- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
Keşke İş Bankası olsaydı, o zaman bir şüphem olmazdı ama söz konusu Ziraat olunca... Bilmiyorum belki İzmir'deki farklıdır. Umarım dediğiniz gibi olur.Ben iş bankasında yaşadım aynı durumu, atm'nin önünden aramıştım bankayi, bir sonraki gün hesabımdaydı. Bekleyin bugün olmazsa ararsınız.
Form gibi bişey doldurttular dedi, sanırım sizin dediğiniz şeyi doldurmuş. Sabahtan beri dersteyim, okuldayım telefonda da detaylı konuşamadım. Herhalde öyledir.Canım aynısı bizim başımıza da geldi. Sanırım haftasonu olmuştu olay. Pazartesi günü o şubeye gittimizde para iadeaini yaptılar. Olayın gerçekleştiği gün dilekçe yazıp birakmistik güvenliğe ama siz böyle birşey yapmamissaniz gittinizde de halledersiniz. Sorun çıkmıyor yani endişeye mahal yok. Kolay gelsin.
Sorun olmaz artı çıkacak zaten, hesapları tutmayacak ama aklınızda olsun atm'nin başından arayın , talep bildirin muhakkak, atm'ye tuzak kuruluyor bazen para yada kartı calmak için duymuşsunuzdur, o tip bir sorunda olabilirdi. Bu sebeple ben hemen aramıştım bankayı. Sizde öyle birşey olmamış atm uyarı vermiş zaten bloke oldu diye, muhtemelen sayımda cıkar ve geri ödenir merak etmeyin.Keşke İş Bankası olsaydı, o zaman bir şüphem olmazdı ama söz konusu Ziraat olunca... Bilmiyorum belki İzmir'deki farklıdır. Umarım dediğiniz gibi olur.
Bugün para falan yatmadı, bu saatten sonra da bugün yatmaz bence. Umarım biz de 2-3 gün sonra alabiliriz.benim Ziraat Bankasında oldu bir dilekçe yazdırıyorlar 2-3 gün sonra parayı almıştım.
Umarım dediğiniz gibi olur...Wurstria benim de başıma geldi, dilekçe yazdırıyorlar 3 gün içinde hesabına yatıyor ya da elden veriyorlar.. bana elden verdiler..
Oraya yakın bankaya gidin atm yi açıp hesaplama yaptıktan sonra ortada kalan parayi vereceklerdirMerhaba sevgili KK bayanları...
Bugün annem bana Ziraat Bankası ATM'sinden para yollamak isterken birşeyler ters gitmiş ve ATM'de "paranız alıkonuldu" uyarısı çıkmış. Yatırmak için ATM'ye yerleştirdiği parayı da alamamış, para gitmiş. Paranın yatıp yatmadığına dair falan da hiçbir bilgi, makbuz vs. alamamış tabi. Ben de hesabımdan kontrol ettiğimde paranın yatmamış olduğunu gördüm. İlk kez başımıza böyle birşey geliyor. Annem yarın sabahtan ATM'nin bağlı olduğu şubeye gidecek ve durumu anlatacak, ATM'nin el koyduğu parayı geri almaya çalışacak. Başına daha önce böyle birşey gelen var mı? Ben telefonda parayı geri alabilirsin bence, sıkma canını falan dedim ama gerçekten geri verirler mi? Bu durumla karşılaşanlar varsa siz paranızı nasıl geri aldınız?
Hemen verildi mi mesela? Ne yapmalıyız?
Merhaba sevgili KK bayanları...
Bugün annem bana Ziraat Bankası ATM'sinden para yollamak isterken birşeyler ters gitmiş ve ATM'de "paranız alıkonuldu" uyarısı çıkmış. Yatırmak için ATM'ye yerleştirdiği parayı da alamamış, para gitmiş. Paranın yatıp yatmadığına dair falan da hiçbir bilgi, makbuz vs. alamamış tabi. Ben de hesabımdan kontrol ettiğimde paranın yatmamış olduğunu gördüm. İlk kez başımıza böyle birşey geliyor. Annem yarın sabahtan ATM'nin bağlı olduğu şubeye gidecek ve durumu anlatacak, ATM'nin el koyduğu parayı geri almaya çalışacak. Başına daha önce böyle birşey gelen var mı? Ben telefonda parayı geri alabilirsin bence, sıkma canını falan dedim ama gerçekten geri verirler mi? Bu durumla karşılaşanlar varsa siz paranızı nasıl geri aldınız?
VarMerhaba sevgili KK bayanları...
Bankayla bugün annem görüştü, gitti anlattı ne olduğunu. Gün sonunda iade edilir falan denmiş, sanırım otomatik olarak benim hesabıma geçecek neticede atm'de yapmaya çalıştığı şey de benim hesabıma para yollamaktı.Ben dilekçe falan da vermedim hic sadece arayıp söyledim telefonda o kadar. Ben sokakta bir atmden yapmıştım banka yoktu sadece atmydi. Banka olsaydı hemen verirlerdi
Öyle olur muhtemelen ınsallah en kısa zamanda halledilir:)Bankayla bugün annem görüştü, gitti anlattı ne olduğunu. Gün sonunda iade edilir falan denmiş, sanırım otomatik olarak benim hesabıma geçecek neticede atm'de yapmaya çalıştığı şey de benim hesabıma para yollamaktı.
Aslında annem de başından ayrılmazdı atm'nin ya da en azından ben olsam arkamda bekleyen millete dönüp "bu atm bozuldu, hiçbir işlem yapmayın lütfen yoksa paranızı kaptırırsınız, ben yetkilileri çağırıp geleceğim" derdim, aynı şekilde annem de öyle bişey yapardı ama haftasonuydu maalesef. Dün günlerden pazardı. Umarım en kısa sürede hallolur.Bundan birkaç yıl önce bir adam atmye parayı kaptırmış banka görevlisi gelip parayı çıkarana kadar atmnin kapısını asma kilitle kilitlemişti.Aklıma o geldi şimdi. Zor bir durum en kısa sürede alırsınız inşallah paranızı
Kusura bakmayın, mesajınız gözümden kaçmış. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Umarım öyle olur.Arkadasım 1 ayda ıade alan arkadaslar korkutmasın senı, Atm bankaya aıt ıse, o para banka içindeki görevlinin atmden fazla parayı alıp, dilekcenıze gore işlemi yapma süresi kadar, yani ben çalıştıgım donemde sıkışan para için anında atm yı acıp veriyordum müşterinin parasını, kimi aksam actıgında hesaba gecırır(talımatınıza gore) şubenin yogunluguna gore tabı,belki hemen acamayabılır atm yı....
1 ayda alan kişiler ise, tek atm olan yerlerde, sıkısan para yada kartlar, once genel mudurluge, ordan subelere dagıtıldıgından 1 ay suruyor yaklasık....
Sizin şubeymiş, hemen alınır paranız. Özellikle acil olduğunu, ögrenci ve madur olduğunuzu belirtsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?