biliyorum. Sabır diliyorum. Ben olsam gurur vs bırakmazdım kendimde. Son kez gider gene konuşurdum. İyice emin olurdum istemediğine. Çünkü göz göze gelmek gibi durumlardan umutlanırdım. Normal hayatıma devam edemezdim.
Yani diyeceğim belki çok akla yatkın bir tavsiye değildir kimilerine göre ama ben umut bırakmayacak bir konuşmadan yanayım.
Zor bi durum ama şöyle düşün bak sen onun ilk sevgilisiymissin eger seni gercekten sevseydi baska bi kızla konuşmayı tenezzül bile etmezdk nasil sen bir bucuk yıldır unutamiyosan oda unutamazdiMerhabalar. Bir buçuk sene önce benden bana karşı sevgisini yeterli bulmadığını düşünüp ayrılan sevgilimi unutamıyorum. Aynı fakültedeyiz. Ve sürekli karşılaşıyoruz, her gün. Ama yapamıyorum. Sürekli izliyorum, gözlüyorum. O da sürekli izliyor göz göze geliyoruz hep. Barışmak için geçen sene kapısına gittim ağladım bana hatıralar silinmez ben de seni unutmuş değilim ama artık olmaz uzatmayalım demişti. Bende umarım bu kararından pişman olmazsın demiştim. Sonradan pişman olmuş gibi paylaşımlar yapmaya başladı geç kaldığını belirten şeyler. Yine açık kapı bıraktım yine gelmedi. Bu sene mezun oluyor. Benden sonra kimseyle çıkmadı ve ilk sevgilisiydim. Şuan okuldan başka bir kızla yeni yeni konuşmaya başlayacaklar sanırım. Kız baya istekli ve açıkça belli ediyor. Ne yapmam lazım nasıl atlatıcam artık sağlığım bile bozuldu. Aralarında bir şey olursa sevgili olurlarsa beraber görücem sürekli nasıl güçlü kalıcam. Önerilerinizi bekliyorum.
Aynen çilemize aşık olmaya gerçekten bayılıyoruz bazen sevmiyormuşum gibi geliyor ve hemen saçmalama seviyorsun bak bir buçuk yıldır acı çekiyorsun diyorum. Tüm sosyal ağlardan ne yapıyo ne ediyo kontrol ediyorum. Hiç bir şeyi akışına bırakamıyorum. Tek istediğim şu altı ayın çabucak geçmesi ve defolup gitmesi..Kapısına mı gittin bidaha asla yapma böyle bişey hem zamanı gelince güleceksin bunlara emin ol ayrıca biraz zaman ver hiç umursama kaçan balık kovalanır hesabı belki geri döner dönmezse de herkes kendi yoluna biz kadınlar çilemize aşık olmaya bayılıyoruz tut kendini ve umursama zaten okul bitince görmeyeceksin
Sürekli karşılaşıyor olmak benim için büyük sorun. Şimdi onlarla karşılaşınca ne yapıcam bilmiyorum.. Fakültedeki seçenekler bir türlü kafama uymadı o yüzden iyice buna sardım. takıntı yaptım. Bir de aranıyorum resmen sürekli napıyo ne ediyo kontrol ediyorum her yerden. Ben onun için özel olmalıydım en azından aynı ffakülteden aynı ortamdan başkasıyla görüşmemeliydi....Bittiğini kabullen. Bakislarindan anlam cikarma ve umutlanma. Belkide askla bakmak yerine aciyarak bakiyor yada içten içe dalga geçiyor bunlarda ihtimal dahilinde. Kendine zaman ayir. Spor yap, kitap oku, gez dolaş. Hayatta bir kez asik olunur, gercekten seven unutamaz gibi klişeleride unut ayrica. Birde dunyada tek erkek eski sevgilin degil. Fakultede secenek coktur. Eski sevgilin ve müstakbel kiz arkadasinida birak mutlu olsunlar. Kimse unutulmaz degildir.
Tahminimce çıkıyorlar bu kızla ve gece 12ye kadar beraberlermiş. Kız eski sevgilimle beraber olduğunu belli etmek için herşeyi yapıyor şuan. Kızla geçen seneden tanışıyoruz ve instagramda twitterda takipleşiyoruz. Bide selamlaşıyoduk ha karşılaşınca falan eski sevgilimi tavladı şuan. BARİ GÖZÜME SOKMA TAMAM ANLADIK. Süürekli instagramda imalı storyler paylaşıyor. Bakmalı mıyım bakmamalı mıyım. Çünkü baktığım zaman karşıdan görülüyor yani baktığımı biliyor.Merhabalar. Bir buçuk sene önce benden bana karşı sevgisini yeterli bulmadığını düşünüp ayrılan sevgilimi unutamıyorum. Aynı fakültedeyiz. Ve sürekli karşılaşıyoruz, her gün. Ama yapamıyorum. Sürekli izliyorum, gözlüyorum. O da sürekli izliyor göz göze geliyoruz hep. Barışmak için geçen sene kapısına gittim ağladım bana hatıralar silinmez ben de seni unutmuş değilim ama artık olmaz uzatmayalım demişti. Bende umarım bu kararından pişman olmazsın demiştim. Sonradan pişman olmuş gibi paylaşımlar yapmaya başladı geç kaldığını belirten şeyler. Yine açık kapı bıraktım yine gelmedi. Bu sene mezun oluyor. Benden sonra kimseyle çıkmadı ve ilk sevgilisiydim. Şuan okuldan başka bir kızla yeni yeni konuşmaya başlayacaklar sanırım. Kız baya istekli ve açıkça belli ediyor. Ne yapmam lazım nasıl atlatıcam artık sağlığım bile bozuldu. Aralarında bir şey olursa sevgili olurlarsa beraber görücem sürekli nasıl güçlü kalıcam. Önerilerinizi bekliyorum.
