- 5 Nisan 2019
- 44
- 86
- 88
- Konu Sahibi Appleberry
-
Annem de boyle diyor mal kiymeti bilmiyorsun der hep. Bir de cok karisiyor kardesim annem kayinvalidem atma diye. Hele bir yatak ortusu var ceyizlik devasa birşey. Teyzem diyor ki kizina sakla. Pofffff. Bana duygusal olarak da yuk yapiyorlar bunlari.Benn. Ama hiç gerek olmayan şeyler attıktan sonra gerek oluyor ve pişman oluyorum birdaha yapmayacam hiç mal kıymeti bilmiyorum diyorum ama kendime engel olamıyorum.
Aaa benim gibi biri daha varmış:)Merhaba,
İstifciligin tam tersi oldugunu dusundugum atma hastalığına yakalandigimi dusunuyorum. İlk olarak evim sade ve ferah olsun, temizligim kolay olsun, fazla esyalar birilerinin işine yarasin diyerek basladim. Simdi hersey gozume batiyor. Evime gelen neden süs esyasi yok her yer bos diye soruyor. Mesele baskalarinin dusundugu veya sus esyasi kullanip kullanmama degil. Etrafimdakiler abarttigimi soylemeye baslayinca elestirilere kulak verdim. Ornegin yepyeni beş cift ayakkabimin üçünü ihtiyac sahibi birine gozumu kirpmadan verdim. Ve verince inanilmaz bir mutluluk ve rahatlama hissediyorum. Kesinlikle normal olmadigini dusunuyorum. Bunu yasayan var mi?
Yaşamınızı devam ettireceğiniz sayıda eşyaya indirip tutmak ve sade yaşamak için yapıyorsanız garip bir şey değil. Ama hala bir şeyler almaya devam edip bir yandan atıyor veya veriyorsanız o zaman sıkıntı.Merhaba,
İstifciligin tam tersi oldugunu dusundugum atma hastalığına yakalandigimi dusunuyorum. İlk olarak evim sade ve ferah olsun, temizligim kolay olsun, fazla esyalar birilerinin işine yarasin diyerek basladim. Simdi hersey gozume batiyor. Evime gelen neden süs esyasi yok her yer bos diye soruyor. Mesele baskalarinin dusundugu veya sus esyasi kullanip kullanmama degil. Etrafimdakiler abarttigimi soylemeye baslayinca elestirilere kulak verdim. Ornegin yepyeni beş cift ayakkabimin üçünü ihtiyac sahibi birine gozumu kirpmadan verdim. Ve verince inanilmaz bir mutluluk ve rahatlama hissediyorum. Kesinlikle normal olmadigini dusunuyorum. Bunu yasayan var mi?
Evet ben varımMerhaba,
Ben de annemin evine takığımAnnemin evine de takmış durumdayim. Yani bende atacak esya bittiginde annemde veya kardeşimde vardir. Bu kisisel alana saldiri biliyorum ama gecenlerde kirilmis ve tekrar yapistirilmis bir sus esyasini kimse gormeden attim mesela annemin evinden. Hoş degil ama engel olamiyorum.
Annem de boyle diyor mal kiymeti bilmiyorsun der hep. Bir de cok karisiyor kardesim annem kayinvalidem atma diye. Hele bir yatak ortusu var ceyizlik devasa birşey. Teyzem diyor ki kizina sakla. Pofffff. Bana duygusal olarak da yuk yapiyorlar bunlari.
Beni anlatmissiniz her ay abartmiyorum torbalarca çanta kıyafet ayakkabı veriyorum bu huyumu sevmiyorum eşim de çok dertli müsrif artık diyor ama olmuyor neredeyse 2 ayda 1 perde değiştiriyorum benimki daha kötü aslında bir yandan atıp bir yandan alıyorum
Bilemedim,kullanmadığım atıl duran şeyleri veririm ama hiç kullanmadığım birşeyim olmaz genelde, aldığımı kullanırım.
Bence kullanmayacağınız şeyi almamakla işe başlamalısınız.
Sadelik benimde hayalim ama iki çocukla mümkün değil maalesef.
Her gece yatarken şu dolaba bir el atsam,şu odayı bir boşaltsam diye düşünüyorum,sabah koşturmacadan elimi dahi süremiyorum.
Şu an kambur gibi sırtımda zira yapamiyorum. Taşınma durumumuz var,o zaman bir çok şeyi dağıtacağım bende. Ha fazlalık dediğim şeyler genelde çocuklarin oyuncak vb eşyaları,benim dolabımda fazlalık diyebileceğim birşey yok gibi,yine de elden geçireceğim tabi
Geri goturunce kiyamet kopuyor, ben sizin için emek ettim kullanirsin sakla vs vsTeyzene ver o saklasın madem
Ben birşey alırken çok düşünürüm gerçekten kullanacak mıyım ihtiyacım var mı diye öyle alırım. Öyle olunca fazla atacak birşeyim çıkmıyor.
İleride kullanıcak bişey cıkarsa da kayınvalideme postalıyorum hemen o sever saklamayı iyi oluyo :))
Sende annene ver atacaklarını pişman olursan geri alırsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?