- 7 Aralık 2018
- 7.050
- 18.184
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Önce bir sosyal medya platformundan eski sevgilimin eski sevgilisinin nişanını atmış. Cevap vermedim görüldü bile atmadım.Tamam insanlar arkadaşlarıyla iyi kötü günlerini paylaşır,fikir ister, derdini mutluluğunu paylaşır da bu kadar abartılmaz.
Bilmem kaç tane elbise yorumlayacak kadar vakti olmayabilir insanın.
Kıskançlıkla alakası olsa sorgulayıp,konu açmazdınız ben kıskançlık hasetlik falan olduğunu düşünmüyorum.
Sizin iyi kötü mutsuz ilişkiler yaşadığınızı biliyordur ya da enerjisinden anlaşılır bir insanın.
Israrla üst üste fotoğraf atmak,üzmeye çalışmak da bana iyi niyetli gelmiyor.
Yakın bir arkadaşım gelinliği için fikir istemişti benden.Zamanım kısıtlıydı.Fotoğraf yorumlamak yerine gelinlik bakacağı mağazayı öğrenip yanına gitmiştim.Onun heyecanını görmek tatlı telaşlarını görmek beni çok mutlu etmişti.
Israrla fotoğraf atsaydı biliyorum,bunalırdım.
Okadar çok kıyafet bak,dene,yorum iste falan bence görgüsüzce.
Bu saatten sonra atmaya devam ederse de artık sıkıldığınızı açıkça söyleyin çünkü bence yeteri kadar fikir istemiş sizden.
İnşallah tatmin edici bir ilişki,evlilik yaşarsınız.Ben sizi anladım,dilerim herşey gönlünüzce olur.
Şimdi de eski flörtümün nişanını atmış başka mecradan. Kafamda mı kuruyorum ama zırt pırt atacak mı böyle cidden. Açıkça söylesem bu sefer kıskandı olacak.