- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi Appleberry
-
Nasıl kıydınız ya:) benimde hatıra kutum var. 15 yıl önce kasiyerlik yaparken kestiğim irsaliyeli faturayı saklıyorum. Çocuklaeım olursa onlara bırakıcam hatıra olsun diye.Mesela yillarca sakladigim butun okul karnelerimi gozumu kirpmadan yirtip attim. Hic bir eksiklik de hissetmiyorum. Yıllarca neden saklamisim ki. Anneme sorsan bekarliktan kalma kiyafetleri duruyor
Ben bunun planını çok yapıyorumBen de evden esimi atacagim bazen fazlalik yuk geliyor bana onunla birlikte dunya kadar esyasindan ivir zivirdan da kurtulurum.
bende aynıyım ..mutfak eşyalarını bile fazlaysa atıyorum..mesela 6 lı kase takımım var biri kırıldı birininde kenarı biraz çatladı ben diğer 4 ünüde atıyorum..kullanmadığım tencere var mesela ya birine gönderiyorum ya atıyorum hemde hiç acımandan kıyafetlerimi bile kıyafet birikim kutuları var ya gözümü kırpmadan abiyelerimi bile gittim onun için attım verecek biri bulana kadar evde durmasına bile tahammül edemiyorum..
napcaz böle bilmiyom :):)
Bence hepsi cok yerindeAnnem.Evdeki DVD oynatıciyi artık DVD mi kaldı diyerek atmış.salon takımının pufunu kimse ayağını ona uzatmıyor diye atmış.Yatak odasi başlığını fazlalık diye atmış desem şaşırır mısınız?şaşırın o zaman
ben de cok saklardim. herseyden hatira. okul defterlerimin etiketleri ,kompozisyonlar, yazi orneklerim, giyilmeyecek durumda ama hatirasinolan spor ayakkabim vs vs. hatta annemle kavga ederdik de arkadasima goturmustum o saklasin diye.Nasıl kıydınız ya:) benimde hatıra kutum var. 15 yıl önce kasiyerlik yaparken kestiğim irsaliyeli faturayı saklıyorum. Çocuklaeım olursa onlara bırakıcam hatıra olsun diye.
Bende eşimin bana aldığı ilk gülü atamadım 3 yıla yakın flört ve 2 yıla yakın evliyim nerden baksan 5 yildr o gül benimle :)))Değeri var diye 10 yıl öncesinden kalma sinema biletlerini falan atabilirsem bende minimal bir yaşama geçeceğim inşallah.
ŞakaNasıl kıydınız ya:) benimde hatıra kutum var. 15 yıl önce kasiyerlik yaparken kestiğim irsaliyeli faturayı saklıyorum. Çocuklaeım olursa onlara bırakıcam hatıra olsun diye.
:) ilahi yaGecen gece granul kahve lazim oldu.. Yani yarim kavanoz vardi bulamayinca cok sasirdim. Sonra dusununce bayram temizligi yaparken attigimi hatirladim. Yani atarken kendimi okadar cok kaybediyorum ki yiyecek icecek giyecek ayirt etmiyorum.
Hani giyecek esya vs. evde yer kaplar di mi hadi atmak bir derece mantigina yatabilir. Ama yiyecegi tuketirsin ortadan kalkar. Sonumu iyi gormedim ben.. Bir an kendim icin uzuldum.
4 tane saglamın ne sucu var :) benim zavallı 6 lı kasemden 1 tane kaldı hala görevine devam ediyor kırılana kadar benimlebende aynıyım ..mutfak eşyalarını bile fazlaysa atıyorum..mesela 6 lı kase takımım var biri kırıldı birininde kenarı biraz çatladı ben diğer 4 ünüde atıyorum..kullanmadığım tencere var mesela ya birine gönderiyorum ya atıyorum hemde hiç acımandan kıyafetlerimi bile kıyafet birikim kutuları var ya gözümü kırpmadan abiyelerimi bile gittim onun için attım verecek biri bulana kadar evde durmasına bile tahammül edemiyorum..
napcaz böle bilmiyom :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?