Başına böyle bir durum gelen var mı?

en azından sunu anlamıs olursunuz bankada yetkılıyle gorustugunuzde bankada mı sorun var osym nın sıstemınde mı nerdesorun var
bankada sorun yoksa hesaba paranın yatmıs olduguyla daır makbuz var
notere gıdeceksınız noterde de calıstım bılıyorum
makbuzu aslı gıbıdır yaptıracaksınız
osym yı arayıp elınızde makbuz oldugunu sıstemde gorunmedıgını sınavı hatırlatıp faks gondereceksınız osym merkez bu durumla ılgılenecek
hallolur yanı

Ya babama da soruyorum da o da diyor ki atm'ler şubeye bağlı değil internet bankacılığı üzerinden Genel Müdürlük'e bağlı yani şubede göremezler diyor atm'den yapılan işlemi. :/
atm den yapılan ıslemı gormelerıne gerek yok
sız bır hesaba para yatırdınız elınızde makbuz var
ama sısteme yatmamıs
osym de sısteme yatmadıgına daır goruntunun cıktısını alın gosterın
bakın bu makbuz tanıstırayım
buda yatmadıgına daır bılgı
buyrun deyın
o bankanın herhangı bır subesı bu hatayı duzeltmek zorunda
bu tarz aksaklıklar olabılır sıstem hatası bu banka bunu duzeltmek zorunda atmler de bankanın sorumlulugunda sonucta
ordakı yetkılı merkezle gorusecek durumu anlayacak
belkıde yanlıs hesaba yatırdınız durduruyorlar ozaman parayı o hesaptan gerı cekıyorlar hesabınıza yatırıyorlar

sımdıye kadar coktan halletmıstınız bankaya gıdın hadı :) babanız guvenlıkcı yanı bunları dınleyıp bekleyecegınıze bankada yetkılıyle gorusun

git bankaya müdürleri görüş güvenliğe sorma boyle saçmalık olur mu dekont elinde sonuçta.

İşte demin gittim güvenlik biz burada göremeyiz telefon bankacılığından kayıt tuttur diye beni kovaladı resmen. Niye çıktım dışarı diyorum şimdi kendime.

Güvenlikle konuşulur mu kız ilahi, ne bilsin o. İçeriden göster yatırdığın ATM'nin şubesi varsa o şubeyle git konuş yoksa en yakın Finansbank şubesine git, oranın müdürünü bul yardımcı olurlar. Zannetmiyorum makbuzlu olan paranın üzerine yatabileceklerini.

kpss basvurusu yaptım bıraz once , 55 tl odendı dıyor basvuru kagıdımda .. fakat 90 tl odedım ınternet kredı kartı sayfasından neden boyle oldu bılen varmı acaba ?
Gec kpss başvuru ücreti normal başvuru ücretinden daha yüksektir canım tam oranini bilmiyorum ama %80 daha fazla olması lazım.55lira normal kayıt ücreti.

Daha uygun bir laf bulamıyorum. Sinirlerim bozuldu.
Merhaba herkese öncelikle, umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur.
Ben Kasım ayındaki ALES sınavına başvuruda bulundum Pazartesi günü. Fotoğraf vs çektirdim. Para yatırmam gerekiyordu. İşlerimi hallederken Finans atm'sinden onu da çıkarayım dedim. Atm'lerde bu seçeneği görmüştüm çünkü.
Kartsız işlemlerden ÖSYM ödemeleri çıkıyor zart diye karşınıza. Tc kimlik numaramla girdim, verdim 100 tl'yi bir güzel enayi gibi. Dekontumu falan da aldım yani, ekranda adım madım da çıktı. Düzgün yattı görünüyor. Eve geldim, akşam ais'e girdim (ÖSYM aday sistemi) ve ne göreyim? Para yatmamış. Resmen ödenmedi yazıyor orada gözüme sokarcasına.

İlk iş ertesi gün (dün) ÖSYM'yi aradım. Dedim geç yatıyor olabilir mi, geç yatabilir ama bu kadar da olmaz gibi bir şeyler deyip bankanızla görüşün dediler. Finans'ı aradım. Zaten 10 dakika boyunca sırf müşteri temsilcisine bağlanmak için uğraştım. Açıkladım durumu, kayıt tuttu kendisi. Size geri dönüş yapılacak dedi :KK76: Dedim ki, kardeşim 28'i son ödeme günü zaten, ne zaman dönülecek? En geç 27'sine kadar geri dönülür dedi. Kapadım.

Bugün atm'sinden ödeme yaptığım Finans şubesine gittim. Güvenlik'e dedim ki "böyle böyle param yatmadı, gişeden mi gireyim müşteri ilişkilerinden mi" Bana dediği şey şu, "biz buradan o ödemeyi göremeyiz bize gelmiyor o, telefon bankacılığından kayıt tutturun" diye telefon bankacılığı kısmını gösteriyor. Zaten tutturdum ama geri dönmedikleri için size geldim, parama ne oldu benim diyorum, 5 iq'lu insanla konuşur gibi sürekli aynı lafları tekrarlıyor.

