Atma hastalığı

Bir de hesabini nasıl verecegiz bu kadar al al al sonra at. Allah affetsin nasil bir simariklik diye kiziyorum kendime
Ya tabi işin o kısmı var bide , ihtiyacı olana verince içim rahatlıyorda , Darüşşafaka reklamıydı sanırım olmasada olurdu sloganı o biraz uyanış olmuştu bende .

Eşya ayrıştırmayı ben de seviyorum ama evet abartmışsınız. Yeni ayakkabıyı vermezdim..

Benim de işime yaramaz diye birilerine hesap etmeden verdiğim şeyler var. Sanırım içten içe ezikçe birilerine yaranma derdindeydim..

O verdiklerime de henüz tekrar ihtiyacım olmadı ama biraz akıllanıp frenledim.
Şimdi daha çok eskimiş mutfak eşyası veya kıyafetleri atıyorum..

Senede 2 defa yazlık kışlık ayırırken bu sene giymem dediklerimi atarım. Dolabım çok hafifledi.
İhtiyacım olursa gidip pantolon bluz falan alıyorum. Bütün renklerden 1 tane pantolonum var mesela.

Abiye giysilerim lazım olur diye hiç ellemiyorum. Ama avucum da kaşınmıyor değil..

Fon perdesi kadar saçma, boğucu, gereksiz bir şey yok zaten. İyi yapmışsın boşver

Bu bende de var ve çok kötü bişey maddi değeri de umrunuzda olmuyor üstelik atarken yani isterse 1000 tl lik ayakkabı olsun kimyep yeni eşyaları atmışlığım var çöpe kötü yanı ise bi süre sonra yerine yenilerini almak ve sonra çok kötü hissetmek

kullanmadığım yada eskiyen kırılan dökülen hiçbirşeyi evimde tutmam, her sene kış başı ve yaz başlamadan kıyafetleri ayıklarım (giysi bankaları var oraya yolluyorum kıyafetleri), ev eşyası olupta kullanmadıklarımı ya veririm birine ya atarım. az eşya öz eşya en iyisi bence..

Ben de herseyi atiyorum. Bebegim var, kuculenlerini hemen veriyorum ihtiyaci olanlara. Kendi giymediklerimi ayiklayip verdim gecen 2 poset dolusu. Ev azalinca hosuma gidiyor. Hafiflemisim gibi..

Ben de almaya üşeniyorum Mutfağımın perdesi yok nasılsa önüm boş kim görecek diye düşündüğümden bi türlü alamadım. Oturma odamın halısı yok aman zaten bu odada oturmuyoruz hem temizliği kolay diyorum gene alamıyorum. Bunlar için gezmeye resmen beğenip almaya üşeniyorum. İşe yaramıyorsa ne gerek var ama di mi

bu tür de mi vardı

Kullanmayacaginiz seyleri almayin. Cift cift ayakkabiya, her renk goz kalemine, bilmem kac yon palete, belki bir dugunde giyerim diye dolapta bekleyen elbiselere ihtiyacimiz yok. Olmasa da olur dediginiz seyleri almaktan vazgecin. Bilincli alisveris yapin.

Ben de böyleyim. Annemin aşırı biriktirme huyu olduğu için bende de ters etki gösterdi , azıcık eşya çoğalsın afakanlar basıyor, torbalara doldurup verirken rahatlıyorum..

Vermek güzeldir, kullanılmayan eşyaları kullanacak ve güzelce değerlendirecek kişilere vermek çok güzel bir duygu..

Yalnız; almanın doyumuna ulaşmak , bir noktada sürekli yeni bir şeyler alma olayına son vermek gerekiyor..
yoksa al ver al ver durumuna dönerse tehlikeli bir kısır hale dönüşüyor olay..

Benn. Ama hiç gerek olmayan şeyler attıktan sonra gerek oluyor ve pişman oluyorum birdaha yapmayacam hiç mal kıymeti bilmiyorum diyorum ama kendime engel olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…