ATM'nin parayı alıkoyması... Yardıma ihtiyacım var

Canım aynısı bizim başımıza da geldi. Sanırım haftasonu olmuştu olay. Pazartesi günü o şubeye gittimizde para iadeaini yaptılar. Olayın gerçekleştiği gün dilekçe yazıp birakmistik güvenliğe ama siz böyle birşey yapmamissaniz gittinizde de halledersiniz. Sorun çıkmıyor yani endişeye mahal yok. Kolay gelsin.

Ben iş bankasında yaşadım aynı durumu, atm'nin önünden aramıştım bankayi, bir sonraki gün hesabımdaydı. Bekleyin bugün olmazsa ararsınız.
Keşke İş Bankası olsaydı, o zaman bir şüphem olmazdı ama söz konusu Ziraat olunca... Bilmiyorum belki İzmir'deki farklıdır. Umarım dediğiniz gibi olur.

Form gibi bişey doldurttular dedi, sanırım sizin dediğiniz şeyi doldurmuş. Sabahtan beri dersteyim, okuldayım telefonda da detaylı konuşamadım. Herhalde öyledir.

Keşke İş Bankası olsaydı, o zaman bir şüphem olmazdı ama söz konusu Ziraat olunca... Bilmiyorum belki İzmir'deki farklıdır. Umarım dediğiniz gibi olur.
Sorun olmaz artı çıkacak zaten, hesapları tutmayacak ama aklınızda olsun atm'nin başından arayın , talep bildirin muhakkak, atm'ye tuzak kuruluyor bazen para yada kartı calmak için duymuşsunuzdur, o tip bir sorunda olabilirdi. Bu sebeple ben hemen aramıştım bankayı. Sizde öyle birşey olmamış atm uyarı vermiş zaten bloke oldu diye, muhtemelen sayımda cıkar ve geri ödenir merak etmeyin.

her sabah bakılıyor kart falan sıkısmıs mı diye, alabilirsiniz bence

benim Ziraat Bankasında oldu bir dilekçe yazdırıyorlar 2-3 gün sonra parayı almıştım.

Wurstria benim de başıma geldi, dilekçe yazdırıyorlar 3 gün içinde hesabına yatıyor ya da elden veriyorlar.. bana elden verdiler..

Oraya yakın bankaya gidin atm yi açıp hesaplama yaptıktan sonra ortada kalan parayi vereceklerdir

Bana finansbanktan 3 günde iade edildi. Şuneden dilekçeyle halloluyor :)

Arkadasım 1 ayda ıade alan arkadaslar korkutmasın senı, Atm bankaya aıt ıse, o para banka içindeki görevlinin atmden fazla parayı alıp, dilekcenıze gore işlemi yapma süresi kadar, yani ben çalıştıgım donemde sıkışan para için anında atm yı acıp veriyordum müşterinin parasını, kimi aksam actıgında hesaba gecırır(talımatınıza gore) şubenin yogunluguna gore tabı,belki hemen acamayabılır atm yı....
1 ayda alan kişiler ise, tek atm olan yerlerde, sıkısan para yada kartlar, once genel mudurluge, ordan subelere dagıtıldıgından 1 ay suruyor yaklasık....
Sizin şubeymiş, hemen alınır paranız. Özellikle acil olduğunu, ögrenci ve madur olduğunuzu belirtsin

Var benim de basıma geldi, hsbc atmsinde, kredi kartımı ödeyecektim parayı aldı paranız alıkonuldu dedi kaldım öyle. Hemen aradım bankayı çalıntı kısmından girdim ne kadar para yattığı görünüyor zaten siz merak etmeyin bir hafta icinde hesaba gecer denildi ve öyle de oldu. Zaten onlar da kameradan kontrol ediyorlar bence bır an önce arayın bankayı

Ben dilekçe falan da vermedim hic sadece arayıp söyledim telefonda o kadar. Ben sokakta bir atmden yapmıştım banka yoktu sadece atmydi. Banka olsaydı hemen verirlerdi

Ben dilekçe falan da vermedim hic sadece arayıp söyledim telefonda o kadar. Ben sokakta bir atmden yapmıştım banka yoktu sadece atmydi. Banka olsaydı hemen verirlerdi
Bankayla bugün annem görüştü, gitti anlattı ne olduğunu. Gün sonunda iade edilir falan denmiş, sanırım otomatik olarak benim hesabıma geçecek neticede atm'de yapmaya çalıştığı şey de benim hesabıma para yollamaktı.

Öyle olur muhtemelen ınsallah en kısa zamanda halledilir:)

Bundan birkaç yıl önce bir adam atmye parayı kaptırmış banka görevlisi gelip parayı çıkarana kadar atmnin kapısını asma kilitle kilitlemişti.Aklıma o geldi şimdi. Zor bir durum en kısa sürede alırsınız inşallah paranızı

Aslında annem de başından ayrılmazdı atm'nin ya da en azından ben olsam arkamda bekleyen millete dönüp "bu atm bozuldu, hiçbir işlem yapmayın lütfen yoksa paranızı kaptırırsınız, ben yetkilileri çağırıp geleceğim" derdim, aynı şekilde annem de öyle bişey yapardı ama haftasonuydu maalesef. Dün günlerden pazardı. Umarım en kısa sürede hallolur.

paranıza el konuldu mesajı çıktıgında telefonla resmini çekseydi keşke yine de gitsin şubeye atm deki kayıtlardan bulurlar

Kusura bakmayın, mesajınız gözümden kaçmış. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Umarım öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…