Velhasıl kelam, çok sinirim bozuldu. 100 tl az para mı? Başına böyle bir durum gelen var mı? Çözülebiliyor mu, çözülüyorsa nasıl çözülüyor? Tekrar 100 tl yatırırsam içime baya oturacak çünkü.
Öncelikle gününüzü geçirmeden 100 tlnizi yatırın. Sonrada sabah akşam bankayı arayın gidin gerekirse size dava açıcam diyin paşa paşa ödeyecekler

Yavrucum bu tarz seyler icin bir bankada hesap actir , internet sifresi al ve hesabindan yap tum odemeleri
Guvenlik gorevlisi hakli subeden gorrmezler senin yapyigin odemeyi cunku sen kendi hesabina para yatirmamissin direk osym odemesi yapmissin
Atm de yapmayin bu twrz seyleri , hesabindan yapsan coktan iade almistin o parayi

Güvenlikle konuşulur mu kız ilahi, ne bilsin o. İçeriden göster yatırdığın ATM'nin şubesi varsa o şubeyle git konuş yoksa en yakın Finansbank şubesine git, oranın müdürünü bul yardımcı olurlar. Zannetmiyorum makbuzlu olan paranın üzerine yatabileceklerini.
Ya ben güvenliğe sadece gişeden mi gireyim bireyselden mi diye sordum, adam tutturdu biz göremeyiz telefon bankacılığından kayıt tuttur diye :kızgın: Arkamdakiler de "hadiieğ yaağğ çekilin barriiee" falan diye hönkürünce sıradan da çıkmış bulundum. Ösym'yi tekrar aradım bizde işlem görünmüyor bankanızla konuşun diyorlar. Bankanın ne dediği belli değil. Yorgunum zaten şimdi giderim de halletmezlerse tekrar kös kös dönersem çok asabım bozulur diye korkuyorum

Ösym ödemelerine tıkladığında tekrar bir hesap numarası yazman gerekti mi, numara hatası gibi bir durum olabilir mi diye düşündüm. Atm makbuz verdiyse sorun bence Ösym de.

Yavrucum bu tarz seyler icin bir bankada hesap actir , internet sifresi al ve hesabindan yap tum odemeleri
Guvenlik gorevlisi hakli subeden gorrmezler senin yapyigin odemeyi cunku sen kendi hesabina para yatirmamissin direk osym odemesi yapmissin
Atm de yapmayin bu twrz seyleri , hesabindan yapsan coktan iade almistin o parayi
Başka bankalarda hesabım var da geçen başka bir iş için Finans atm'sindeyken onu görmüştüm, nedense oradan yapasım geldi :/
Paraları kaybede kaybede öğreniyorum bazı şeyleri :cry:
Normalde atm'ye de hiç güvenmem valla bazen cidden salak anıma denk geliyor bu tarz şeyler

Ya ben güvenliğe sadece gişeden mi gireyim bireyselden mi diye sordum, adam tutturdu biz göremeyiz telefon bankacılığından kayıt tuttur diye :kızgın: Arkamdakiler de "hadiieğ yaağğ çekilin barriiee" falan diye hönkürünce sıradan da çıkmış bulundum. Ösym'yi tekrar aradım bizde işlem görünmüyor bankanızla konuşun diyorlar. Bankanın ne dediği belli değil. Yorgunum zaten şimdi giderim de halletmezlerse tekrar kös kös dönersem çok asabım bozulur diye korkuyorum
Tekrar soyliyorum guvenlik hakli , adama laf etmis herkes de sube goremez senin atmden yaptigin o islemi
Ha senin yerinde olsam gider giseden numara alir , gisedeki kisiyle gorusurum , eger gisedeki ariza cikarirsa operasyon yonetmenini cagirin onunla gorusucem derim

Ösym ödemelerine tıkladığında tekrar bir hesap numarası yazman gerekti mi, numara hatası gibi bir durum olabilir mi diye düşündüm. Atm makbuz verdiyse sorun bence Ösym de.
Ben de öyle düşünüyorum şuan, bankayı tekrar aradık kadın arıza olsa sistem hata verirdi makbuz vermezdi dedi. Ösym de hiçbir işlem görünmüyor diyor. Tc kimlik numaramı girdim adım soyadım çıktı ekranda :/

Başka bankalarda hesabım var da geçen başka bir iş için Finans atm'sindeyken onu görmüştüm, nedense oradan yapasım geldi :/
Paraları kaybede kaybede öğreniyorum bazı şeyleri :cry:
Normalde atm'ye de hiç güvenmem valla bazen cidden salak anıma denk geliyor bu tarz şeyler
Bir ust mesajimda yazdigimi yap

Tekrar soyliyorum guvenlik hakli , adama laf etmis herkes de sube goremez senin atmden yaptigin o islemi
Ha senin yerinde olsam gider giseden numara alir , gisedeki kisiyle gorusurum , eger gisedeki ariza cikarirsa operasyon yonetmenini cagirin onunla gorusucem derim
28'i gece yarısı son zaten. Yarın tekrar giderim şubeye bu sefer gişeye. Genel müdürlük'e kayıt açtırdım işte ona da dönecekler ama umudum yok. Sanırım tekrar para yatıracağım bu sefer direk ÖSYM'nin sitesi üzerinden. Sonra bunlarla uğraşacağım :(

elinizde fişiniz varsa gözlerine sokun yada tüketici hakem heyetine başvurucam beni mağdur ettiniz diceksin haa baktın çözülmüo iki kelam yaz dilekçe git şikayet et

Parayı atmden değil başka yöntemle tekrar yatır.
Burada güvenliği gömmüşler ama adam haklı. Bankanın müşterisi değilsin, hesap hareketi falan takip edemezler. Hani atmye para sıkışsa amenna ama öyle bir şey değil. Çağrı merkezi ile çözmen lazım. O da hemen olmaz.

Parayı atmden değil başka yöntemle tekrar yatır.
Burada güvenliği gömmüşler ama adam haklı. Bankanın müşterisi değilsin, hesap hareketi falan takip edemezler. Hani atmye para sıkışsa amenna ama öyle bir şey değil. Çağrı merkezi ile çözmen lazım. O da hemen olmaz.
Bir daha da kartsız işleme elimi sürmem.
Çağrı merkezinde kayıt tuttular bakalım, umarım çok bekletmeden geri dönüş yaparlar :(

Back
X