Atlatamıyorum

Valla benim kısmetim de artık beni bulsa iyi olacak, allahım beni de gör. Çıkar beni bu dipsiz kuyulardan....

Yaşın kac ya oyle deme insanlar kacinda evleniyor
Ayrica evlilik icin erkekler artik iyi isi olan hatunbakiyor senin neyin var ki istiyorsun? Once yerini saglama al sonra gelsin teklifler
 
1.5 sene eski bir ilişkiyi yeniden canlandırmak için uzun bir süre. Olmaz demiyorum, olabilir ama bu çocuktan nedense pek umut göremiyorum ben. Adım atmak isteseydi zaten sizin adımlarınıza karşılık verirdi. Siz yine de en kötüsüne kendinizi hazırlayın. Bu şekilde ola ki yeniden barışırsanız daha mutlu olursunuz, barışmazsanız ve yeni bir ilişkiye başlarsa da buna hazırlıklı olmuş olursunuz, sizi o kadar etkilemez.
 
Yaşın kac ya oyle deme insanlar kacinda evleniyor
Ayrica evlilik icin erkekler artik iyi isi olan hatunbakiyor senin neyin var ki istiyorsun? Once yerini saglama al sonra gelsin teklifler
Yaşım 22, tıp fakültesi dördüncü sınıfım benim isteğim şuan artık bu depresyondan kurtulmak için. Aslında ciddi biri çıkarsa da ne güzel bak iki buçuk sene sonra Dr. Kısmetlerime sesleniyorum kaçırmayın beni çok geçte kalmayııınn. :)
 
Yeni ilişkiye başladı sanırım. Tek isteğim şuan karşılaşmamak, hele o kızla hiç karşılaşmamak. Keşke bir buçuk sene olana kadar unutsaydım buna yanıyorum.
 
Yeni ilişkiye başladı sanırım. Tek isteğim şuan karşılaşmamak, hele o kızla hiç karşılaşmamak. Keşke bir buçuk sene olana kadar unutsaydım buna yanıyorum.

Keşke :) Ama keşkelerle de yaşanmaz, hayat devam ediyor bakın eski erkek arkadaşınız yeni birini sevmiş. Siz neden sevemeyesiniz? Eskiye çizgi çekmek acı veriyor ama "O hayatına devam ediyor ben neden kendime acı çektireyim ki" diye düşündükçe önünüze bakmanız daha kolay olacak. Sadece biraz zaman ve biraz kendine güven :)
 
Iyii harika iste. Atanip tayinin cikinca bak gor sen taliplerden hangini srcsem diye bakarsin dikkkatet sadece işin meslegin icin gelmis olmasinlar
 
sen elınden gelenı yapmıssın .tekrar denemek te ıstemıssın valal onerım elınden geldıgınce karşılaşmamaya çalış
 
Bugüm karşılaştım eski erkek arkadaşımla hiç bakmadım o tarafa arkadaşlarımlaydım zaten. Kızla beraber görmüş bi arkadaşım mesaj attı. Hemen uzaklaştım oldukları ortamdan görmedim bile beraber. Ama illaki karşılaşıcam. Benim derdim onları ve beni aynı ortamda görenler bana bakicak aaa bak xin eski sevgilisi yeni birini bulmus diye. Sanki herkes beni izlicekmiş gibime geliyor.. Sanırım insanların düşüncelerine çok önem veriyorum. :/
 

X ve X'in eski sevgilisinin birbirleriyle sözleşmesi yok ya canım ayıp değil bir şey değil :) İnsanlar evleniyor, çocuk yapıyor da anlaşamayıp boşanıyorlar. İkinci hatta üçüncü evliliklerini yapıyorlar. Kimseyle sonsuza kadar birlikte olacağımızın garantisi yok. Hayat sürprizlere gebedir. :)
 
pişman olan adam bu kadar açık kapıya gelirdi
 
Bu çocuk sizi unutamasaydı isteseydi gelir tekrar başlayalım derdi ama istemiyor ilk ayrılan da siz değilsiniz bu insan mezun olacak ve yolarınız ayrılacak böyle hayat sürdüremezsiniz zamanında değerini bilmemişsiniz kaybedince de değerli olmuş yapacak bir şey yok o hayatına bakacak sizde hayatınıza ona zarar verecek şeyler yapmayın da hatta sosyal medyadan silin hayatınızdan çıkarın.
 
canım öncellikle herşeyde bir hayır vardır önemli olan buna inanmak emin ol ki onu sevdiğinden değil sadece ona değer verdiğinden harcadığın zamana emeğe kıyamuyorsun belki de hayatın içi olmuştur.bide şöyle düşün tamam çocuk sana döndü evlendiniz bi süre sonra seni aldatmaya başladı yada sana hakaret etmeye başladı yada çocuğunuz olmayacak bunları yaşasan daha iyi ... yolu bak eminim daha iyileri gelecektir
 
Haklısınız bir tecrübe oldu en azından. Aynı hataları yeni ilişkimde yapmam artık..
 
Gerçekten harcadığım ne zamana ne emeğe kıyabiliyorum. Ama kıymak zorundayım bu saatten sonra yapılabilcek hiç bir şey yok. Dediğiniz gibi her şeyde bir hayır vardır..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…