Bakma tabiki.Tahminimce çıkıyorlar bu kızla ve gece 12ye kadar beraberlermiş. Kız eski sevgilimle beraber olduğunu belli etmek için herşeyi yapıyor şuan. Kızla geçen seneden tanışıyoruz ve instagramda twitterda takipleşiyoruz. Bide selamlaşıyoduk ha karşılaşınca falan eski sevgilimi tavladı şuan. BARİ GÖZÜME SOKMA TAMAM ANLADIK. Süürekli instagramda imalı storyler paylaşıyor. Bakmalı mıyım bakmamalı mıyım. Çünkü baktığım zaman karşıdan görülüyor yani baktığımı biliyor.
Bence de bu sevgi değil takıntı ve gördükçe aklıma sürekli ilişkimiz geliyor eve gelincede fotoğraflarımıza bakıp iyice depreştiriyorum. Kendimi sürekli aşağı çekiyorum.göz görmese gönül katlanır. sen sürekli gördüğünden bu haldesin. sevgin filan yok bence. egon son derece zarar görmüş. ilerde kapısına gittiğin günleri hatırladıkçaböyle yapıcaksın.
aşk güzeldir ama bu kadar da gururundan olma derim. acı çekmen normal ama kendi içinde yaşa. dışarı karşı da mahzun mahzun gezip de adını iyice aptal aşığa çıkarma... elin siflisi için değmez. yeterince totosunu kaldırmışsın. bırak ne hali varsa görsün.
Beraber koymuyolar daha kız tek koyuyor story ama imalı yani. bakmasamda önceden bakıyodu şimdi bakmıyo bak üzülmüş bakmamak için kendini kasıyo vs diye düşünmez mi. Yani aslında umursamaz olan kişi öylesine açıp bakmaz mı. Ay çok karışık bir durum gibi oldu......Bakma tabiki.
Egolarını tatmin etme.
evet bence de takıntı olmuş. başkaları ile flörtleşmeye çabala lütfen. herkes illaki sevdiği ile flört yaşamıyor. kafanı dağıt, yönünü başka yöne çevirir bu. başkasıyla mesajlaşmak bile havanı değiştirir. yoksa bu durumdan kurtulman zor olacak. stalk işine de girmişsin iyice.Bence de bu sevgi değil takıntı ve gördükçe aklıma sürekli ilişkimiz geliyor eve gelincede fotoğraflarımıza bakıp iyice depreştiriyorum. Kendimi sürekli aşağı çekiyorum.
Amaan ex ve exin nexti ne düşünürse düşünsün boşversene yahu.Beraber koymuyolar daha kız tek koyuyor story ama imalı yani. bakmasamda önceden bakıyodu şimdi bakmıyo bak üzülmüş bakmamak için kendini kasıyo vs diye düşünmez mi. Yani aslında umursamaz olan kişi öylesine açıp bakmaz mı. Ay çok karışık bir durum gibi oldu......
Of aslında bişey hissetmediğim biriyle flörtleşince de duygularıyla oynamış oluyorum ve üzülüyorum sonra. Geçen sene fakülteden yeni tanıştığım bi çocuk numaramı istedi verdim ama kafama yatmıyordu. Mesaj attı bi kaç gün konuştum ama kafama yatmayan biriyle konuşunca kendimi rahatsız ve ona karşı suçlu hissediyorum. Daha sonra çocukla bi anda konuşmayı kestim çünkü umutlansın istemedim.evet bence de takıntı olmuş. başkaları ile flörtleşmeye çabala lütfen. herkes illaki sevdiği ile flört yaşamıyor. kafanı dağıt, yönünü başka yöne çevirir bu. başkasıyla mesajlaşmak bile havanı değiştirir. yoksa bu durumdan kurtulman zor olacak. stalk işine de girmişsin iyice.
yapma. sigara bırakır gibi aniden karar al ve bırak... diyet yapar gibi. ptesi başlıyorum de ve onunla ilgili sayfalara asla bakma. olabileceği yerlere gitme.
Kız düşmanım değil önceden selamlaşıyorduk ama gözüme gözüme sokmasına da gerek yoktu yani yaptığı ayıp. Bu yüzden iyice sinir oldum zaten selamı sabahı kestim. Takipten çıkarmayı düşünüyorum zaten...Amaan ex ve exin nexti ne düşünürse düşünsün boşversene yahu.
İki kadeh içki fotosu atsan aa bak acı çekiyor efkar basmış mı diyecekler? Sen çatlasan ne olacak ki kız düşmanın mı? Öyleyse niye ekli? Sen kendi dalgana baksama boşver kimin ne düşündüğünü.
Hikayesine bakmasam yanlış anlar mı diyorsun takipten çıkcam diyorsun şaşkın yaKız düşmanım değil önceden selamlaşıyorduk ama gözüme gözüme sokmasına da gerek yoktu yani yaptığı ayıp. Bu yüzden iyice sinir oldum zaten selamı sabahı kestim. Takipten çıkarmayı düşünüyorum zaten...
Valla ben artık sağlıklı düşünme yetimi kayybettim. 1,5 sene saplantılı dolaşınca beynim dejenere oldu. Of böyle de eski sevgilimle çıkıyosun ha al unfollowwww.... hsdjskd BİR DE BU KIZIN KANKASI BUGÜN BENİ TAKİP ETMİŞ NE MANAYSA HİÇ SELAMIM SABAHIM YOK. Bende geri döndüm takibine aynı okuldayız diye. Salak mıyım neyim tam sinnnnsi bir kız.Hikayesine bakmasam yanlış anlar mı diyorsun takipten çıkcam diyorsun şaşkın ya
Bana kalırsa çıkarmalısın şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?